Načerpejte novou energii a vydejte se do rodinného Hotelu Pelikán *** v Mariánských Lázních. Zažijete dny plné odpočinku. Těšte se na sladké překvapení, bazén s vířivkou, masáže a wellness procedury, jako je parafínová koupel či teplý voskový zábal.

O ubytování

Rodinný Hotel Pelikán *** se nachází jen 2 km od centra malebných Mariánských Lázních v Karlovarském kraji. K věhlasným kolonádám, parkům, kavárnám a památkám se od hotelu dostanete do 10 minut linkami 10 a 13 MHD. Nebo si můžete udělat vycházku pěšky.

Vyrazte třeba ke Zpívající fontáně (3,9 km), perle Mariánských Lázní, a užijte si večerní hudebně-světelnou show. Navštivte také park Boheminium (4,9 km) s propracovanými miniaturami nejkrásnějších českých památek. Procházku přírodou si užijete na naučné stezce Smraďoch (9,1 km), vedoucí stejnojmennou přírodní rezervací, a zastavit se můžete i u vývěru pramene Farské kyselky (9,8 km).

O minerální prameny celkově rozhodně nebudete mít nouzi, v Mariánských Lázních a okolí jich vyvěrá více než stovka. Navštivte a ochutnejte alespoň ty nejznámější – Křížový (4 km), Ferdinandův (2,7 km), Lesní (4,3 km), Rudolfův (3,8 km), Karolinin (3,9 km), Prelátův (3,3 km), Medvědí (2,7 km) a další. Zúčastnit se rovnou můžete i komentované prohlídky, které se ve městě pravidelně pořádají.

A zůstat nemusíte jen u jedněch lázní, k výletů lákají i další oblíbený lázeňská města v okolí, zejména Konstantinovy Lázně (34,6 km), Františkovy Lázně (37,8 km) a Karlovy Vary (55,7 km). Nebo si udělejte výlet po památkách, na dosah budete mít třeba zámek Kynžvart (12,5 km), svého času sídlo knížete Metternicha, zámek a hrad Bečov (29,2 km), hrad Loket (47,2 km) či klášter Teplá (19,1 km).

Tip: Vyrážíte na pobyt v zimě? Pak si nenechte ujít lyžování ve ski areálu Mariánky (6,5 km) a bruslení na Zimním stadionu (2,9 km), nebo nasajte sváteční atmosféru na kouzelných vánočních trzích.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 22 pokojů o ploše 17 m², pojmenovaných po mariánských minerálních pramenech. Všechny pokoje v penzionu jsou vybavené televizí, telefonem, WiFi a vlastní koupelnou se sprchou, některé umožňují i přistýlku nebo jsou bezbariérové.

Na čem si pochutnáte?

Nabídka hotelové restaurace je opravdu pestrá. Těšit se můžete na minutková jídla i tradiční českou kuchyni, nechybí ryby, jídla pro vegetariány a zeleninové saláty. Po jídle náležitě oceníte také osvěžující točené pivo nebo voňavou kávu.

Kde budete relaxovat?

Lázeňského rozmazlování si můžete užívat přímo v hotelu. Na výběr je kromě pitné kúry Lesního pramene i celá řada masáží a procedur, včetně zábalů, baňkování, aroma koupele aj.

Vyrazit můžete také do cca 3 km vzdáleného Městského bazénu, kde kromě plavecké "pětadvacítky" najdete také dětský bazén, tobogán, vířivky a sauny.

Hotel Pelikán ***

Hotel Pelikán ***

Tř.Vítězství 197 , Mariánské Lázně-Hamrníky
Česká republika

+420606303312

hotelpelikan@email.cz

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
4 km
Běžkování
3 km