Elegantní Hotel Piotr *** SPA & Wellness je splněný sen. Kdykoli si můžete zajít do bazénu, vířivky, sauny nebo posilovny. Navíc vás čeká polopenze a 10% slevy na další vyžití (kulečník, bowling, ...). Pojedete přitom jen 20 minut za hranice ČR.

O ubytování

Hotel Piotr *** SPA & Wellness se nachází v městečku Boguszow-Gorce jen 20 km od hranic s Českem. Lokalita nabízí spoustu zajímavých výletních cílů pro nadšené turisty i milovníky památek, celou řadu zábavných atrakcí navíc najdete i přímo v hotelu. Během svého pobytu se tak rozhodně nudit nebudete.

Centrem města je malebné náměstí (3 km) se spoustou historických budov a krásným kostelem. Příjemnou procházkou dojdete na Bílé skály (1 km) nebo můžete zdolat některý z mnoha okolních kopců. Rozhodně prozkoumejte také krásy Rudavského přírodního parku, mezi které patří například hora Skalnik s výhledem na městaKowary či Jelenia Góra a Barevná jezírka – 3 malá jezera obarvená železem, mědí a pyritem. Úchvatné skalní labyrinty Adršpach na české straně jsou pak vzdáleny jen 25 km od hotelu.

Výlet si můžete udělat i k romantickému zámku Książ (18 km), který je třetí největší v Polsku, nebo do nedalekého Valbřichu s krásným náměstím a Muzeem porcelánu. Nezapomenutelným zážitkem bude také návštěva tajemného podzemního města Osówka (30 km), které vzniklo k dosud neznámým účelům během 2. světové války nebo procházka podzemní turistickou trasou "Projekt Arado" (11,5 km), kde uvidíte i Hitlerovu ztracenou laboratoř.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantním, dobově vybaveném pokoji. K vybavení patří LCD televize, WiFi připojení, lednička a vlastní koupelna se sprchou, fénem, ručníky a kosmetikou. Nechybí ani telefon a set pro přípravu čaje a kávy.

  • Dvoulůžkový pokoj Twin měří 22 m² a najdete v něm 2 oddělené postele, psací stůl a malý stolek s židlí. Do pokoje není možné umístit přistýlku.

  • Dvoulůžkový pokoj má plochu 20 m² a je vybavený manželskou postelí a psacím stolem. Pokoj umožňuje přistýlku.

  • Dvoulůžkový pokoj s venkovním vstupem nabídne prostor 25 m² a samostatný vchod. V pokoji je manželská postel, toaletní stolek se zrcadlem a psací stůl.

  • Třílůžkový pokoj o ploše 25 m² zahrnuje 2 oddělená lůžka (možno spojit) a rozkládací pohovku. Nechybí psací stůl.

  • Čtyřlůžkový pokoj (28 m²) je vybavený 4 samostatnými lůžky, psacím stolem a malým stolkem s židlí.

  • Apartmán Deluxe zaujme velkorysým prostorem 40 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a psacím stolem a obývacího pokoje s velkou rozkládací pohovkou a pracovním stolem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové Restauraci Magdalenka si vychutnáte pokrmy s prvky polské, italské a evropské kuchyně. Všechna jídla jsou připravována z čerstvých místních surovin. Pestrou nabídku doplňuje široký výběr piv a vín. Během léta se na terase restaurace pořádají oblíbené večery s grilováním.

Kde budete relaxovat?

Načerpejte nové síly a elán v hotelovém SPA & Wellness. Najdete zde zážitkový bazén, vířivku, solnou jeskyni a finskou i parní saunu. Samozřejmostí je odpočinková zóna s pohodlnými lehátky. Dokonalé uvolnění vás čeká při některé z příjemných masáží.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraven dětský koutek se spoustou her a zábavy.

Něco navíc

Večer si můžete zpestřit hraním bowlingu či kulečníku. Pokud jste rádi aktivní i na dovolené, využijte neomezeného vstupu do hotelového fitness.

Hotel Piotr *** Spa & Wellness

Hotel Piotr *** Spa & Wellness

Tadusza Kosciuszki 4 , Boguszow-Gorce
Polsko

Provozuje společnost:
PUH COMMAX Zdzislaw Sommerfeld IČ: 020257522


+48 74 886 74 21

info@hotelpiotr.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
11,4 km
Běžkování
6,9 km