Vydejte se ve všední dny na jižní Moravu a ubytujte se v Hustopečích. Užijete si tak nejen víno, ale i mandlovici či mandloňové sady. Ubytováni budete v Hotelu Rustikal ***, kde na vás čekají komfortní pokoje, snídaně či polopenze, ale také welcome drink, dvě láhve vína a degustace vín v rodinném vinařství.

O ubytování

Hotel Rustikal *** se nachází v malebné jihomoravské vinařské obci Hustopeče. Na nedalekém náměstí (500 m) stojí moderní chrám sv. Václava a sv. Anežky České a krásná novorenesanční radnice. K návštěvě zde láká také Městské muzeum a galerie se zajímavou expozicí o místní oblasti a vinařské tradici. Na nádvoří muzea zaujme pískovcová socha kvasinky vinné, která je největší uměleckou zvětšeninou živého organismu na našem území.

Překrásný výhled na Hustopeče a krajinou posetou vinicemi se vám naskytne z Mandloňové rozhledny (2 km). Snadno se na ni dostanete po naučné mandloňové stezce, která vede skrz největší mandloňový sad ve střední Evropě. Za vodními radovánkami vyrazte v létě k nedaleké Novomlýnské nádrži (10 km), po celý rok je v provozu oblíbený Aqualand Moravia (20 km). Mezi oblíbené výletní cíle v okolí patří i Lednicko-valtický areál (25 km) s překrásným zámkem, město Mikulov (24 km) či Muzeum vinařství v blízkých Vranovicích (14 km).

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování v moderním, útulně zařízeném pokoji s vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou. K vybavení patří pohodlné postele, psací stůl s židlí LCD televize a minibar, některé z pokojů mají klimatizaci.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 16 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky.

  • Třílůžkový pokoj o ploše 16 m² zahrnuje 3 samostatná jednolůžka nebo manželskou postel a oddělené lůžko.

  • Čtyřlůžkový pokoj je velký 32 m² a vybavený 4 postelemi (mohou být spojené do dvoulůžka).

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci si pochutnáte především na specialitách české a evropské kuchyně. V létě zve k posezení také zahrádka pod pergolou, zastíněná vinnou révou. Během pobytu navíc budete mít jedinečnou příležitost ochutnat znamenitá místní suchá vína v hotelové restauraci, vinárně, případně během letních měsíců přímo ve vinařství.

Něco navíc

Součástí hotelového komplexu je vinařství Rustikal, které vzniklo v roce 2007 z rodinné tradice a osobní vášně majitele. Během pobytu tak budete mít jedinečnou příležitost ochutnat znamenitá místní suchá vína v hotelové restauraci, vinárně, případně během letních měsíců přímo ve vinařství.

K večerní zábavě skvěle poslouží dvě dráhy na bowling, kulečník, šipky a fotbálek.

Hotel Rustikal ***

Hotel Rustikal ***

Na hradbách 5 , Hustopeče
Česká republika

Provozuje společnost:
RUSTIKAL, s.r.o. IČ: 26291495


775565760

info@rustikal.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
10 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
20 km