Vyrazte na dovolenou do moderního Wellness & Spa hotelu Čertov *** a užijte si nejen úžasně čistý vzduch a půvabnou přírodu Javorníků, ale i výtečnou polopenzi, zasloužený relax v rozsáhlé wellness zóně a spoustu zábavných aktivit. Na děti čeká dětský koutek, venkovní hřiště a Mini Zoo, dospělí jistě rádi využijí slevu na pivní koupele a další služby a sportovcům přijde vhod zapůjčení holí na Nordic walking nebo úschovna kol.

O ubytování

Wellness & Spa Hotel Čertov *** najdete v malebné krajině slovenských Javorníků, v chráněné krajinné oblasti Kysuce, 7,5 km od centra města Lazy pod Makytou s obchodem, kostelem apod. Čeká zde na vás zde ráj letních i zimních sportů a jedno z nejčistších ovzduší na Slovensku a v České republice. Moderní hotel bude útulnou oázou nejen sportovcům a turistům, ale i rodinám s dětmi a milovníkům relaxu, kteří náležitě ocení rozsáhlé wellness centrum.

Díky umístěný hotelu těsně u československé hranice máte ideální možnost prozkoumat zajímavé výletní cíle v obou těchto zemích. Na Slovenské straně láká k výletu Trenčín (66,6 km) plný historických památek, Považská Bystrica (41,8 km) se zříceninou středověkého hradu a přírodní rezervací Manínská Tiesňava nebo Muzeum sklářství v Lednických Rovniach (29,3 km). České pohraničí vám zase nabídne vrchol Kohútka (5,4 km), Velké Karlovice (19,6 km) s dřevěným kostelem či kouzelné Pustevny (46,9 km) se stezkou korunami stromů.

V zimě si pak nezapomeňte navoskovat lyže, ski areál Čertov bude od vás jen asi 500 m. Středisko nabízí 7 sjezdovek a 5 vleků pro začínající i pokročilejší lyžaře, dětský vlek je potom přímo u hotelu. Otestovat můžete také Ski Kohútka (5,4 km) Ski Podjavorník (14,7 km) se 2 km tratí, lyžařské středisko Kasárne (30,5 km) se 3 sjezdovkami nebo skiareály Bílá (44,9 km) a Karolinka (17 km) na české straně hranice. Na běžkaře navíc čeká Javornická magistrála s desítkami kilometrů udržovaných tratí. Po dni na svahu si pak náležitě odpočinete v hotelovém wellness, nebo třeba v termálních bazénech Lázní Nimnica (26,5 km).

Kde budete spát?

Hotel se může pochlubit moderními pokoji a apartmány s komfortním vybavením. Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji (18-22 m²) s manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky a psacím stolem. Na výběr je také varianta s přistýlkou ve formě rozkládacího křesla. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC, fénem na vlasy a kosmetikou, televizi a WiFi připojení. Většina pokojů má také vlastní balkon nebo vstup na terasu.

Na čem si pochutnáte?

K pohodě na horách neodmyslitelně patří kvalitní jídlo, pivo a víno. V moderním, elegantním prostředí restaurace, vinárny a baru si pochutnáte na výtečné slovenské kuchyni, kterou můžete perfektně doladit vínem na doporučení licencovaného degustátora nebo čepovaným pivem. V létě si pak užijete skvělé venkovní grilovačky.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru zažijete dokonalý relax v horském prostředí. Najdete zde bazénový svět s nerezovým bazénem o délce téměř 20 m (29-30 °C) a velkou nerezovou vířivkou až pro 12 osob (36 °C), vyhřívanou podlahou a krásným výhledem na Javorníky či saunový svět o ploše 200 m² (parní sauna, infrasauna, finská sauna, vyhřívaná lehátka, Kneippův chodník).

Nechybí masážní vana, sprchová oáza a oddechová zóna s krbem. V masážní zóně si pak můžete dopřát některou ze skvělých relaxačních masáží od zkušeného fyzioterapeuta, baňkování, maderoterapii, tejpování a další procedury.

Vyzkoušejte i místní specialitu – pivní lázně s neomezenou konzumací zlatavého moku. V jemně vířivé koupeli o příjemné teplotě 35 °C si skvěle odpočinete a okusíte pozitivní účinky chmele a sladového extraktu na vlastní kůži.

Cestujete s dětmi?

Hotel Čertov *** se pyšní přízviskem "family friendly". Nejmenším hostům nabízí dětský koutek, wellness centrum je doplněné dětským bazénkem se skluzavkou a slanou vodou s minimálním obsahem dezinfekce (36 °C), k venkovním aktivitám poslouží outdoorové hřiště s prolézačkami a dětem jistě vykouzlí úsměv na tváři Mini Zoo s lamami, pštrosy, zajíčky, ovečky a berany. Po všem tom dovádění pak přijde vhod dětské menu restaurace.

Něco navíc

Nezapomíná se ani na aktivní sportovce, v hotelu nechybí venkovní ani vnitřní sportoviště – tenisový kurt s osvětlením, kryté hřiště na volejbal, badminton a florbal, posilovna, stolní tenis, petanque, 2 bowlingové dráhy, šipky, kulečník a outdoorový aktivity park s rozlohou více než 50 000 m². Na výlety si pak můžete půjčit koloběžku nebo elektrokolo.

V hotelu navíc najdete i jednu velmi moderní vychytávku – virtuální realitu s množstvím zábavných her a zážitků. Podívejte se do vesmíru, prozkoumejte podmořský svět nebo ukažte, že máte pro strach uděláno při přecházení virtuální visuté plošiny.

Wellness & Spa Hotel Čertov ***

Wellness & Spa Hotel Čertov ***

Lazy pod Makytou 1115 , Lazy pod Makytou
Slovenská republika

Provozuje společnost:
WELLNESS HOTEL ČERTOV, s.r.o. IČ: 36358479


+421 42 468 1890

recepcia@certov.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
0,4 km

Tipy na výlet

Kysucké Beskydy

Kysucké Beskydy Tip na výlet

Pohoří, které se táhne podél slovensko-polské hranice, nabízí návštěvníkům zajímavé turistické atrakce - v létě se vydejte na túry nebo na kola. Dále jsou zde k dispozici lyžařské areály, muzea a vodní nádrž Nová Bystrica. Pokud jde o flóru a faunu, najdete tady několik chráněných druhů, řada je dokonce kriticky ohrožena. Nejvyšším vrcholem Kysuckých Beskyd je Veľká Rača (1 236 m n. m.).

Nimnica
Nimnica
Pustevny
Pustevny
Žilina
Žilina