Co podniknout ve dvou či s rodinou během víkendu na Slovácku, ve Zlíně a Luhačovicích?

Jihovýchodní Morava je krajem měst s jedinečnou architekturou, historických památek, vynikajícího vína i úchvatné přírody. Objevte s námi ta nejkrásnější místa Slovácka, Luhačovicka a Zlínska. Během prodlouženého víkendu stihnete vidět opravdu mnoho!
Co podniknout ve dvou či s rodinou během víkendu na Slovácku, ve Zlíně a Luhačovicích?

Itinerář na perfektní víkend na Slovácku, Luhačovicku a v okolí Zlína

Slovácko, Zlínsko a Luhačovicko jsou regiony mnoha tváří. Spatříte zde jedinečnou městskou architekturu, středověké hrady, honosné zámky i nádhernou přírodu posetou rozhlednami a malebnými chaloupkami. Vydejte se s námi objevit ta nejkrásnější místa jihovýchodní Moravy ve všech jejích podobách. Během prodlouženého víkendu na vás čeká spousta zážitků, jedinečných míst i zábavy pro celou rodinu.

Zajímavost: Raritou slováckého folkloru je mužský tanec verbuňk, který je součástí Seznamu světového nehmotného dědictví UNESCO, stejně jako jízda králů nebo modrotisk.


1. den:

  • Než se v odpoledních či večerních hodinách ubytujete, budete mít spoustu času. Využije ho k procházení toho nejzajímavějšího, co nabízí město Zlín a jeho okolí.
  • Jako první na vás čeká zřícenina gotického hradu Lukov, která je zasazena do malebné přírody Hostýnských hor. Jedná se o jeden z největších hradů na Moravě. Do současnosti se kromě zříceniny zachoval také pilířový most a vstupní brána. Na jižním úbočí roste památný rozvětvený dub, jehož stáří je odhadováno minimálně na 300 let. Podle pověsti ho zasadil slavný vojevůdce a někdejší majitel hradu Albrecht z Valdštejna.
  • V 5 km vzdálené vesničce Ostrata najdete První dřevěnou Zoo, což je originální soukromá sbírka dřevěných sošek zvířat a pohádkových postaviček. Celkově je v přírodním areálu více než 180 soch. Kluky (nejen) zajisté potěší výstava autíček.
  • Nedaleký větrný mlýn Štípa (přezdívaný také Větřák či Kovářův) je unikátní tím, že se v něm až do dnešních dnů dochovalo původní technické zařízení. Štípa je jeden z nejmenších mlýnů holandského typu v Česku.
  • K ZOO Zlín a zámku Lešná je to pak pouze 1 km. Zlínská zoo dlouhodobě patří mezi desítku nejnavštěvovanějších turistických míst České republiky a není se čemu divit. Na vlastní oči uvidíte více než 222 druhů živočichů v jedinečných exteriérech a moderních pavilonech.
  • Perlou uprostřed zoologické zahrady je zámek Lešná, který patří mezi nejmladší šlechtická sídla na Moravě. V pohádkově vyhlížející stavbě se mísí novorenesance, novogotika, švýcarský styl i novobaroko. Je to zkrátka dokonalá ukázka života šlechty na začátku dvacátého století. V zajímavé zámecké sbírce předmětů z celého světa nechybí artefakty ze slonoviny, ebenu, teakového dřeva, ale také antické a egyptské vykopávky.
