Užijte si parádní pobyt na Slovácku nedaleko Uherského Hradiště. Ten svůj balíček si vybere opravdu každý - milovník vína, romantiky i odpočinku. V ceně máte chutnou polopenzi a dle balíčku také romantickou večeři při svíčkách, degustační balíček se 3 lahvemi vína, anebo rekondiční masáž. U všech pobytů si užijete neomezený vstup do wellness centra s bazénem, vířivkou a 3 druhy saun.

O ubytování

Resort Rybníček *** je rozsáhlý, moderní wellness komplex ve stylu Provence. Najdete jej v Blatnici pod Svatým Antonínkem – v lokalitě, která je známá svou bohatou vinařskou tradicí – v malebném prostředí Bílých Karpat. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Na kopec Svatého Antonína se projdete cca 40 minut, k rozhledně Radošov zase cca hodinku. Pokud vás lákají města, 45 km odsud najdete Zlín, luhačovické lázně pak 35 km.

Během zimy se můžete vypravit na lyže do nedalekého Skiparku Filipov (13 km).

Kde budete spát?

Stylové pokoje a apartmány inspirované francouzskou Provence vám poskytnou vše, co k odpočinku potřebujete. Pokoje jsou klimatizované a mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, lednici, psací stůl, vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Resort disponuje i vlastní stylovou restaurací, kde se každé ráno podává snídaně formou bufetu. Jistě si však vyberete také z bohaté nabídky á la carte obsahující jídla místní kuchyně i tématicky laděné speciality připravované z kvalitních surovin.

Kde budete relaxovat?

Je libo relax? Toho vám nabídne zdejší luxusní wellness zóna až až. Odpočinout si můžete ve vnitřním i venkovním bazénu, ve vířivce pro 4–5 osob i v saunách (finská, bio a infra). Občerstvit se můžete v minibaru s možností zakoupení chlazených nápojů. Pro fitness nadšence je zde také fitness zóna.

Resort Rybníček ***

Resort Rybníček ***

Na Rybníčku 856 , Blatnice pod Svatým Antonínkem
Česká republika

Provozuje společnost:
SaZ INVEST s.r.o. IČ: 25539337


+420 703 142 924

resort@resortrybnicek.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
23 km
Zastávka
1,3 km