Dopřejte si dovolenou v luxusním designovém hotelu v místě unikátních solných dolů Wieliczka (UNESCO), nedaleko Krakova a národního parku. Těšte se na vynikající stravu, relaxaci ve wellness a komfortní pokoje. Děti do 6 let mají pobyt zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt jsme si vybrali, protože jsme chtěli vidět Krakov, a stálo to za to. Po příchodu na pokoj nás překvapila jeho velikost – byl obrovský, a přitom útulný. Snídaně byly parádní, bohaté a na výběr bylo snad ze všeho, co člověka napadne. Večeře byly taková klasika, která uspokojí každého – jak výběrem, tak chutí i velikostí porcí. Co určitě stojí za to v Krakově vidět je hrad Wawel, a pak Solný důl Wieliczka. Město nás velice překvapilo, všechno bylo krásné a čisté. Za tři dny jsme v Krakově zdaleka nestihli všechno, a určitě se sem ještě vrátíme.” Přečtěte si celou recenzi

Michal Šoffa - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Únoru 2022

O ubytování

Hotel Lenart **** se nachází v městečku Wieliczka a nabízí zcela výjimečnou polohu pro návštěvu hned tří polských památek UNESCO. Pouze 1 km od hotelu leží první z nich: světoznámý solný důl Wieliczka (1 km), vedle kterého se nachází i solný hrad. Součástí světového dědictví je i nedaleký solný důl Bochnia (34 km).

Během svého pobytu byste rozhodně měli navštívit nádherné město Krakov, jehož malebné historické jádro leží jen 10 km od hotelu. Vydejte se na hrad Wawel, do židovské čtvrti Kaziměř i na překrásné Hlavní náměstí s radniční věží a kamennou tržnicí Sukiennice. Určitě zavítejte také do vyhlášených místních restaurací, kaváren či čokoládoven, kterých je v Krakově skutečně mnoho. V prosinci se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy. Pokud jste milovníky historie a nechybí vám odvaha, navštivte i koncentrační tábor Osvětim (65 km).

Kde budete spát?

V prostorném a moderním dvoulůžkovém pokoji se budete cítit jako doma. K vašemu maximálnímu pohodlí je pokoj vybaven zvukotěsnými okny, klimatizací a pohodlnou velkou postelí. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem a velkými zrcadly. Nechybí ani satelitní televize, WiFi připojení, minibar, trezor, pracovní stůl a set pro přípravu čaje a kávy.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Pod Kominem ochutnáte delikatesy polské i mezinárodní kuchyně připravované z těch nejkvalitnějších surovin. Vše skvěle doplňuje široký výběr vín. Na svůj oblíbený míchaný drink, vynikající kávu či zákusek zavítejte do hotelového baru.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu stráveném po okolních pamětihodnostech není nic lepšího než wellness odpočinek. Zarelaxujte ve finské sauně či jednoduše v klidové zóně s pohodlnými lehátky. Dopřát si můžete také profesionální masáž.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraven dětský koutek v restauraci, a tak si dovolenou užije celá rodina.

Něco navíc

Hotel Lenart **** vás na první pohled okouzlí moderním futuristickým ocelovým exteriérem.

Hotel Lenart ****

Hotel Lenart ****

ul. Narutowicza 1 , Wieliczka
Polsko

+48 12 32 83 100

info@hotellenart.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
16 km