  • Spousta zábavy i aktivního odpočinku čeká na celou rodinu v zábavním parkuTOBOGA Galaxie Zlín. Na ploše 2 500 m² se nachází spousta atrakcí s vesmírnými motivy, z nichž každá představuje jinou planetu či galaxii.
  • Poté se přesunete přímo do centra Zlína, jehož dominantou je Jednadvacítka aneb Zlínský mrakodrap. V areálu Baťových závodů jde o budovu číslo 21. Nejzajímavější částí je dodnes funkční výtah a zároveň kancelář ředitele firmy o rozměrech 6×6 metrů. V této pojízdné kanceláři nechybí ani umyvadlo a klimatizace.
  • Ve 14. budově v bývalém baťovském továrním areálu sídlí Muzeum jihovýchodní Moravy. Vidět zde můžete původní linku na výrobu obuvi, jedinečnou sbírku bot z celého světa a desítky produktů značky Baťa od tkaniček až po letadla. Stejně zajímavé jsou sbírky a fotografie z cest Hanzelky a Zikmunda nebo exponáty filmového kabinetu.
  • O pár set metrů dál leží uprostřed sadu Svobody nejstarší budova centra města – Zlínský zámek. Svou stávající podobu získal zámek počátkem 20. století, kdy jej zmodernizoval jeho tehdejší majitel, průmyslník Haupt.
  • Z centrální části Zlína se poté přesunete asi 6 km k nádhernému hradu Melanovice. Na prohlídce uvidíte například malovaný sál s pozdně gotickou klenbou a dochovanými nápisy z 1. poloviny 16. století nebo domácí kapli s malbami z poloviny 18. století. Zpřístupněna je i hradní věž.
  • Poté vás čeká přejezd ke 20 km vzdálenému zámku Vizovice. Jeho architektonicky velmi čistá budova ukrývá přepychově zařízené interiéry ve stylu baroko, rokoko, empír a biedermeier. Součástí bohatých zámeckých sbírek jsou porcelánové či orientální artefakty a také zajímavé předměty denní potřeby. Nejcennější je rozsáhlá kolekce obrazů z 16.–19. století se vzácným souborem děl nizozemského malířství a pracemi významných českých autorů.
  • Přímo nad Vizovicemi se na Janově hoře vypíná tajemný Janův hrad. Název této pamětihodnosti klame, neboť se nejedná o hrad, ale hospodářské stavení, respektive hospodářský dvůr z počátku 18. století. V uplynulých letech prošla budova i její okolí renovací. V roce 2018 byla na hradě vybudována dřevěná střecha s vyhlídkovou plochou.
  • Během prvního dne putování po nejkrásnějších místech Zlínska jste toho stihli opravdu hodně. Nyní už je čas na načerpání nových sil a odpočinek. Navečeříte se dnes přímo v hotelu, nebo vyzkoušíte některou z místních restaurací? Kuchyně v této oblasti je skutečně rozmanitá, neboť se nachází na hranici několika kulinářsky zajímavých regionů: Valašska, Hané a Podřevnicka. Po dobrém jídle by neměl chybět dezert v podobě valašského frgálu či domácího ovocného knedlíku. Milovníci vína si vychutnají vynikající místní produkci se zajímavým spektrem vůní a kořenitosti.
  • Po večeři máte ještě spoustu času, který můžete využít třeba k odpočinku v hotelovém wellness. V sauně či vířivce zapomenete na všechny starosti a navíc tělo krásně připravíte na zítřejší den, který bude opět plný cestovatelských zážitků.

