Zažijte po čertech dobrou dovolenou v unikátním zábavním centru Peklo Čertovina na Hlinsku. Čeká vás ubytování v chaloupce nebo mobilheimech, skvělé snídaně a ďábelská zábava s čerty i v pohádkové vesničce Podlesíčko.

Věděli jste, že..?

V roce 2017 zde režisér Zdeněk Troška natočil oblíbenou pohádku Čertoviny.


O ubytování

Peklo Čertovina je unikátní stavba sahající až 12 metrů pod zem. V útrobách labyrintu se nachází restaurace, vinárna, minipivovar a spousta čertovských míst, kde se můžete zúčastnit hraného programu. Součástí komplexu je také hned několik možností ubytování – Hotel Kocourkov, Luciferovo doupě, Chaloupky, Penzion u Jidáše, karavany a stanové městečko.

K dokonalému prozkoumání všech pekelných komnat můžete využít hodinovou prohlídku se zábavným programem (nutná předchozí rezervace). Během prohlídky vás bude provázet celá banda čertů a můžete zažít jedno ze 3 malých představení – Vrátný čert Vytřas provází, Lucifer se žení či Lucifer se rozvádí. Dospělé jistě zaujme také doplňkový program (40 min), pořádaný v době letních prázdnin a o víkendech – prohlídka botanické zahrady a Pekelné pražírny, kde se vyrábí Čertokáva vonící po oříšcích a čokoládě, zakončená posezením v útulné kavárně.

A pokud se na chvíli utrhnete z pekelného rejdění, udělejte si výlet po okolí. Děti určitě nadchne návštěva Pohádkové vesničky Podlesíčko (23,4 km), odvážlivci si mohou udělat i menší zajížďku ke strašidelnému zámku Draxmoor (52,7 km) s 3D kinem, strašidelným výtahem a různými pohádkovými a horrorovými bytostmi v nadlidské velikosti. Nebo si udělejte jen příjemnou pěší procházku, třeba k přírodní památce Ratajské rybníky (3,8 km), kde uvidíte celou řadu ohrožených druhů rostlin i zvířat.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z moderních apartmánů Penzionu U Jidáše nebo stylových pokojů Hotelu Kocourkov. Apartmány U Jidáše zaujmou vzdušným, moderním interiérem a nadstandardním vybavením. V každém apartmánu najdete vlastní koupelnu s fénem na vlasy, WC, klimatizaci, televizi a minibar.

  • Apartmán U Bromildy nabídne plně vybavenou kuchyň se spotřebiči, jídelní stůl s židlemi, rozkládací pohovku, útulnou ložnici s krbem a prostornou venkovní terasu. V koupelně najdete sprchový kout i vanu.

  • Apartmán U Kruciána se skládá ze 2 samostatných ložnic, a zajistí tak dostatek soukromí. V každé ložnici je kromě manželské postele také malé posezení a apartmán má i vlastní balkon. V koupelně je sprchový kout.

  • Apartmán U Vytřase je moderní mezonet se stylovým podkrovním spaním a střešním oknem s krásným výhledem. Součástí je také společenská místnost a vlastní balkon. Koupelna je vybavená sprchovým koutem.

Pokoje a apartmány v Hotelu Kocourkov jsou vskutku jedinečné – každý má vlastní téma, kterého se perfektně drží. O dokonale zpracování se postarali umělečtí truhláři a malíři. Bez ohledu na téma pokoje ale budete mít vždy k dispozici klimatizaci, vlastní koupelnu s fénem, chladničku, minibar, kávovar, 2 televize a balkónek s posezením a televizí.

  • Pokoj U Myslivce je vybavený manželskou postelí, spacím patrem se 2 lůžky a rozkládací pohovkou. Díky dřevěné výzdobě a ručně malovaným stěnám se zde budete cítit jako v kouzelném lese.

  • Pokoj Na Statku nadchne především milovníky venkova, chovatele a hospodáře – během pobytu vám budou dělat společnost krásné malůvky hospodářských zvířat. Rustikálně vybavený pokoj disponuje spacím patrem se 2 lůžky, manželskou postelí a rozkládací pohovkou.

  • Pokoj Na Nádraží bude ideální volbou pro fanoušky mašin a parních lokomotiv. Vyspat se zde můžete v patře se 2 lůžky, stylizovaném do podoby železničního vagonu. Pod ním najdete manželskou postel a nechybí ani rozkládací pohovka.

  • Pokoj Western vás přenese na Divoký západ. Zavazadla uložíte v dostavníku a můžete se oddávat odpočinku a pohodě ve vašem soukromém saloonu, který zahrnuje spací patro pro 2 osoby a manželskou postel. Samozřejmostí je také rozkládací pohovka.

Na čem si pochutnáte?

Ani sebevětší hříšník nebude trpět hladem – v netradiční pekelné restauraci vám připraví originální speciality z těch nejkvalitnějších surovin. Každý pátek se navíc můžete zúčastnit Večeru obžerství s hodinovým programem, rautem, tombolou, hudbou a čertovskými soutěžemi.

Kde budete relaxovat?

Během letních měsíců si s dětmi užijete spoustu zábavy ve vyhřívaném venkovním bazénu.

Cestujete s dětmi?

Součástí areálu je dětské hřiště Čertoland se skákacím hradem, kolotočem, skluzavkami a lanovou pyramidou a vnitřní herna se skákacím hradem, stolem na ping pong, kulečníkem a dalším vybavením. Vstup na dětské hřiště a do herny je za poplatek.

O zábavu se postará také každodenní promítání pohádky Čertoviny a lesní Naučná stezka do pekla, tu s dětmi projdete za 20-30 minut. V létě se po lesíku můžete projet konibusem v doprovodu čertíka. A nezapomeňte navštívit čarodějnici Bromildu, která bydlí v pohádkové chýši před Peklem.

Peklo Čertovina - Hotel Kocourkov

Peklo Čertovina - Hotel Kocourkov

Medkovy kopce 35 , Hlinsko v Čechách
Česká republika

Provozuje společnost:
PEKLOČERTOVINA s.r.o. IČ: 28856350


+420 468 005 005

ubytovani@peklocertovina.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 650 Kč/noc - jen po předchozí domluvě
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Zastávka
1 km
Sjezdovka
6,4 km
Běžkování
5 km