Vydejte se na jižní Moravu – kraj slunce, vína a pohostinnosti. Ubytováni budete v Penzionu U Palečků, který vám kromě útulných a moderně vybavených pokojů pro dvě osoby nabídne i chutné snídaně formou bufetu. Čeká vás také relaxace v blízkém wellness s vířivkou a saunami či zábavný večer s degustací vína a živou hudbou.

O ubytování

Na jižní Moravě v menší obci Zaječí najdete útulný rodinný Penzion U Palečků. Vydejte se na skvělý vinařský a relaxační pobyt právě sem a vezměte klidně celou rodinu. K vodní nádrži Nové Mlýny je to jen 5 km, výletů po okolních vinařstvích (či vinicích) se nebudete moci nabažit, a třeba ke Křivému jezeru či na Milovickou stráň to budete mít také jen okolo 5 km. Děti pak jistě potěší, že do Aqualandu Moravia – největšího aquaparku v České republice, je to odsud jen 15 minut autem.

Na dosah ruky je i Lednicko-valtický areál (12 km) ze seznamu památek UNESCO (100 m), který láká na krásnou architekturu ukrytou v zeleni. Krajinářský park o rozloze 300 km² zaujme jak milovníky přírody, tak fanoušky historie. Najdete tu hned dva překrásné zámky – gotickou Lednici a barokní Valtice. Nebo si udělejte výlet do Mikulova (14,2 km), kde uvidíte barokní zámek s expozicí Regionálního muzea, Dietrichsteinskou hrobku, Svatý kopeček s poutní kaplí sv. Šebestiána, zvonicí a Božím hrobem nebo kostel svatého Václava.

Kde budete spát?

Ubytovat se můžete v jednom z komfortních, rekonstruovaných pokojů s moderním vybavením. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a klimatizaci.

  • Pokoj no. 3 je dvoulůžkový a měří 15 m². V létě je to nejstudenější pokoj, tudíž se v něm velmi příjemně vyspíte. Pokoj neumožňuje přistýlku.

  • Pokoj no. 1 je útulný pokoj se 3 lůžky, bez možnosti přistýlky. Velikost pokoje je cca 15 m².

  • Pokoj no. 4 se nachází v 2. podlaží a měří 20 m². Ke 2 lůžkům je možné přidat ještě přistýlku.

  • Pokoj no. 6 potěší velkou vanou. Je také velmi prostorný (30 m²), a díky tomu ubytuje až 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Jelikož se jedná o rodinný penzion, úkoly majitelů jsou spravedlivě rozdělené. Paní Dana je skvělou kuchařkou a postará se o to, abyste si pochutnali na poctivých domácích jídlech. Pan Přemek vás zase rád provede degustací vín z vlastních vinic, navíc vám může poradit s tipy na výlety, anebo pro vás připravit další zajímavý program.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku využijte wellness centrum nedalekého Vinařství U kapličky. Čeká vás tu bazén s protiproudem a masážními tryskami, vířivka a několik typů saun (finská, bio a parní aromaterapeutická). Můžete se objednat i na masáže, v nabídce je klasická, sportovní i medová a spousta dalších.

Penzion U Palečků

Penzion U Palečků

Nádražní 318 , Zaječí
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Přemysl Pálka IČ: 06400175


+420 731 475 822

info@penzionupalecku.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
4,1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
14 km
Sjezdovka
8 km

Tipy na výlet

Jižní Morava

Jižní Morava Tip na výlet

Jižní Morava je regionem mnoha podob. Její metropolí je Brno, ale najdete zde také malé moravské Toskánsko, tajemnou krasovou oblast, světově nejrozsáhlejší parky Lednicko-valtického areálu, vinařskou Pálavu či folklorní Slovácko - a to ještě ani není všechno.

Co lidé na jižní Moravě navštěvují nejčastěji:

  • Aqualand Moravia
  • Lednicko-valtický areál
  • ZOO Brno

Co by vám ale rozhodně také nemělo ujít:

  • Vila Tugendhat
  • Moravský kras
  • Zámek Slavkov u Brna a Mohyla míru
  • Westernové městečko Boskovice
  • Zámek Mikulov

A mnoho a mnoho dalšího. S dětmi můžete například vyrazit do pohádkového podzemí ve Znojmě či DinoParku ve Vyškově. Pokud si ale jedete na jižní Moravu od dětí trochu odpočinout, rozhodně nezapomeňte navštívit vinné sklepy ve Valticích či v Hustopečích (a ochutnat proslulou hustopečskou mandlovici).

Více informací
Lednicko-valtický areál
Lednicko-valtický areál
CHKO Pálava
CHKO Pálava
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia