Navštivte nejznámější beskydské vrcholy a odpočiňte si ve vířivce a saunovém světě. Při ubytování ve Wellness Hotelu Eroplán **** v Rožnově pod Radhoštěm se kromě polopenze můžete těšit na každodenní wellness. A v hotelu vám také zapůjčí sportovní výbavu a výstroj do hor, například trekingové hole.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel Eroplán se může pyšnit skvělou kuchyní, kvalitním wellness centrem na opravdu vysoké úrovni a příjemným personálem. Díky skvělé lokalitě je ideální také na jednodenní výlety na Radhošť či Pustevny.”

Jan Přichystal - Vedoucí zákaznické podpory
Osobně ověřeno v: Říjnu 2019

O ubytování

Dopřejte si pobyt v Moravskoslezských Beskydech. Hotel Eroplán **** má v Rožnově pod Radhoštěm strategickou polohu. Přes řeku Bečvu z něj uvidíte vyhlášené Valašské muzeum v přírodě (900 m) a Jurkovičovu rozhlednu (1,9 km). Na výlet nebo lyže či běžky to ale budete mít blízko na Pustevny (13 km), Soláň (17 km) i do Bílé (26 km).

Kde budete spát?

Pokoje Standard jsou vybaveny vším potřebným. Nechybí satelitní televize, lednička s minibarem, telefon s přímou volbou, ani kvalitní WiFi připojení. Ve vlastní koupelně s toaletou vám budou k dispozici župany, ručníky i pantofle. A "suchou nohou" se z pokoje dostanete až do hotelového wellness, kde se po beskydských procházkách můžete uvolnit ve vířivce, finské a parní sauně, infrasauně a dokonce i při různých typech masáží.

Na čem si pochutnáte?

V exkluzivním prostředí hotelové restaurace si pochutnáte na jídlech moravské, ale i mezinárodní kuchyně. Snídaně formou rautu určitě nevynechávejte, k dobývání beskydských vrcholů budete potřebovat hodně energie.

Kde budete relaxovat?

Do wellness se dostanete klidně v přezůvkách, je součástí hotelu. Samozřejmostí je vířivka, finská, parní a infrasauna, ochlazovací lázeň i různé druhy masáží.

Wellness Hotel Eroplán ****

Wellness Hotel Eroplán ****

Ostravská 451 , Rožnov pod Radhoštěm
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel EROPLÁN, a.s. IČ: 26423871


+420 605 259 781

rezervace@hoteleroplan.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
16,6 km