Vyrazte na dovolenou k přehradě Lipno a užijte si dny plné zábavy! V Apartmánech BD v Lipně nad Vltavou budete jen pár kroků od všech nejzajímavějších atrakcí. Stezka korunami stromů, bobová dráha, aquapark či zážitkové restaurace? Vše budete mít na dosah ruky. Ubytujete se navíc v novém, stylovém apartmánu až pro 4 osoby s plně vybavenou kuchyní a balkónem.

O ubytování

Apartmány BD stojí v Lipně nad Vltavou, jen pár minut chůze od břehu přehrady. Oblast Lipna je plná aktivit, atrakcí a výletních cílů v jakémkoliv ročním období a pro všechny věkové kategorie.

V létě si zaplavete v přehradě, vyzkoušíte vodní sporty a aktivnější jedinci si mohou sjet i nedalekou řeku Vltavu. A vodních radovánek se nemusíte vzdávat ani v chladnějších dnech, hned na břehu přehrady najdete Aquaworld Lipno (850 km) s krytým plaveckým bazénem a vířivkou.

Pokud se vám do vody nechce, udělejte si vycházku ke Stezce korunami stromů (2,7 km), kde se projdete po 675 metrů dlouhé dřevěné lávce, prohlédnete si okolí z výšky 40 metrů a děti speciální atrakce, včetně ultradlouhého suchého tobogánu. Ještě o poznání rychlejší jízdu potom zažijete na nedaleké bobové dráze Slideland (1,3 km), která je v provozu po celý rok.

A jezdit nemusíte jen na bobech, v zimě to budete mít jen 700 m k nejbližší sjezdovce Skiareálu Lipno s více než 11 km tratí. Nadšení lyžaři mohou využít i blízkosti k Rakouským hranicím a vyrazit na lyže třeba do Sternsteinu (20 km) nebo Hochfichtu (50 km). Samotná přehrada Lipno se potom v nejtvrdších mrazech mění v bruslařskou dráhu vedoucí až do Frymburku, která je s délkou 10 922 metrů dokonce zapsaná v Guinessově knize rekordů.

Kde budete spát?

Čeká na vás jeden z 6 opravdu moderních, stylově zařízených apartmánů o ploše 50 m². K dispozici budete mít vše potřebné pro váš maximální komfort - plně vybavenou kuchyňskou linku s indukční deskou, troubou, mikrovlnkou, myčkou a lednicí, obývací zónu s televizí, vlastní koupelnu, balkón a WiFi připojení. Apartmán pohodlně ubytuje až 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Díky vlastní kuchyni si kdykoliv můžete připravit jídlo podle chuti. Zároveň je ale v okolí spousta restaurací, které stojí za návštěvu, například steakárna H&M Restaurant (800 km), tradiční jihočeská Stodola Lipno (1,2 km), zážitková restaurace Molo Lipno (1,1 km) nebo útulná Loděnice Lipno (2,5 km).

Apartmány BD Lipno nad Vltavou

Apartmány BD Lipno nad Vltavou

Lipno nad Vltavou 219 , Lipno nad Vltavou
Česká republika

Provozuje společnost:
David Vašíček IČ: 74342665


+420 721 975 887

bdapartmany@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
1,6 km
Sjezdovka
0,7 km
Běžkování
0,7 km

Tipy na výlet

Plavba vyhlídkovou lodí

Plavba vyhlídkovou lodíTip na výlet

Přes léto to na Lipně žije! Využijte možnosti prohlédnout jezero z paluby výletní lodi.

Po téměř 20 letech se Lipno vrátila lodní doprava a vyhlídkové lodě. Vy si nyní můžete užít okružní i večerní plavby nebo se jen svézt mezi Lipnem a Frymburkem.

Sezóna je obvykle od dubna do října (dle počasí) a těšit se můžete na velkou výletní loď Adalbert Stifter a další dva zastávkové parníky.

Aquaworld Lipno
Aquaworld Lipno
Království lesa
Království lesa
Skiareál Lipno
Skiareál Lipno