2. den:

  • Těžko byste hledali region, ve kterém hrají i v dnešní době folklor a tradice tak důležitou roli, jako právě na Slovácku. To ale zdaleka není všechno. Uchvátí vás také překrásná příroda, lidová architektura i historické památky. Nechybí ani spousta příležitostí ke sportu a zábavě. To všechno vás čeká během druhého dne objevování krás Slovácka, Luhačovicka a Zlínska.
  • Stejně jako první den, i dnes začnete své putování na hradě. Díky jeho velikosti a umístění na kopci uvidíte hrad Buchlov už zdaleka. Těšte se na opravdu jedinečnou ukázku středověké pevnostní architektury a bohatou sbírkou předmětů dokumentující vývoj vybavení interiérů od 15. do 19. století.
  • Stačí sejít z kopce a dostanete se do vesničky Buchlovice, jejíž dominantou je skvostný barokní zámek Buchlovice. Kromě výjimečné architektury ve stylu italského baroka vyniká zámek překrásným parkem. V zámeckých sklenících je pěstováno na 1200 druhů fuchsií. Děti budou zajisté nadšené ze záchranné stanice zvířat.
  • V nedalekém Starém Městě najdete opravdu originální zoologickou zahradu. KOVOZOO Staré Město totiž obývá více než 300 zvířátek vytvořených z kovového šrotu. Malí i velcí návštěvníci zde uvidí, že i ze zdánlivě nepotřebného odpadu mohou vznikat krásné, zajímavé a především stále užitečné věci. Součástí areálu jsou i další atrakce jako letoun L-610, vyhlídkové lávky, muzeum veteránů a mnoho dalšího.
  • Poté je opět čas na trošku historie. Archeologický skanzen Modrá je ukázkou opevněného sídliště z doby Velké Moravy. Nachází se na místě skutečného velkomoravského osídlení asi 7 km od Uherského Hradiště. Prohlédnete si zde hradby opevnění a vstoupíte do obydlí, dílen i hospodářských a církevních staveb včetně paláce biskupů a kostelíku svatého Jana.
  • Následuje přesun do Uherského Hradiště, v jehož centru najdete Slovácké muzeum, které nabízí bohatou sbírku předmětů i multimediální prvky a hudební doprovod. Dozvíte se zde mnoho o etnografii, archeologii, výtvarném uměním a historii Slovácka.
  • Na náměstí Velké Moravy ve Starém Městě se nachází Památník Velké Moravy, který je zajímavou sbírkou archeologických nálezů z tohoto regionu. Návštěvníci si prohlédnou repliky dobových oděvů, obuvi, vzácných šperků, pracovních nástrojů a dalších nálezů. Během nedávné rekonstrukce byla expozice doplněna o multimediální prvky.
  • Uherské Hradiště je srdcem Slovácka. K procházce láká historické centrum s Masarykovým náměstím a barokním kostelem sv. Františka Xaverského či vinařské uličky v Mařaticích.
  • Příjemnou příležitost k relaxaci a zároveň bohaté sportovní vyžití nabízí Aquapark Uherské Hradiště. Areál se skládá ze zóny pro zábavu, wellness zóny a části určené pro kondiční plavání. Svezete se zde také na nejdelším tobogánu na Moravě (185 m). Na své si zde tak přijde opravdu každý. V létě je v provozu venkovní koupaliště.
  • Pro fanoušky techniky a letadel je rájem Letecké muzeum v Kunovicích. Letounů se zde můžete nejen dotknout, ale také se podívat do jejich nitra a poslechnout si u toho radiokomunikaci posádek s letištní věží.
  • Po přesunu do Uherského Brodu můžete obdivovat kulturní a historické památky města prostřednictvím Stezky městskou památkovou zónou, kterou doplňuje pět zvukových průvodců. Uherský Brod je jedním z nejstarších sídel jihovýchodní Moravy a zároveň místem, kde prožil své dětství „učitel národů“ J. A. Komenský. Najdete zde tedy i muzeum zasvěcené právě Komenskému.
  • Dalším zastavením je klášter Dominikánů v Uherském Brodě. Původní kostel a konvent v gotickém slohu byly v 17. století podrobeny radikální barokní přestavbě. Největší cenností chrámu je obraz Černé Madony z přelomu 17. a 18. století.
  • 20 km vzdálené Veselí nad Moravou je podlouhlé město, které z jihu lemují vinice a Bílé Karpaty, na západě lužní lesy a ze severu vrchovina Chřiby. Abyste mohli na vlastní oči vidět malebné historické náměstí s kostelem sv. Bartoloměje a městským muzeem, je třeba sjet z hlavního tahu.
  • Nedaleko města stojí na kopci mezi vinohrady rozhledna Radošov. Její konstrukce ze dřeva a oceli ve tvaru pohárku vína je v těchto kulisách opravdu symbolická. Z horní plošiny rozhledny uvidíte kromě Veselí nad Moravou také poutní místo kopec svatého Antonínka, Buchlovské vrchy, Pálavu či Mikulov.
  • Následuje cesta do Strážnice, což je vskutku město vína a lidových tradic. Vypovídá o tom už fakt, že se zde každoročně koná Mezinárodní folklorní festival. Právě ve Strážnici a jejím okolí je nejvíce stromů jeřábu oskeruše. Skoro na každém kroku si zde můžete koupit sazenice nebo třeba oskerušový mošt, marmeládu, čaj, kompot a samozřejmě pálenku.
  • Nejvyhledávanějším místem je zde beze sporu Skanzen Strážnice - Muzeum vesnice jihovýchodní Moravy. Expozice ukazuje lidové stavitelství jednotlivých oblastí Slovácka. Milovníky vína zajisté zaujme ukázka vinohradnických staveb a jejich zařízení. Doplňuje ji i vinohrad, který demonstruje pěstování vína od nejstarších dob po současnost. Jedná se o jedinou expozici tohoto druhu u nás.
  • Netradiční možnost, jak poznat kraj kolem řeky Moravy, nabízí Baťův kanál, který byl vybudován v letech 1934–1938 v povodí od hanáckých Atén až do Kroměříže. Dnes je kanál využíván především k rekreaci. Na mnoha místech kolem břehu tak najdete půjčovny motorových lodí, výletních turistických prámů, kánoí a kol. Vydat se můžete také na pravidelnou plavbu výletní lodí.
  • Jedním z center moravského vinařství je Bzenec. Na víno zde narazíte opravdu všude a je i součástí městského znaku. Krásný novogotický zámek je sice veřejnosti nepřístupný, ale s jeho historií i podzemím se můžete seznámit při prohlídce organizované Zámeckým vinařstvím. Na konci nemůže chybět ochutnávka bzeneckých vín.
  • Cesta do vedlejšího Kyjova zabere jen čtvrthodinku. Další vinařské město je usazeno ve zvlněné krajině plné sadů, polí a vinic. Architektura historického centra připomíná spíše jih Evropy než jih Moravy. Dominantou je krásná renesanční radnice s věží. Dalšími zajímavými památkami Kyjova jsou renesanční zámeček se sgrafitovou výzdobou, sídlo Vlastivědného muzea s etnografickými expozicemi a vzácnou knihovnou a také barokní kostel Nanebevzetí Panny Marie.
  • Pokud během parného léta dostanete chuť se zchladit, zamiřte na koupaliště Kyjov. Areál je vybaven bazénem pro plavce se skokanskými můstky, bazénem pro neplavce a dětským brouzdalištěm. Aktivní jedinci mohou využít hřiště na plážový volejbal.
  • Cesta na jih vás zavede do obce Milotice, kde se nachází nádherný zámek. Jedná se o unikátně zachovalý komplex barokních staveb a zahradní architektury. Návštěvníci si zde prohlédnou zámecký areál s čestným nádvořím, jízdárnou, konírnou, dvěma oranžériemi, francouzským parkem a přilehlou bažantnicí se selaty. Zámeckou instalaci doplňují sezónní výstavy, galerie obrazů a vín.
  • O cestovatelské zážitky nebylo ani během druhého dne putování jihovýchodní Moravou nouze. Ani večer v tomto kraji nuda rozhodně nehrozí. Užijete si večeři v hotelu, nebo vás to táhne spíše do vinného sklípku s cimbálovkou? Kromě proslulých místních vín byste měli ochutnat také vyhlášený domácí chléb, škvarkovou pomazánku, uzeniny, koláče a další pochutiny, které vám večer se sklenkou v ruce zpříjemní.
  • Zpestřit večer si můžete také degustací vína. Nejenže toho spoustu ochutnáte, ale také se dozvíte mnoho informací o pěstování a výrobě.

