Budapešť, místo kde se historie mísí s lázeňskou tradicí a vynikající gastronomií. Dopřejte si pobyt v Hotelu Császár *** v centru města se snídaní a vstupem do termálních lázní Veli Bej s léčivou horkou vodou.

Ověřeno Travelkingem

“Fajn ubytování v poměru cena / výkon s dobrou dostupností do centra. Z mé zkušenosti je příjemný bonus hlavně vlastní vyhřívaný plavecký bazén.”

Štepán Pospíšilík - Vedoucí marketingového týmu
Osobně ověřeno v: Dubnu 2017

O ubytování

Hotel Császár *** leží v srdci Budapešti na břehu řeky Dunaj. Nejznámější památky maďarské metropole budete mít snadno na dosah. Vydejte se procházkou na Budínský hrad, k Rybářské baště či k ikonické budově parlamentu (3 km). Pokud toužíte po odpočinku, termální lázně Veli Bej se nachází přímo vedle hotelu. Spousta zajímavých míst a oblíbená běžecká trasa se nachází na Margaretině ostrově (1 km). Najdete na něm například duhovou fontánu, lázně, malinkou zoologickou zahradu, secesní vodárenskou věž nebo památník ke 100. výročí sjednocení Budapešti z roku 1973. Do čtvrti kolem Budínského hradu a k malebným břehům Dunaje se vyprate za památkami UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji, který je vybaven televizí, klimatizací, WiFi připojením a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelové restauraci pochutnáte na bohaté snídani ve formě bufetu.

Kde budete relaxovat?

Odpočinete si u dvou vyhřívaných hotelových bazénů.

Hotel Császár ***

Hotel Császár ***

Frankel Leó u. 35. , Budapešť
Maďarsko

+(36) 13 362 640

info@csaszarhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
2,8 km
Zastávka
20 m
Aquapark
2,8 km