Ve Fontána Blue Marine Resortu zažijete dovolenou snů. V létě se budete cítit skoro jako u moře, díky pláži a marině na břehu Lipna, v zimě na vás zase čekají sjezdovky a zimní sporty. Po celý rok se můžete kochat okolní přírodou, navštěvovat místní wellness a užít si zábavu s celou rodinou v lanovém centru, aquaparku nebo lesních atrakcích.

O ubytování

Fontána Blue Marine Resort se nachází přímo na břehu Lipna, v obci Frymburk. Rozsáhlý resort bude skvělým místem na dovolenou s dětmi i s partou přátel a jak v létě, tak v chladnějších měsících na vás v okolí čeká spousta zábavy.

V teplém období budou jednou z nejlákavějších atrakcí pravděpodobně samotné Lipno. Užijete si zde různé vodní sporty, můžete vyrazit na projížďku lodí, nebo se jen tak opalovat na pláži, která k resortu také patří. Pokud chcete zabavit nezbedné ratolesti, vyrazte s nimi do Lanového parku Lipno (11,2 km) nebo na bobovou dráhu Slideland (11 km).

V zimě na vás čeká Skipark Frymburk (5,9 km) se dvěma sjezdovkami a dětským parkem, kde si kromě lyžování můžete vyzkoušet také sáňkování, bobování a tubing neboli klouzačku na nafouknuté duši. A kdyby vás i v zimě lákaly vodní radovánky, nedaleko najdete Aquapark Frymburk (4,8 km) s tobogány, divokou řekou a saunovým světem.

A pokud vás láká spíše pobyt v přírodě, vydejte se třeba na Stezku korunami stromů (11,8 km), dřevěný visutý chodník s vyhlídkovou věží a tobogánem. Kousek od této stezky najdete také Království lesa Lipno (12,2 km), lesní hřiště s trampolínami, lanovými mosty a zvířátky.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 94 pohodlných, prostorných pokojů. Každý je vybavený vlastní koupelnou, LCD televizí, WiFi připojením, chladničkou a rychlovarnou konvicí. Většina má navíc vlastní balkon s výhledem do krásné jihočeské přírody.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard o ploše 25 m² může být vybavený manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. V pokoji najdete také psací stůl a posezení s křesly.

  • Dvoulůžkový pokoj Superior je stejně velký (25 m²) i totožně vybavený jako varianta Standard, dočkáte se ale stylového dřevěného nábytku Schloßmöbel.

  • Třílůžkový pokoj Standard nabídne plochu 30 m², manželskou postel/ oddělená lůžka, samostatné jednolůžko, psací stůl a posezení s křesly.

  • Třílůžkový pokoj Superior je o trochu větší, měří 32 m², a opět se můžete těšit na stylový interiér s nábytkem Schloßmöbel. Skladba vybavení jinak zůstává stejná (manželská postel/ oddělená lůžka, samostatné jednolůžko, psací stůl a posezení s křesly).

  • Rodinný pokoj Standard se skládá ze 2 samostatných ložnic spojených chodbou a celkově měří 42 m². Nechybí dvoulůžkové postele či pracovní stůl. Tento pokoj je bez balkonu.

  • Rodinný pokoj Superior naopak nabízí balkony rovnou 2, skládá se totiž opět z oddělených ložnic, z nichž každá má vlastní balkon. Pokoje jsou opět vybavené stylovým Schloßmöbel nábytkem.

Na čem si pochutnáte?

Menu hotelové restaurace sestává především z tradičních českých a evropských jídel. Místní kuchaři se snaží zakomponovat do svých jídel velké množství sezónních surovin a v teplých měsících se můžete těšit také na speciality z grilu.

Kde budete relaxovat?

Součástí resortu je relaxační wellness zóna. Zde si zaplavete v krytém bazénu, promasírujete unavené svaly ve vířivce, prohřejete se ve finské sauně nebo infrasauně a oddechnete si v relaxační místnosti.

Cestujete s dětmi?

Děti se do sytosti vydovádí na venkovním hřišti s trampolínami nebo v dětské herně.

Něco navíc

Kromě hotelu či restaurace najdete v resortu také marinu, pláž se sportovišti, cyklotrajekt nebo úschovnu lyží.

Fontána Blue Marine Resort

Fontána Blue Marine Resort

Hrdoňov 12 , Frymburk
Česká republika

Provozuje společnost:
FONTÁNA HOTEL, s.r.o. IČ: 27165566


737234514

hotel.fontana@uamk.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,6 km
Zastávka
2,8 km
Aquapark
5 km
Sjezdovka
7 km
Běžkování
7 km