Nechte se hýčkat a vydejte se do 4* luxusního Anna Grand Hotelu v Maďarsku. Těšte se na bohatou polopenzi, neomezený vstup do wellness s bazénem, saunou, vířivkou a parní lázní. Dítě do 6 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Anna Grand Hotel **** se nachází na náměstí Gyógy tér v klidné části městečka Balatonfüred. Malebná promenáda podél břehů jezera Balaton začíná pouze 100 m od hotelu. Prozkoumejte okolí jezera a Balatonské vrchoviny při výletech pěšky či na kole po mnoha kilometrech turistických tras. Nebo dáte přednost romantické projížďce lodí? Vydejte se například k jeskyni Lóczy (4 km) či za krásnými výhledy z Jókaiho rozhledny (4,5 km). Řadu zajímavých míst objevíte na poloostrově Tihany (1 km). V blízkém Veszprému (15 km) najdete krásný hrad, historické centrum s barokními památkami i nejstarší zoologickou zahradu v Maďarsku.

Kde budete spát?

Více než 200 let stará klasicistní hotelová budova zajišťuje maximální pohodlí svých hostů. Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Standard s vysokými stropy, který svým vkusným a luxusním vybavením evokuje atmosféru minulosti. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, trezorem, telefonem, minibarem a vlastní koupelnou s fénem.

Pokoje Classic Plus jsou vybaveny totožně, jsou však prostornější a navíc v nich najdete gauč, který je možné rozložit a poslouží tak jako přistýlka až pro 2 děti.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte jak na specialitách tradiční maďarské kuchyně, tak na moderní mezinárodní kuchyni. Používají se výhradně kvalitní čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů. Těšit se můžete na snídaně a večeře ve formě bohatého bufetu. Vyhlášené domácí dezerty a vynikající kávu ochutnáte v hotelové kavárně Anna Café s příjemnou terasou. Milovníci vína zajisté ocení, že hotel má vlastní vinný sklípek se širokým sortimentem vín a pálenek doplněných o domácí občerstvení.

Kde budete relaxovat?

Toužíte po dokonalém odpočinku? Najdete jej v hotelovém wellness. Jeho součástí jsou 2 vnitřní bazény (plavecký a zážitkový s tryskami) a saunový svět (finská, infračervená, aroma a parní sauna). Den si vždy můžete zpříjemnit masážemi a lázeňskými procedurami, které vaši relaxaci dovedou k dokonalosti.

Anna Grand Hotel ****

Anna Grand Hotel ****

Gyógy tér 1. , Balatonfüred
Maďarsko

Provozuje společnost:
Anna Grand Invest Kft. IČ: 1909504962


+36 87 581 200

reservation@annagrandhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 €/noc - Parkování na parkovišti 5 €/noc. Parkování v garáži 9 €/noc.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
0,3 km