Zavítejte do Penzionu U Tomčalů ve vinařské vesničce Čejč a těšte se na láhev vína, degustaci 10 vzorků vína z místní produkce a chutnou polopenzi. Na výlet si můžete zajet například do Aqualandu Moravia nebo do nádherného Lednicko-Valtického areálu.

O ubytování

Penzion a sklep U Tomčalů najdete ve vinařské obci Čejč nedaleko dalších vyhlášených vesniček jako jsou Velké Pavlovice (13,9 km), Bořetice (9,6 km), Čejkovice (7,4 km) a Mutěnice (9,3 km). O zajímavé výletní cíle zde rozhodně nebudete mít nouzi.

Podívejte se třeba na Stezku nad vinohrady (7,3 km) – nevšední rozhlednu nedaleko Kobylí, ke které navíc vede i naučná stezka. Prohlédněte si dřevěný větrný mlýn ve Vrbicích (8,9 km) a přírodní památku Výchoz (3,7 km), nebo si užijte výhled do okolí z rozhledny Kraví hora (12,3 km), odkud uvidíte na okolní vinohrady, vodní nádrž Nové Mlýny i Pálavské vrchy.

Mezi zajímavé atrakce v okolí patří zoologická zahrada Hodonín (19,8 km) nebo barokní zámek Milotice (18,9 km). Milovníci historické architektury si rozhodně nemohou nechat ujít návštěvu Lednicko-valtického areálu (27,4 km) se zámky Lednice a Valtice, skleníkem a rozsáhlým parkem s dalšími stavbami.

Kde budete spát?

K dispozici je celkem 9 pokojů. Všechny jsou moderně zařízené a mají vlastní sociální zařízení a možnost přistýlky. Za doplatek se můžete ubytovat v parádním pokoji s vlastní vířivou vanou.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci si pochutnáte na vynikajících pokrmech domácí kuchyně. Na objednávku vám v penzionu rádi připraví zabijačku plnou zabijačkových pochoutek. Součástí penzionu je také vinný sklep s kapacitou až 100 osob a nabídkou degustace místních vín.

Kde budete relaxovat?

V penzionu si můžete odpočinout ve vířivce (jen na vybraných pokojích) a také ve finské sauně.

Penzion a sklep u Tomčalů

Penzion a sklep u Tomčalů

Čejč 398 , Čejč
Česká republika

.

penziontomcala@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,7 km
Aquapark
42 km

Tipy na výlet

Jižní Morava

Jižní MoravaTip na výlet

Jižní Morava je regionem mnoha podob. Její metropolí je Brno, ale najdete zde také malé moravské Toskánsko, tajemnou krasovou oblast, světově nejrozsáhlejší parky Lednicko-valtického areálu, vinařskou Pálavu či folklorní Slovácko - a to ještě ani není všechno.

Co lidé na jižní Moravě navštěvují nejčastěji:

  • Aqualand Moravia
  • Lednicko-valtický areál
  • ZOO Brno

Co by vám ale rozhodně také nemělo ujít:

  • Vila Tugendhat
  • Moravský kras
  • Zámek Slavkov u Brna a Mohyla míru
  • Westernové městečko Boskovice
  • Zámek Mikulov

A mnoho a mnoho dalšího. S dětmi můžete například vyrazit do pohádkového podzemí ve Znojmě či DinoParku ve Vyškově. Pokud si ale jedete na jižní Moravu od dětí trochu odpočinout, rozhodně nezapomeňte navštívit vinné sklepy ve Valticích či v Hustopečích (a ochutnat proslulou hustopečskou mandlovici).

Více informací
Lednicko-valtický areál
Lednicko-valtický areál
CHKO Pálava
CHKO Pálava
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia