Vypravte se do Kyjova u Hodonína na pobyt, který si zamilují všichni pivní nadšenci. Užijete si jej v Hotelu Kyjovský pivovar *** s polopenzí a neomezenou konzumací místního piva, které se vaří již od roku 1526.
Vypravte se do Kyjova u Hodonína na pobyt, který si zamilují všichni pivní nadšenci. Užijete si jej v Hotelu Kyjovský pivovar *** s polopenzí a neomezenou konzumací místního piva, které se vaří již od roku 1526.

Pobyt v rodinném hotelu přímo v pivovaru

Vydejte se do Kyjova a objevujte krásy Slovácka při skvělém pobytu v rodinném Hotelu Kyjovský pivovar ***, který vás doslova vtáhne svojí tradiční atmosférou.

Ubytováni budete v moderních dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC), TV/SAT a WiFi. V restauraci hotelu se pak těšte na vynikající polopenzi.


Nadšeni však budou především milovníci zlatavého moku, protože Kyjovský pivovar *** si vaří své vlastní pivo dle ověřených technologií a z těch nejlepších surovin. Vybrat si můžete z piv plzeňského a bavorského typu, která jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná.


Neomezená konzumace piva dle výběru

Dle zvolené varianty můžete si užít neomezenou konzumaci piva po celou dobu pobytu. Kromě několika druhů místních piv si můžete odnést například i kvalitní pivní kosmetiku.

A zatímco vy si budete vychutnávat pokrmy či pivo, vaše děti se zabaví v dětském koutku plném hraček a omalovánek.

Vinařství, folklor a turistické atrakce, to je Kyjov

Přímo před hotelem se nachází bowling, sportovní stadion a hřiště na fotbal. V dobrém počasí můžete využít venkovní tenisové kurty.

V samotném Kyjově se pak rozhodně nudit nebudete, kromě restaurací můžete zavítat například ke Kapli sv. Martina, kostelu Nanebevzetí Panny Marie či do Vlastivědného muzea. Stojí zde také dům, ve kterém pobýval slavný krajan Petr Bezruč.

Ideální destinace na rodinné výlety

Fotografové o Kyjovsku mluví jako o neobjeveném klenotu Česka, který připomíná italské Toskánsko. Architekturu evropského jihu objevíte i v samotném městě a v jeho historickém centru.

Další tipy na výlet:

  • Bukovany (5 km) s větrným mlýnem, který slouží jako rozhledna.

  • Zámek Milotice (5 km), který je známý z českých filmů a pohádek jako je např. Nebojsa, Nehynoucí láska, Žabí princ, Hadí král.

  • Podívejte se na nejstarší hrad Buchlov, jehož počátky spadají do 1. poloviny 13. století.

  • Zřícenina hradu Cimburk a kaplička sv. Klimenta nadchnou milovníky památek.

  • Ochutnejte vína ve vinných sklípcích, které jsou nedílnou součástí této oblasti.

  • V okolí je spousta turistických i cyklistických tras, které vás provedou po širém okolí.

Hotel Kyjovský pivovar ***

Hotel Kyjovský pivovar ***

třída Komenského 596 , Kyjov
Česká republika

Provozuje společnost:
Tomáš Machalínek IČ: 49941666


+420 773 795 652

recepce@kyjovsky-pivovar.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná