Chcete si užít jihomoravského vína a zároveň byste uvítali i wellness nebo masáž? Ve Wellness Hotelu U Langrů v Dolních Věstonicích najdete vkusné rodinné ubytování s výbornou polopenzí. Čeká vás tu privátní wellness, relaxační procedury pro pány i dámy, mandlovice na uvítanou a také romantická večeře.

O ubytování

Nově zrekonstruovaný Wellness hotel U Langrů se nachází v Dolních Věstonicích, jihomoravské vinařské obci proslulé nálezem Věstonické Venuše. Zároveň oceníte jeho polohu přímo na břehu vodní nádrže Nové Mlýny, k Věstonické Venuši to budete mít od hotelu jen 180 metrů a ke zřícenině hradu Děvičky zase krásnou procházkou za každého počasí 3,6 km.

Kde budete spát?

V pokojích najdete televizi, ledničku, WiFi připojení a světlé, decentní a vkusné kusy nábytku a doplňků. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou a WC.

Na čem si pochutnáte?

Pod Pálavskými vrchy se také dobře najíte. Na polopenzi se těšte do Langerovic restaurace a zároveň vinárny přímo v hotelu. K jedné z večeří vám připraví svoji specialitu - pečená žebra s domácím chlebem. Kuchař ale vaří i skvělá bezlepková a vegetariánská jídla. Ke všem pokrmům se samozřejmě dokonale hodí místní víno.

Kde budete relaxovat?

Ve Wellness hotelu U Langrů se můžete se těšit na prostornou finskou saunu, ale i na vířivou vanu vybudovanou z originálního dřevěného sudu. Radost vám udělá také zkušený masér.

Něco navíc

A dlouho budete vzpomínat i na setkání s víny dolnověstonického patriota Ladislava Langra, který se vinařstvím zabývá po celý svůj život. První víno vyrobil už ve svých patnácti letech. Při degustaci se o historii rodinného vinařství určitě dozvíte více.

Wellness Hotel U Langrů

Wellness Hotel U Langrů

Dolní Věstonice 123 , Dolní Věstonice
Česká republika

Provozuje společnost:
BL Venuše, s.r.o. IČ: 29305403


+ 420 519 517 619,

rezervace@ulangru.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
50 m
Zastávka
0,8 km
Aquapark
11,1 km