Ubytujte se v odpočinkovém ráji – v maďarských lázních Zalakaros. V Napfény Hotelu *** prožijete dovolenou jako z pohádky. Neomezený vstup do wellness, výborná polopenze, spousta herního vyžití a k tomu vstupenka na celý den do lázní!

O ubytování

Rodinný Hotel Napfény *** najdete v maďarském lázeňském městě Zalakaros, které proslulo svými termálními prameny. Město obklopuje zeleň, a tak jde o ideální destinaci pro odpočinek a regeneraci. Ubytování v luxusním hotelu s lázněmi vzdálenými jen 150 metrů je příslibem nezapomenutelné dovolené!

Hlavním lákadlem města Zalakaros jsou bezesporu termální lázně (800 m), které získaly 5* od Evropské lázeňské asociace, a zařadily se tak mezi špičkové termály v Evropě. Místní ozdravná voda se používá k léčbě různých zdravotních problémů, zejména revmatických a pohybových potíží. Lázeňský komplex nabízí vnitřní a venkovní bazény, saunový svět a wellness centrum. Spoustu zábavy si užijí i děti, pro které je připravený Dětský svět Vodoucha se 60 atrakcemi.

V okolí Zalakarosu se nachází mnoho zajímavých míst, která stojí za návštěvu. Kousek od města leží buvolí rezervace (12 km), kde můžete pozorovat volně se pasoucí zvířata. Nedaleko se nachází jezero Balaton (37 km), největší sladkovodní jezero ve střední Evropě, jako stvořené pro vodní sporty a koupání. Daleko to nebudete mít ani k termálnímu jezeru Hévíz (33 km). Za kulturou pak vyrazte do města Keszthely (42 km), kde se nachází krásný zámek Festetics a několik muzeí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních a vkusně zařízených pokojů v Hotelu Napfény ***. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletou. Jejich součástí je také kuchyňský kout s ledničkou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a veškerým vybavením. Nechybí televize, minibar, trezor, posezení, šatní skříň a jídelní stůl. Na pokojích je bezplatné připojení k WiFi.

Na výběr máte z následujících možností:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard (2+1) s manželskou postelí a rozkládací pohovkou, která slouží jako přistýlka. Pokoj má vše, co potřebujete k pohodovému pobytu. Navíc vám nabídne i balkon.

  • Dvoulůžkový pokoj Superior (2+0 nebo 2+1) s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Tento typ pokoje má balkon s výhledem na město a klimatizaci, díky které vám bude příjemně i v horkých dnech. Do některých pokojů je umístěna pohovka, kterou lze využít jako přistýlku pro dalšího hosta.

  • Rodinný apartmán Standard (2+3) se dvěma místnostmi – ložnicí s rozkládací pohovkou a jedním jednolůžkem a kuchyní s dalšími dvěma jednolůžkovými postelemi. Celkově tak pokoj pohodlně ubytuje až 5 lidí. Má vlastní balkon s výhledem.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace v Hotelu Napfény *** nabízí elegantní a příjemné prostředí, které kombinuje moderní design s útulnou atmosférou. Ochutnáte tu tradiční pokrmy maďarské kuchyně, které se připravují pečlivě s důrazem na čerstvost a kvalitu surovin.

Kromě tradičních maďarských specialit najdete na menu i různá mezinárodní jídla, a tak si něco dobrého vybere úplně každý. V restauraci samozřejmě myslí i na vegetariány i na hosty se speciálními dietami, kterým vždy vyjdou vstříc.

Kde budete relaxovat?

Wellness centrum v Hotelu Napfény *** je skutečnou oázou klidu a pohody, kde si dopřejete ničím nerušenou relaxaci. Centrum zahrnuje několik termálních bazénů – plavecký, zážitkové a dětský.

K dispozici je také finská sauna, vířivka, parní lázeň a infrasauna, které pomáhají detoxikovat organismus, uvolnit napětí a posílit imunitní systém. Krásně dýchat se vám bude v solné komoře s barevnou terapií.

Hosté mohou dále využít širokou nabídku masáží a wellness procedur, které jsou prováděny zkušeným personálem.

Cestujete s dětmi?

V hotelu myslí i na nejmenší lázeňské hosty, kteří si vyhrají v dětské zóně ve wellness. Čeká tam na ně spousta hraček a pískoviště.

Něco navíc

O zábavu nouze nebude. V hotelu najdete místnost s X-boxem, fotbálkem, kulečníkem, stolním tenisem a další spoustou her, ke kterým máte v rámci balíčku přístup.

Hotel Napfény ***

Hotel Napfény ***

Termál út 10 , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Napfény Hotel Karos Kft. IČ: 20-09-071002


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
700 Ft venku, 900 Ft na krytém parkovišti

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Lázně Zalakaros

Lázně Zalakaros Tip na výlet

Zalakaros je oficiálně nejmenší město Maďarska. O to překvapivější je, jak úchvatné lázně se zde nachází. Evropská lázeňská asociace (AESB) ohodnotila lázně Zalakaros pěti hvězdami, což je oficiálně řadí mezi elitu mezi termálními lázněmi v Evropě. A není divu!

Lázeňský areál nabízí ideální vyžití zvláště pro rodiny s dětmi. A tím opravdu nemyslíme, že je tady brouzdaliště a jedna skluzavka.

Součástí lázní Zalakaros je

  • Dětský svět Vodoucha a jeho kamarádů s více než 60 různými vodními atrakcemi
  • Skluzavkový park Adrenalin se 400 m tobogánových atrakcí
  • Rodinný tobogánový park (více než 400 m tobogánových prvků, včetně lahůdek jako jsou Kamikaze, Turbo a Ufo)
  • Bazén s vlnobitím
  • Rodinný bazén
  • Fitness bazén
  • Dětské brouzdaliště
  • Klubovna a dětský dvůr
  • Termální bazén a koupaliště
  • Sportovní bazén
  • Dětská a rodinná sauna

Opomenout samozřejmě nemůžeme ani léčebné centrum. Část bazénů je krytá, návštěvníkům je ale k dispozici i zahrada s bazénem, udržovanou skalkou a lehátky.

Složení zdejší termální vody je v Evropě unikátní. Obsahuje totiž mnoho rozmanitých minerálních látek a stopových prvků v dostatečném množství. Vydat se sem můžete zejména s kožními problémy, s nemocemi kloubů, svalů, šlach, páteře a kostního sytému, revmatismem měkkých tkání, s pooperačními a poúrazovými stavy, s gynekologickými a urologickými nemocemi a mnoho dalších.

Celodenní vstup pro dospělou osobu v sezóně (1.7.-13.9.) začíná na 3 900 HUF (cca 300 Kč), mimo sezónu 3 000 HUF (cca 230 Kč).

Více informací
Město Zalakaros
Město Zalakaros
Keszthely
Keszthely
Termální jezero Hévíz
Termální jezero Hévíz