Nechte se zlákat k lázeňskému pobytu ve slovinském městečku Snovik. Právě tady najdete Hotel Terme Snovik **** s vlastními termálními bazény, do kterých budete mít vstup každý den pobytu. Kromě venkovních a vnitřních bazénů se těšte také na saunový svět, work out hřiště a bohatý animační program pro děti i dospělé. Na výlet se můžete vydat do Lublaně, který je vzdálené jen 30 km.

Ověřeno Travelkingem

“Hotelový areál Terme Snovik se nachází daleko od ruchu civilizace, v krásné přírodě uprostřed lesů. Hned jak vystoupíte z auta ucítíte čerstvý čistý vzduch. V hlavní budově sídlí recepce, restaurace a lázně. Domky s pokoji jsou rozesety po celém areálu a jsou vkusně zařízené, a to včetně balkonu. Z oken je krásný výhled na okolní kopce. Hotel je ideálním výchozím bodem pro toulky turistickými trasami. Skvělé chvíle si zde užijete i během deštivých dnů – lenošit můžete u termálního bazénu či v saunách. Pobyt vřele doporučuji milovníkům přírody a klidu. Krásně jsem si zde odpočinuli.” Přečtěte si celou recenzi

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Červnu 2023

O ubytování

Terme Snovik **** se nachází na úpatí Kamnicko-Savinjských Alp v překrásném prostředí obklopeném lesy a kopci. Vydejte se do nejvýše položených lázní ve Slovinsku za nerušeným odpočinkem, překrásnou přírodou, vynikající gastronomií i pestrými možnostmi aktivit.

Malebnou zalesněnou krajinou v okolí hotelu vede řada turistických stezek všech úrovní obtížnosti. Zavedou vás například ke zřícenině hradu Stari grad (10 km), odkud budete mít překrásný výhled na Kamnik (10,5 km), což je jedno z nejstarších měst ve Slovinsku. Kamnik nabízí idylickou atmosféru, která vás pohltí při procházení středověkými ulicemi historického centra s památkami z dob habsburské monarchie.

Další oblíbená túra vede přes vrchol Sveti Primož (17 km) až na ikonickou Velikou Planinu (20 km). Tato náhorní plošina je už po stovky let využívána jako pastva pro dobytek, a tak si zde můžete užívat výlety mezi kravami a salašemi se stříbrně zbarvenými střechami. Pokud dostanete chuť na náročnější turistiku, vydejte se na Kamniško sedlo (28 km), odkud se před vámi v nadmořské výšce 1 864 m otevřou překrásná vysokohorská panoramata.

Během pobytu v zimě si můžete zalyžovat ve Ski areálu Krvavec (25 km), jehož součástí je více než 30 km sjezdovek nadmořské výšce od 1450 m do 1971 m. Za dobrých sněhových podmínek můžete krásy Veliké planiny objevovat při výletech na běžkách nebo na sněžnicích.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou (24 m²). Součástí vybavení pokoje je televize, WiFi připojení, telefon, psací stůl se židlemi a fén. Za příplatek je možné zajistit pokoj s balkonem s výhledem do přírody.

K dispozici je také studio A2 (34 m²) ideální pro dvě osoby, které je vybaveno také kuchyňským koutem se sporákem a jídelním stolem s židlemi.

Pokud dáváte přednost většímu prostoru, je za příplatek možné ubytování ve čtyřlůžkovém apartmánu A4 (45 m²). Jeho součástí je ložnice, obývací pokoj, kuchyň, terasa a koupelna. Rozkládací pohovku v obývací místnosti lze využít jako přistýlku pro až 2 osoby.

Pro velké rodiny je tu pak pětilůžková apartmán A5 (45 m²). Ten je vybaven totožně, navíc má ale v ložnici ještě jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Potočka ochutnáte speciality slovinské i mezinárodní kuchyně připravené především z místních a sezónních surovin. Každé ráno se posilníte při bohaté bufetové snídani. Poté je možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku a večer se můžete těšit na lahodnou bufetovou večeři. Pokud máte jakékoliv speciální dietní požadavky, stačí dát vědět personálu, který vám ochotně vyhoví.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelového lázeňského komplexu je vnitřní bazén, vířivka a saunový svět, ve kterém najdete finskou, parní a ledovou saunu. K dispozici je také velký Kneippův chodník a během letní sezóny venkovní bazén. Dopřát si zde můžete také různé masáže a relaxační procedury.

Bazény jsou napuštěny místní termální vodou, která je bohatá na vápník, hořčík a mnoho dalších prospěšných minerálů. Koupel v této termální vodě uvolňuje svaly, posiluje imunitní systém i organismus celkově. Je také prospěšná pro pokožku a je ideální pro pitnou kúru.

Aktivní hosté si mohou zasportovat ve venkovní posilovně s moderním vybavením pro cvičení s vlastní vahou. Ve vnitřním bazénu probíhají každý den lekce vodního aerobiku.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se postará pestrý animační program plný nejrůznějších zajímavých aktivit.

Něco navíc

Hotel se pyšní oceněním „Slovinské zelené ubytování“ za rok 2015. Toto ocenění bylo uděleno na základě provozování hotelových služeb s maximálním ohledem k životnímu prostředí.

Terme Snovik ****

Terme Snovik ****

Snovik 7 , Laze v Tuhinju
Slovinsko

Provozuje společnost:
Terme Snovik - Kamnik, d.o.o. IČ: 14887320


38618344100

booking@terme-snovik.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
1,2 km
Aquapark
10 m
Sjezdovka
17,6 km

Tipy na výlet

Městečko Kamnik

Městečko Kamnik Tip na výlet

Malebné slovinské městečko Kamnik je bránou do Savinjských Alp. Nachází se nedaleko hlavního města Lublaň, a tak je častým turistickým cílem. Jelikož patří mezi nejstarší slovinská města, má svým návštěvníkům rozhodně co nabídnout. V historickém centru se nachází několik barevných barokních staveb. Přítomnost bavorské šlechty v Kamniku připomínají dvě hradní zříceniny, tyčící se nedaleko města. Z dalších pamětihodností stojí za zmínku hrad Zaprice, který dnes souží jako muzeum. V ulicích města narazíte také na františkánský klášter.

Půvabné je i okolí tohoto okouzlujícího města. Romantická podívaná se vám ukáže na vrcholu Planina, kde v nadmořské výšce 1 560 metrů stojí malý kostelík. Kamnik je také neodmyslitelně spjat s Velikou Platinou a pasteveckou tradicí. Na tuto náhorní plošinu se můžete vydat po svých nebo využít lanovku.

Zřícenina hradu Stari Grad nad Kamnikem
Zřícenina hradu Stari Grad nad Kamnikem
Velika planina
Velika planina
Kamniško Sedlo
Kamniško Sedlo