Užijte si luxusní pobyt v Thermal Hotelu Visegrád ****superior s vlastním wellness centrem a termálními lázněmi se spoustou bazénů, saun, vířivkou a dalšími lákadly. V ceně je také chutná polopenze, animační a sportovní program pro děti i dospělé, zapůjčení županu a vstup do fitness. Dítě do 6 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Thermal Hotel Visegrád ****superior je přepychové ubytování v malebné oblasti Dunaje v klidném prostředí a těsné blízkosti města Visegrád a lesoparku Pilis, které je jako stvořené ke krásným procházkám. Vydejte se poznat národní park Duna-Ipoly (800 m) s proslulou trasou Rám-szakadék (9,4 km) vedoucí skrze skalní roklinu nebo horou Dobogókő (38,1 km), kde se v zimě nachází lyžařské středisko vhodné pro začátečníky a rodiny s dětmi.

Pokud holdujete golfu, jistě vás potěší blízkost minigolfového hřiště (cca 7 km). A jestli vám nádherné wellness centrum v hotelu nebude stačit, vydejte se necelých 18 km na Termální koupaliště Vadas do Štúrova nebo 26 km k jezeru Omszki-tó. Za památkami vyrazte do nedalekého Visegrádu (2,7 km). Město proslulé svou historií a politickým významem, několikrát vstoupilo do dějin Maďarska i Českých zemí. Není tak divu, že láká na celou řadu historických monumentů. Nejznámější z nich je visegrádský hrad, který se tyčí na pahorku nad řekou.

Hotel má také ideální pozici pro jednodenní výlety do Budapešti (41 km) nebo Ostřihomi (24 km). V hlavním maďarském městě prozkoumáte úchvatné památky, jako je budova parlamentu nebo Rybářská bašta, a dopřejete si zasloužený odpočinek v některých z mnoha termálních lázní. Také Ostřihom vábí na historii. Na kopci nad Dunajem tu pyšně stojí dechberoucí bazilika a královský hrad.

Kde budete spát?

Ubytování budete v luxusně zařízených pokojích s nádherným výhledem do okolní přírody. Každý pokoj je vybaven satelitní TV, trezorem, minibarem, klimatizací, balkónem a vlastní koupelnou s WC, sprchou, fénem a županem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se můžete těšit na pokrmy z kvalitních a čerstvých surovin. Na vyžádání je možné připravit i jídla pro hosty se speciálními požadavky a pro děti.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness je opravdu bohaté. Užijte si vířivku, finskou, infra či parní saunu s tepidáriem, vnitřní, venkovní, dětský a termální bazén a mnoho dalšího. K dispozici jsou také masáže a další procedury.

Cestujete s dětmi?

V hotelu naleznete i dětské hřiště a dětský koutek, nejmenší hosté se tak zabaví za každého počasí.

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Lepence völgy 2. , Visegrád
Maďarsko

Provozuje společnost:
Thermal Hotel Visegrád Zrt. IČ: 13-10-040734


+36 26/801 900

info@thv.hu

Check In
od 14:30
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 14 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km