3. den:

  • Snídaně je základ dne a obzvláště to platí dnes, kdy vás čeká poslední den objevování krás Luhačovic a jejich okolí. Před tím, než se z hotelu odhlásíte, se tedy nezapomeňte pořádně posilnit. I dnes je totiž program nabitý.
  • Začneme přímo v Luhačovicích, které jsou považovány za jedno z nejkrásnějších moravských míst. Najdete zde blahodárné minerální prameny, zajímavou architekturu i nádhernou přírodu.
  • Oblíbeným cílem procházek místních i turistů je přehrada Luhačovice, která leží v Pozlovicích, na úpatí Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Okolí přehrady se hodí pro pěší výlety, cykloturistiku, in-line bruslení, rybaření, koupání, relax i další aktivity. S Luhačovicemi přehradu spojuje Jurkovičova alej, podél níž fungují odpočívadla, sportoviště i občerstvení.
  • Během horkých dnů se můžete osvěžit na koupališti Duha, které bylo v roce 2010 postaveno hned vedle luhačovické přehrady. Koupaliště nabízí příležitost pro koupání, vodní radovánky, relaxaci a odpočinek pro všechny generace.
  • V příjemném prostředí na břehu Luhačovické přehrady se nachází také dětské lanové centrum Pirátská zátoka. Překážky jsou umístěny na stromech a zajištěny ochrannými sítěmi tak, aby rodiče mohli děti doprovázet ze země. Čas zde strávený si děti opravdu užijí.
  • Trošku stranou hlavního lázeňského areálu se nachází barokní zámek Luhačovice. V současné době se využívá hlavně pro potřeby školství a volnočasových aktivit dětí a mládeže. Rozlehlý zámecký park je ideálním místem pro procházky a odpočinek.
  • Pokud jste vodními živly, navštivte Městskou plovárnu Luhačovice. Najdete zde aquapark s tobogány, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Součástí je také plavecký 25 m dlouhý bazén se čtyřmi dráhami, zážitkový bazén se skákacím zálivem, chrliči, masážními tryskami a také opravdu divoká řeka.
  • Dalším zajímavým luhačovickým místem je Minigalerie rozhleden. Tuto stálou expozici tvoří 3D modely architektonicky a geograficky zajímavých českých, moravských, slezských a slovenských rozhleden. Na jednom místě se zde tak seznámíte s mnoha vyhlídkovými místy a to aniž byste museli vyjít jediný schod.
  • Mnoho zajímavých informací o zdejší historii a tradicích se dozvíte v Muzeu luhačovického Zálesí v Luhačovicích. Mezi exponáty muzea patří modrotiskové formy, zařízení interiéru, hrnčířské výrobky a fajánse, lidové kroje, obrazy na skle, polychromované plastiky a další předměty. Součástí muzea je také kabinet Dušana Jurkoviče, který mapuje a shromažďuje dokumenty, fotografie, literaturu i předměty týkající se tvorby tohoto věhlasného architekta.
  • Během pobytu v lázeňském městě lze těžko vynechat návštěvu kolonády a stejně tak je tomu v případě Luhačovic. Funkcionalistická kolonáda v Luhačovicích prošla v letech 2018-2019 rekonstrukcí, během které byla obnovena dříve nepřístupná atria. Díky obnově prosklení se celá kolonáda prosvětlila a do jejího středu byl přiveden pramen Vincentka.
  • Určitě nezapomeňte ochutnat co nejvíce luhačovických minerálních pramenů. Nejslavnější z nich je beze sporu Vincentka vyvěrající přímo na kolonádě. Za pozornost ovšem stojí také například pramen Dr. Šťastného s opravdu intenzivní chutí či pramen Sv. Josefa s velmi nízkou mineralizací. Pokud chcete prameny ochutnat všechny, připravili jsme pro vás trasu po luhačovických pramenech.
  • Pokud zatoužíte po trošce umění, vydejte se do Galerie Art - Vladimíra Ohlídala. Po celý rok si zde můžete prohlédnout zajímavá díla z aktuální tvorby převážně českých umělců. Najdete zde obrazy, grafiku, kresbu, komorní plastiku, sochy, nástěnné tapiserie a umělecké sklo. Vystavené předměty jsou ve většině případů na prodej, a tak si ze své cesty Luhačovickem můžete odvézt zajímavou památku.
  • I další zastávka má co dočinění s uměním. Hudební pavilon v Luhačovicích byl postaven v roce 1903 podle návrhu samotného Dušana Jurkoviče. Altánek připomínající pohádkovou chaloupku na kuří nožičce byl kdysi každodenně využíván pro koncerty orchestru. V současnosti slouží pro hudební představení především v letní sezóně.
  • Velmi oblíbeným vycházkovým místem luhačovických lázeňských hostů je jezírko lásky ukryté v lese nedaleko města. Jedná se vskutku o romantické místo. Říká se, že kdo chce mít štěstí v lásce, měl by v jezírku smočit levý ukazováček.
  • Poté vás čeká zhruba 10km přesun do Slavičína. Ve středu města se nachází Městské muzeum Slavičín, jehož expozice je věnována letecké bitvě, která zde proběhla 29. srpna roku 1944 v rámci druhé světové války. Další část expozice tvoří archeologické nálezy ze Slavičínska a okolí.
  • Unikátní galerií pod širým nebem i místem příjemných rodinných chvil je slavičínský Pivečkův lesopark. V parku jsou rozmístěny dřevěné plastiky od mladých sochařů a studentů uměleckých škol. Kromě jiného je součástí parku lesní bludiště, lavičky, šplhadlo a dětské hřiště.
  • Další zastávkou je zámek Nový Světlov, který je jedinečnou ukázkou slohu anglické tudorské gotiky na našem území. Kromě zámecké části, kterou si můžete prohlédnout na komentované prohlídce, je součástí areálu divadelní sál, hotel a restaurace. Prohlídka končí výstupem na vyhlídkovou věž.
  • Pokud máte náladu na další menší výstup, vydejte se na kopec ke zřícenině hradu Zuvačov, který byl již roku 1517 evidován jako pustý. Na temeni kopce je plošina s vyvýšeným místem, což je zbytek po hradní věži. Z obcí Komňa, Bojkovice a Nezdenice vede ke zřícenině příjemná turistická trasa.
  • Úplně poslední cílem prodlouženého víkendu na jihovýchodním cípu Moravy je rozhledna Pod Vojansků. Z vyhlídkové plošiny na třináctimetrové dřevěné konstrukci se před vámi otevře výhled na Bystřici pod Lopeníkem, Uherský Brod, Lopeník a hřeben Chřibů s hradem Buchlov, kam jste se během tohoto putování také podívali.

