Chcete si na chvíli připadat jako v pohádce? Tak se vydejte na pobyt na Vysočinu, kde najdete zámeček Chateau Hostačov. Kromě stylových pokojů s dobovým nábytkem se těšte na přepychové interiéry a lahodnou kuchyni. V ceně balíčku jsou snídaně a také čtyřchodové degustační menu. Nemine vás ani welcome drink a zážitek v podobě promítání filmu v soukromém kině, a to včetně popcornu. U pobytu v pokoji Superior De Luxe je navíc také relaxační koupel v soukromé vířivé vaně.

O ubytování

Chateau Hostačov je nádherný zámecký hotel ukrytý v lesích na Vysočině. Zámek obklopuje krásný park a svým hostům nabízí nerušený klid, kouzelnou atmosféru a tu nejlepší péči.

Během pobytu můžete objevovat přírodní i kulturní krásy Vysočiny. Vydejte se po značených turistických stezkách třeba na zámek Žleby, k vodní přehradě Pařížov (9 km) nebo ke zřícenině hradu Lichnice (11 km). Parádním výletním cílem je také nádherné historické město Kutná Hora (27 km), kde najdete spoustu památek jako například Vlašský dvůr, hrádek Kutná Hora, a dokonce také památku UNESCO – slavný chrám svaté Barbory. Za návštěvu stojí také město Světlá nad Sázavou (26 km), kde k návštěvě láká novorenesanční zámek se zajímavou expozicí a zámeckým parkem, středověké podzemí a v nedalekém Josefodole také sklárna Caesar Crystal Bohemiae (22 km).

Kde budete spát?

Zámecký pokoj Classic o velikosti 30–45 m² vás okamžitě okouzlí svým unikátním barevným vyvedením a dobovým nábytkem. Součástí vybavení je pohodlná manželská postel, WiFi připojení a set na přípravu čaje a kávy. Ve vlastní nově zrekonstruované koupelně najdete stylovou vanu na nožičkách se sprchou s kosmetický set.

Zámecká komnata Superior De Luxe o rozloze 45–60 m² nabízí nejvyšší zámecký luxus včetně soukromé vířivky. V honosných komnatách s původní dřevěnou parketovou podlahu a dobovým nábytkem si zkrátka budete připadat jako v pohádce. Součástí každého pokoje je soukromá vířivka a vlastní koupelna. K vybavení dále patří pohodlná manželská postel, WiFi připojení, set na přípravu čaje a kávy a kosmetický set.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno na vás po probuzení bude čekat bohatá bufetová snídaně. Vaše chuťové pohárky potěší teplé i studené dobroty připravené z těch nejkvalitnějších lokálních surovin. Pokud se rozhodnete vyzkoušet speciality à la carte, rozhodně nebudete litovat a užijete si skvělé gastronomické zážitky.

K vybraným lahůdkám vám personál ochotně doporučí vynikající vína ze zámecké vinotéky. Pokud dostanete chuť na něco ostřejšího, zavítejte do zámeckého baru se širokým výběrem destilátů i vynikajících míchaných koktejlů.

Něco navíc

K areálu zámku patří hřiště na discogolf, a tak si pobyt můžete zpestřit touto oblíbenou volnočasovou aktivitou.

Chateau Hostačov

Chateau Hostačov

Hostačov 59 , Skryje
Česká republika

Provozuje společnost:
Hostačovský zámek s.r.o. IČ: 27798836


+420 569 433 198

info@chateau-hostacov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
0,6 km