Lázně Jáchymov leží nedaleko Karlových Varů a Krušných hor, kromě krásné přírody nabízejí také vyhlášenou radonovou léčbu. Dopřejte si luxusní pobyt v Hotelu Radium Palace ****, který nabízí moderní pokoje Komfort Plus, polopenzi formou bufetu i vstup do Lázeňského centra Agricola s bazény, vířivkami a saunami. V ceně balíčku je také bylinková koupel a masáž.

O ubytování

Hotel Radium Palace **** se nachází na jižním okraji severočeského lázeňského města Jáchymov. Během pobytu v impozantním neoklasicistním paláci obklopeném nádherným zámeckým parkem si budete připadat jako v pohádce.

Vyhlášené lázeňské centrum Agricola (250 m), kde se využívají blahodárné účinky vody z radioaktivních pramenů, je vzdáleno jen pár minut chůze. Pokud se chcete dozvědět více informací o zajímavé i pohnuté historii Jáchymova, projděte si Radonovou naučnou stezku (2,2 km) a také naučnou stezku Jáchymovské peklo (2,4 km), která je věnovaná pracovním táborům a politickým vězňům. Expozice o dějinách města a těžbě v Krušných horách je k vidění v muzeu Královská mincovna Jáchymov (2,4 km). V okolí lázní láká k návštěvě Freudenstein neboli Šlikův hrádek (3,2 km), vyhlídka U Kříže (5,6 km) nebo Božídarské rašeliniště (9 km).

Během zimy si můžete pobyt zpestřit běžkováním nebo lyžováním v některém z nedalekých ski areálů. Nejbližší sjezdovky najdete přímo v Jáchymově – od hotelu jsou vzdáleny necelé 2 km. Mezi milovníky zimních sportů se velké oblibě dále těší lyžařské areály na Božím Daru (7,7 km) a na Klínovci (6 km).

Kde budete spát?

Pokoj Komfort Plus s vlastní koupelnou přestavuje pohodlné ubytování se standardním vybavením, jako je WiFi připojení, satelitní TV, minibar a trezor. Nemá však možnost přistýlky.

Junior Suite se skládá z ložnice, obývací části a vlastní koupelny. K vybavení náleží je WiFi připojení, satelitní TV, minibar a trezor. Je zde možnost 1 přistýlky.

Dvoulůžkový pokoj Superior nabízí komfortní zařízení a výhled do údolí. Součástí pokoje je vlastní koupelna, WiFi připojení, satelitní TV, telefon, trezor, minibar a fén. Je zde možnost 1 přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

O dostatek energie i blaho vašich chuťových pohárků se postará pestrá polopenze ve formě bufetu. Co a kolik ochutnáte z bohaté nabídky snídaní a večeří, je tedy zcela na vás.

Součástí hotelového areálu je také Modrá restaurace zaměřená na fine dining a kavárna Zimní zahrada.

Kde budete relaxovat?

Zdravotnické služby a léčebné procedury poskytuje Lázeňské centrum Agricola nacházející se 240 m od hotelu. Jeho součástí je aquacentrum s plaveckým bazénem (25 m, 28 °C), rehabilitačním bazénkem (32 °C), dětským brouzdalištěm (32 °C), dvěma vířivkami (35 °C), tobogánem a Kneippovým chodníkem. V létě je k dispozici také venkovní terasa a sluneční louka.

Saunový svět, neboli Saunový důl, zase nabízí esenciální parní saunu (50 °C, 100% vlhkost), infrasaunu se solným panelem (30-60 °C), bylinkovou saunu (50-70 °C), finskou saunu (80-100 °C) a nechybí ani ochlazovací bazének „Pod Kýšovickým vodopádem”, zážitková sprcha a bylinková ochlazovana. Dále je tu vířivka pod hvězdným nebem, v létě také terasa a bosá stezka plná šišek a dalších přírodních materiálů, které vám skvěle promasírují chodidla.

Využít můžete také solnou jeskyni a bohatou nabídku procedur, jako jsou thajské masáže a radonové koupele.

Hotel Radium Palace ****

Hotel Radium Palace ****

T. G. Masaryka 413 , Jáchymov
Česká republika

Provozuje společnost:
Léčebné lázně Jáchymov a. s. IČ: 29211808


+420 353 831 111

rezervace@laznejachymov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
3,2 km
Běžkování
3,6 km

Tipy na výlet

Lázně Jáchymov

Lázně JáchymovTip na výlet

V malém městečku Jáchymov, které leží v podhůří Krušných hor, jsou situovány nejstarší radonové lázně na světě. Založeny byly v roce 1906 a stále patří mezi nejúčinnější lázně v Evropě. Na minerály bohatá voda s vysokým obsahem radonu zde již více sto let léčí problémy s pohybovým aparátem a nervovou či cévní soustavou. Vedle radonové vody se používá také technika přímého ozařování. Profesionálové, kteří zde pracují, zlepšují lidem kvalitu života také pomocí doprovodných procedur a kvalitních rehabilitací. Součástí léčebných lázní Jáchymov jsou lázeňské domy, komfortní hotely a krásné parky k relaxaci.

Více informací
Město Jáchymov
Město Jáchymov
Muzeum Jáchymov
Muzeum Jáchymov
Karlovy Vary
Karlovy Vary