Tip:

  • Rozhodli jste se pobýt na jihovýchodě Moravy o něco déle? To jste udělali opravdu dobře, protože Slovácko, Luhačovicko a Zlínsko si vašeho času zaslouží mnohem víc! Vybrali jsme pro vás čtyři extra tipy na místa, která rozhodně stojí za to navštívit.
  • Rozhledna Salaš byla postavena teprve v roce 2015, a tak vás na první pohled zaujme svou moderní železno-dřevěnou konstrukcí ve tvaru dvou do sebe zakleslých sedmiček. Každá ze „sedmiček“ má vlasní vyhlídkovou plošinu. Po vystoupání po 112 schodech do výšky 20 m, resp. 15 m se tak před vámi rozprostře daleký výhled na Velehrad, Uherské Hradiště, vrcholky Bílých Karpat nebo Chřibů.
  • Kurovický lom je přírodní památkou na severozápadním okraji Vizovické vrchoviny ve vzdálenosti asi 1,5 km od obce Kurovice. Ačkoliv se lom nachází relativně nedaleko běžného městského ruchu, zachovává si kouzlo divoké přírody. Mléčně modrá vodní hladina uprostřed mohutných stromů vypadá jako vybroušený diamant. Při výletech během horkých letních dnů tuto osvěžující zastávku zajisté oceníte.
  • Moderní lázně najdete také v Hodoníně, který leží v srdci moravského Slovácka. Lázně Hodonín jsou lázně rodinného typu. Jejich komplex leží v příjemném prostředí malebného parku. Lázně nabízí všechny typy péče od rehabilitace přes relaxaci až po rekondici. Hlavní účinnou složkou léčby je unikátní třetihorní moře pod povrchem země, poskytující jodobromovou minerální vodu zvanou solanka.
  • V rámci české republiky můžete vzácné jihoafrické bílé lvy spatřit pouze na jediném místě a tím je ZOO Hodonín. Dalším lákadlem jsou žraloci černoploutví, kočkodani zelení a mnohé další vzácné druhy zvířat. Menší rovinatá rozloha v příjemném prostředí lužního lesa zaručuje opravdu příjemnou procházku.

Kde se na Slovácku či ve Zlíně/Luhačovicích ubytovat?

Levné ubytování:

  • Hotel Lidový dům *** najdete v Bzenci nedaleko krásného zámku. Kromě komfortních pokojů vás čekají také snídaně formou bufetu. Parkování i místní poplatek už je zahrnut v ceně, která na víkend pro dva vychází na cca 2 890 Kč.

Zlatá střední cesta:

  • Valašský hotel a Pivní lázně Ogar *** nedaleko Zlína a Luhačovic vám poskytne vše, co během skvělého pobytu budete potřebovat. Chutnou polopenzi, welcome drink, slevu na pivní koupel a masáže a samozřejmě také stylové pokoje. Víkendový pobyt pro dva vyjde na příjemné 3 990 Kč.

Luxusní ubytování:

  • Hotel Harmonie *** se u našich zákazníků těší velké oblibě. Najdete ho přímo v Luhačovicích a čeká vás tu polopenze či all inclusive stravování, ale také vstup do wellness s bazénem, vířivkou, saunou i léčebný zábal.

Ani jedno z nabízených ubytování vás nezaujalo? Vyberte si z řady dalších penzionů a hotelů, které v této oblasti nabízíme.

Autor článku:

Nikol ChrástováNikol Chrástová
Aktualizováno: 19. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet