Vydejte se za odpočinkem do Karlových Varů, užijte si procházky po kolonádách, léčivé prameny i chutné oplatky. Ve Spa Hotelu Anglický Dvůr **** na vás čekají chutné snídaně, nové wellness centrum se saunami, solnou jeskyní a Kneippovým chodníkem a také 3 procedury - masáž, inhalace a zábal.

O ubytování

Spa Hotel Anglický Dvůr **** najdete centru Karlových Varů v historické budově z 19. století. Z hotelu se během pár minut chůze dostanete k břehům říčky Teplá, podél které se projdete po slavných karlovarských kolonádách. Z nejbližší Sadové kolonády (300 m) se přes Mlýnskou (600 m) a Tržní (700 m) kolonádu dostanete až na Vřídelní kolonádu (800 m). Zde můžete ochutnat legendární pramen Vřídlo a také absolvovat zajímavou exkurzi do podzemí.

Milovníci architektury i sladkých dobrot by od kolonád měli pokračovat až k ikonické budově grandhotelu Pupp (1 km), v jehož kavárně je možné ochutnat originální Pupp dort a další výjimečné speciality. Od hotelu je pak možné se pěšky či lanovkou dostat k rozhledně Diana (2,2 km), ze které uvidíte celé lázně jako na dlani. Za dalšími krásnými výhledy se vydejte například na vyhlídku Karla IV. (1,4 km) nebo ke Třem křížům (2,5 km) na druhé straně řeky Teplá.

Během dovolené v Karlových Varech doporučujeme také návštěvu muzea Becherovky (1 km) a sklárny Moser s prodejní galerií (1,3 km), kde pro své blízké nakoupíte originální suvenýry.

Své oblíbené zimní sporty si užijete v nedalekých skiareálech na Božím Daru (28 km), na Klínovci (30 km) nebo v Jáchymově (22 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard je kromě pohodlné postele vybaven WiFi připojením, televizí, lednicí, telefonem, trezorem a samozřejmě také vlastní koupelnou s fénem a setem kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

Ráno dělá den, a tak každý den pobytu zahájíte bohatou snídaní ve formě bufetu. V nabídce najdete čerstvé, chutné a zdravé pokrmy české, ruské i mezinárodní kuchyně. Večeře pro hotelové hosty mají formu výběru z menu a je během nich k dispozici stůl s předkrmy, saláty a dezerty.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness se saunou, Kneippovým chodníkem a solnou jeskyní. Dopřát si zde můžete také mnoho rozmanitých druhů masáží a léčebných procedur od profesionálního personálu.

Spa Hotel Anglický Dvůr ****

Spa Hotel Anglický Dvůr ****

Sadová 956/28 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Carlsbad Hotels Group s.r.o. IČ: 09253335


+420 735 069 601

info@anglickydvur.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
1,1 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
28 km
Sjezdovka
15 km