Užijte si Karlovy Vary přímo v centru jen pár kroků od kolonád. Ať už na pobyt vyrazíte sami, ve dvou, anebo s rodinou těšte se na chutnou polopenzi a neomezené wellness s bazénem, vířivkou a saunou. Hotel Kolonáda **** nabízí také útulné pokoje a bohatou nabídku procedur.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel Kolonáda se nachází přímo v lázeňském centru, a tak je to z něj blízko na atraktivní výletní cíle. Pokoj byl prostorný a vybavený vším pro naše pohodlí. Výběr pokrmů byl na snídaních i večeřích opravdu bohatý a zahrnoval i netradiční speciality. Celkově jsme si na polopenzi velmi pochutnali. Hotel má vlastní wellness centrum s bazénem, vířivkou a saunou, kde jsme si po aktivně stráveném dni na výletech krásně odpočinuli. Ať už se na pobyt vydáte v jakémkoliv období, doporučuji pořídit si turistickou kartu Karlovy Vary Region Card. S ní budete mít vstupné na spoustu atrakcí zdarma.” Přečtěte si celou recenzi

Nikodem Jacuk - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Hotel Kolonáda **** najdete, jak už název napovídá, přímo na karlovarské kolonádě. Nejkrásnější místa tohoto lázeňského města, tak budete mít na snadno na dosah ruky.

Hotel leží přímo u břehu říčky Teplá. Stačí přejít Lázeňský most (20 m) a ocitnete se na Sadové kolonádě (50 m). Pokud budete pokračovat proti směru řeky, projdete postupně přes Mlýnskou (200 m) a Tržní kolonádu (500 m) až k nejznámější Vřídelní kolonádě (600 m). Zde můžete ochutnat slavný pramen Vřídlo, nebo prozkoumat podzemí kolonády na exkurzi. Pokud budete pokračovat stále dál, dorazíte k lanovce (1 km), která vás vyveze na vrchol Výšiny přátelství, kde najdete rozhlednu Diana (2,2 km), z jejíž ochozů je krásný panoramatický výhled na Karlovy Vary.

Skvělým zpestřením dovolené v lázních je návštěva sklářského muzea Moser (4,5 km), muzea Becherovky (1,3 km) nebo Vánočního domu (5,5 km), kde si užijete sváteční atmosféru po celý rok. V zimě můžete vyrazit na běžky nebo na lyže do okolních ski areálů na Božím Daru (30 km) či na Klínovci (32 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 59 jednolůžkových či 86 dvoulůžkových stylově zařízených pokojů. K vybavení patří kromě pohodlné postele WiFi připojení, satelitní televize, minibar, trezor, telefon, psací stůl a skříně. Součástí je také vlastní koupelna s fénem, županem a pantoflemi.

Na čem si pochutnáte?

Ať již preferujete jakýkoliv druh snídaně, z bohaté nabídky teplých i studených jídel snídaňového bufetu si rozhodně vyberete. Večeře pro hotelové hosty mají podobu tříchodového menu a k dispozici je také salátový bar.

K dispozici je také moderní Lobby bar s bohatou nabídkou kávy, čajů, alko i nealko nápojů. Vyhlášenou specialitou je pak Sushi, které zde připravují. V létě zavítejte na letní terasu s výhledem na řeku.

Kde budete relaxovat?

Co by to bylo za pobyt v lázních bez pořádné dávky odpočinku ve wellness? Přímo v hotelu můžete relaxovat v bazénu (8x4 m, 27 - 28 °C), vířivce (35 - 36°C) a finské sauně (90 - 95°C). Za příplatek si užijte také některou z bohaté nabídky spa procedur - co třeba koupel nebo masáž?

Hotel Kolonáda ****

Hotel Kolonáda ****

I.P. Pavlova 8 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


353 345 555

info@hotelkolonada.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc - len do 10 Kg a po předchozí domluvě
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
50 m

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varech
Bazénové centrum v Karlových Varech