Oddychněte si ve dvou nebo s celou rodinou v západních Krkonoších v Chatě pod Lipami. Připravené jsou pohodlné pokoje, domácí polopenze i relaxace v sauně a bazénu. Zdarma máte i fitness a pizzu dle výběru. Pro děti je tu dětský koutek.

O ubytování

Chata pod lipami se nachází v Rokytnici nad Jizerou, v krásné oblasti západních Krkonoš. V zimě jde o ideální místo pro lyžaře, v teplejších měsících si zase užijete krásné procházky po okolí i náročnější horské túry.

Rokytnice nad Jizerou je přímo rájem lyžařů a vyznavačů zimních sportů. V okolí na vás čeká cca 10 větších či menších lyžařských areálů s perfektně upravenými sjezdovkami a běžeckými tratěmi, okolo 30 vleků a 2 čtyřsedačkové lanovky. K jedné z nich, lanovce na Lysou horu, se dostanete vlekem přímo od chaty. Za návštěvu stojí především lyžařský areál Horní Domky (6,6 km) s 16 sjezdovkami všech obtížností. Rodiny s dětmi si zase oblíbily skiareál Studenov (7,5 km) pro jeho široké a mírné svahy. Populární jsou také skiareály Modrá hvězda (1,2 km), Koupaliště (9 km), Pařez (4 km) nebo Sachrovka (1,4 km).

Teplejší měsíce budou ideální příležitostí k pěším nebo cyklistickým výletům. Vydejte se třeba ke 20 metrů vysokému Huťskému vodopádu (2,4 km) nebo k Mumlavskému vodopádu (7,9 km), projděte si stezku Po stopách pašeráků a vystoupejte na skalní vyhlídku Stráž (3,6 km), odkud uvidíte na Rokytnici, Lysou horu, Studenov, Paseky nad Jizerou i Kotel. Pro zvídavé je v okolí i několik zajímavých muzeí, například Hornické muzeum (11 km), Muzeum skla (12 km), Muzeum ozubnicové dráhy (16 km) nebo Muzeum Járy Cimrmana (17 km). Aktivnější jedinci zase ocení Bikepark Rock-it-nice (2,4 km) nebo Lanový park Rokytnice nad Jizerou (2,4 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném pokoji s výhledem na hory. Součástí pokoje je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, dřevěné postele a stolek s posezením. V některých pokojích najdete také televizi, ve všech budete mít k dispozici WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

O vaše stravování se postará restaurace Chaty pod lipami. Ráno se zde servíruje snídaně formou bufetu, u které nesmí chybět čerstvě upečené domácí pečivo. Na oběd si můžete vybrat z bohatého menu a na konci dne vám naservírují chutnou večeři o dvou chodech. Mezi speciality restaurace patří grilovaný pstruh, pizza, burgery a kebab, po předchozí domluvě vám ale rádi připraví také dietní, vegetariánské či bezlepkové pokrmy.

V létě si jídlo vychutnáte na slunné venkovní terase s obsluhou, v chladnějších dnech se zase ohřejete v útulné místnosti s krbem. K posezení láká také stylový bar s bohatým výběrem nápojů. A pokud rádi spojíte jídlo a zábavu, vyzkoušejte uzeného podlipského pstruha - toho si totiž nejdříve sami ulovíte v místním rybníčku. Nemusíte mít velké zkušenosti ani výbavu, rybářský prut si půjčíte na místě a skvěle se při rybaření zabavíte s přáteli i s rodinou. Váš úlovek následně předáte zkušenému kuchaři, který z něj vytvoří prvotřídní delikatesu.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý relax zažijete ve wellness zóně se saunou a vířivkou nebo při profesionální masáži, ať už si zvolíte klasickou, celkovou, reflexní, antistresovou či relaxační. Doplnit ji můžete i parafínovým zábalem rukou nebo návštěvou solária. Všechny procedury je nutné objednat dopředu na recepci. V létě si odpočinete také u venkovního bazénu (4x8 m) s lehátky a altánkem s pohodlným posezením.

Cestujete s dětmi?

Pro děti bude samozřejmě velkou atrakcí bazén, zabaví se ale i na venkovním hřišti s trampolínou, prolézačkami a skluzavkami. Vyšší komfort dětem zajistíte zapůjčením dětské postýlky a židličky, které jsou zde k dispozici.

Něco navíc

O zábavu dospělých i dětí se postará stolní tenis a hřiště na nohejbal, volejbal či badminton. Zapůjčit si můžete i horská kola a milovníci adrenalinu budou jistě nadšení z terénních čtyřkolek ve variantě pro dospělé i pro děti. A pokud počasí zrovna nebude přát, můžete se uchýlit do společenské místnosti s kulečníkem, fotbálkem, stolními hrami, televizí a WiFi připojením nebo si dát do těla ve fitness zóně.

Chata pod Lipami

Chata pod Lipami

Rokytno 140 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

Provozuje společnost:
REVATTI Trade a.s. IČ: 29127823


+420 775 555 044

chatapodlipami@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Zastávka
1,3 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,2 km