Dokonalý relax, skvělé gastronomické zážitky i bohatý program na vás čeká v NaturMed Hotel Carbona **** v maďarském Hévízu. Ubytujete se jen kousek od jednoho z nejslavnějších termálních jezer světa a místní léčivou vodu si užijete opravdu do sytosti – napájí totiž termální bazény obřího wellness centra, kde najdete mimo jiné také saunový svět, venkovní bazény a mnoho dalšího. K tomu se můžete rozhýbat ve fitness centru a uvolnit se skvělou masáží. Na děti čeká venkovní hřiště a letní Junior Club. Třešničkou na dortu je pak polopenze či plná penze se spoustou regionálních specialit.

O ubytování

NaturMed Hotel Carbona **** najdete v maďarském Hévízu, jen 850 m od slavného termálního jezera s jezerními lázněmi. To je dokonce označované za největší svého druhu na světě a koupat se v něm můžete po celý rok, teplota vody totiž neklesá pod 22 °C. Zajděte si také na Farmářský trh (450 m), kde ochutnáte vyhlášené maďarské delikatesy. Milovníky architektonických zajímavostí zase jistě osloví novodobý Kostel svatého Ducha (400 m) se specifickou modrou fasádou.

Na výlet vyrazte do nedalekého města Keszthely (7 km), které je perfektním místem pro všechny zvídavé návštěvníky. Chcete se dozvědět více o panenkách, marcipánu, autech značky Cadillac, kočárech, myslivectví, historických železnicích, hororu a mučení či rozhlasu a televizi? Na vše se zde najde specifické muzeum či výstava. Za návštěvu stojí také překrásný zámek Festetics. Zaručeně vás okouzlí zámecký park o rozloze 42 hektarů či rozsáhla knihovna Helikon se sbírkou 80 000 svazků.

Za objevováním přírodních krás, ale i historických památek, se vydejte do národního parku Balatonská vrchovina. Uvidíte zde například jezero a chráněnou oblast Malý Balaton (24,4 km) s krásným ostrovem Kányavár, jeskyni Csodabogyós (18,9 km) s působivou krápníkovou výzdobou, buvolí rezervaci Kápolnapuszta (28,2 km) s největším stádem vodních buvolů v Maďarsku nebo hrad Sümeg (25,2 km) ze 13. století.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 260 stylově vybavených pokojů. K dispozici budete mít klimatizaci, WiFi připojení, televizi, trezor a minibar. Součástí každého pokoje je koupelna s župany a toaletními potřebami. Potěší také balkon s venkovním posezením a krásným výhledem na okolní kopce nebo zahradu hotelového komplexu.

  • Pokoj Standard měří 20 m² a je vybavený 2 postelemi (90x200 cm, mohou být oddělené nebo spojené), psacím stolem a malým stolkem s křeslem.

  • Pokoj Standard Plus je oproti variantě Standard větší (22 m²), nechybí mu 2 postele, psací stůl a nabízí také stolek se 2 křesly k posezení a kosmetiku prémiové kvality.

  • Pokoj Superior má plochu 25 m² a najdete v něm 2 lůžka (90x200 cm, spojená či rozpojená), psací stůl, posezení s křesly, prémiovou kosmetiku a sadu na přípravu kávy a čaje. V některých je navíc malá pohovka.

  • Pokoj Deluxe o ploše 20 m² zaujme především renovovaným, elegantním interiérem s dokonale sladěným vybavením. V pokoji najdete 2 lůžka (90x200 cm, spojená či oddělená), psací stůl, stolek s křeslem, prémiovou kosmetiku a kapslový kávovar.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci ochutnáte speciality maďarské a mezinárodní kuchyně, včetně bohaté nabídky regionálních pokrmů, dietních specialit, vegetariánské a zdravé kuchyně či bezlaktózových a bezlepkových jídel.

K posezení zve útulná kavárna a bar Platán Café & Juice Bár vybudovaná kolem starého platanu, nabízející široký výběr pokrmů a nápojů. Bar Neptun Pool se nachází v prostorách hotelových zážitkových lázní, kde si během koupání a v době oběda můžete dopřát občerstvení, lehké saláty a zdravé svačinky.

Kde budete relaxovat?

Pokladem Hévízu je jednoznačně místní termální voda, jejíž blahodárné účinky můžete vyzkoušet na vlastní kůži v hotelovém wellness centru s vodní plochou 1 000 m². To zahrnuje:

  • Venkovní zážitkový bazén s vodními atrakcemi a zahradou ve středomořském stylu vhodnou k opalování
  • Letní bazén pro větší děti, kde si do sytosti užijí dovádění, aniž by narušovaly odpočinek dospělých
  • Vnitřní termální lázně inspirované antickým Římem se 2 termálními bazény, 2 vířivkami, Kneippovým chodníkem a odpočívárnou
  • Krytý sportovní plavecký bazén (25×12 m), odpočinkovou terasu
  • Saunový svět s finskou saunou (80-95 °C), textilní saunou (80-90 °C), aroma kabinou (60-65 °C), parní lázní (45-50 °C), solnou jeskyní (20-22 °C), teplou solnou jeskyní (28-29 °C) a tepidáriem (37-39 °C); zážitkovými sprchami, relaxačním bazénem, ochlazovacím bazénkem a saunovými rituály.
  • Masáže, zábaly, koupele a jiné procedury
  • Salon krásy s nabídkou kosmetických procedur
  • Více než 18 různých pohybových programů a moderní fitness centrum

Cestujete s dětmi?

Hotel poskytuje zábavu pro malé i velké. Ti nejmenší hosté se mohou zapojit do zábavných aktivit Junior Clubu (od 3 let, mladší děti pouze s dohledem rodičů), hrát si ve venkovním dětském bazénu (v létě) nebo na venkovním hřišti. K zapůjčení je také dětská postýlka.

NaturMed Hotel Carbona ****

NaturMed Hotel Carbona ****

Attila utca 1. , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Carbona Zrt. IČ: 2010040147


+36 83 501 500

hotel@carbona.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 28 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Město Hévíz

Město Hévíz Tip na výlet

Když se řekne Hévíz, každému se vybaví proslulé termální jezero s léčivou vodou, okolo kterého se rozkládá městečko bohaté na kulturu a architektonické skvosty. Poznejte nejen výjimečné účinky termální vody, ale i atmosféru města.

Jaké jsou nejoblíbenější cíle turistů v Hévízu?

  • největší termální a biologicky aktivní jezero na světě, jehož voda je radioaktivní a bohatá na prospěšné látky, jako je síra, vápník, hořčík a mnohé další; v jezeře se můžete i okoupat ve vždy příjemně teplé vodě (v zimě teplota neklesá pod 26 °C a v létě šplhá až ku 36 °C), kdy budete cítit pozitivní účinky na pohybové ústrojí či v případě gynekologických problémů
  • oblíbený Farmářský trh, kde nakoupíte ty největší maďarské lahůdky přímo od místních farmářů
  • římsko-katolický Kostel svatého Ducha s moderním a výjimečně krásným vzhledem
  • množství drobných obchůdků, kaváren a vináren, kde okusíte i pravou atmosféru maďarského lázeňského města
Termální jezero Hévíz
Termální jezero Hévíz
AquaCity Zalaegerszeg
AquaCity Zalaegerszeg
Balaton Bike Ring
Balaton Bike Ring