Užijte si dovolenou na Zlínsku v Uherském Brodě. Ubytováni budete v Hotel & SPA centru Palmira ***, ze kterého to budete mít kousek ke všem lákadlům, které město nabízí. V ceně máte snídaně či polopenzi, ale také relaxaci v privátním wellness s vířivkou a saunou. Vhod přijde i mytí vozidla v hotelové automyčce.

O ubytování

Hotel & SPA centru Palmira *** se nachází v Uherském Brodě, v rodišti Jana Amose Komenského, kterého tu připomíná několik památek. Místo je turisty vyhledávané kvůli zajímavé historii a slovácké kultuře, lákává je však i příroda v okolí. Bílé Karpaty nebo Vizovické vrchy můžete objevovat na kole i pěšky.

Začněte prohlídkou historického centra Uherského Brodu, kde dodnes najdete zbytky hradeb z bývalého opevnění. Vydat se můžete po naučné stezce, která vás provede skrze nejvýznamnější místa ve městě. Nevynechejte gotický kostel Mistra Jana Husa (500 m) nebo kostel Nanebevzetí Panny Marie (900 m), kde je vystavena Černá Madona.

Skrze Masarykovo náměstí (300 m) se dostanete příjemnou procházkou až k Dominikánskému kostelu (1 km), planetáriu (1,1 km) či muzeu Jana Amose Komenského (1,2 km), které byste při návštěvě Uherského Brodu rozhodně neměli minout. .

V Uherském Brodu si užijete také spoustu zábavy třeba v celoročně otevřeném Aquaparku Delfín (280 m), který oceníte jak při pobytu ve dvou, tak s celou rodinou. V létě za vyrazte buď na místní koupaliště, nebo o pár kilometrů dál do nově zrekonstruovaného parkoviště Vlčnov. V nedalekém Uherském Hradišti (16 km) je pro vaše ratolesti připraveno adrenalinové Sport Centrum Morava (19 km). Na dosah ruky budete mít také město Zlín (30 km) nebo lázně Luhačovice (14 km).

Spoustu příjemných zážitků nabízí také okolí Uherského Brodu. Turistiku, cyklovýlety i lyžovačku si užijete v rozmanité krajině Bílých Karpat. Tato jedinečná oblast zařazená mezi biosférické rezervace UNESCO vám nabídne překrásné výhledy, i zajímavé kulturní památky, jako je zámek Nový Světlov (13 km) či větrný mlýn v Kuželově (34 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z prakticky zařízených dvou či třílůžkových pokojů, které v nedávné době prošly rekonstrukcí. Jsou vybaveny vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou, televizí a WiFi připojením.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v budově hotelu je k dispozici bistro, kde se každé ráno podává snídaně formou bufetu nebo výběrem z menu (dle obsazenosti). Vychutnáte si tu také oběd či večeři. V nabídce najdete domací pizzy, tortilly nebo vepřová žebra. V létě si tu můžete posedět na zahrádce a osvěžit se zmrzlinou.

Kde budete relaxovat?

Těšit se můžete na privátní wellness & spa centrum, které je součástí hotelu. Jedinečný relax si dopřejete ve velké vířivé vaně nebo aromainfra sauně. K odpočinku si můžete připít i sektem z hotelového bistra.

Hotel & SPA centrum Palmira ***

Hotel & SPA centrum Palmira ***

Vlčnovská 468 , Uherský Brod
Česká republika

Provozuje společnost:
Martin Bujáček s.r.o IČ: 05040809


+420 601 202 202

hotel.palmira@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
80 m
Aquapark
0,3 km
Sjezdovka
23 km
Běžkování
18,2 km

Tipy na výlet

Slovácko

Slovácko Tip na výlet

Oblast nekonečných vinohradů, krásné přírody, dobré nálady a mnoha zajímavých historických i kulturních památek – to je Slovácko. Nechte se vtáhnout do jedinečné atmosféry jižní Moravy a užijte si vstřícnost zdejších lidí v jednom z mnoha vinných sklípků. Pokud máte zájem o túru nebo příjemnou projížďku na kole, jste tu správně, stejně jako pokud vás zajímají starobylé hrady a zámky.

Co nevynechat při návštěvě Slovácka?

  • Hrad Buchlov
  • Zámek Buchlovice
  • poutní místo Velehrad

Vydejte se i do Archeoskanzenu Modrá, Uherského Hradiště nebo Veselí nad Moravou. Ve Starém Městě navštivte Památník Velké Moravy a unikátní Kovozoo.

Více informací
Uherský Brod
Uherský Brod
Veselí nad Moravou
Veselí nad Moravou
Luhačovice
Luhačovice