Dokonalý relax, spousta zábavy a skvělé zážitky na vás čekají ve Wellness Hotelu Kontakt **** přímo na úpatí Tater. Těšit se můžete na bohatou polopenzi se snídaněmi i večeřemi formou bufetu, luxusní wellness centrum se 7 druhy saun a bazénovým světem. To vše v obklopení nádherné tatranské přírody.

O ubytování

Wellness Hotel Kontakt **** se nachází na okraji Tatranského národního parku, v obci Stará Lesná nedaleko Tatranské Lomnice. Z této lokality už je jasné, že o příležitosti k výletu nebudete mít nouze, skvělé zážitky jsou zde zaručené v kterémkoliv ročním období.

Vyrazte si třeba rovnou do Tatranské Lomnice (3,4 km) a místní Botanické zahrady, kde se na 3,2 hektarech seznámíte s krásnou faunou tatranské přírody. Najdete zde také Muzeum Tatranského národního parku, celoroční bobovou dráhu Tatrabob o délce téměř půl kilometru a v zimě i lyžařské středisko s největším převýšením, nejdelší sjezdovkou na Slovensku a 25 km běžeckých tratí. V okolí můžete také pokořit vrchol Veľká Svišťovka (13,6 km), projít si Lomnické sedlo (10,2 km) nebo navštívit magické Skalnaté pleso (10,9 km).

Dalším blízkým oblíbeným městem je Dolní Smokovec (6,7 km) s lyžařským střediskem Pod Lesom a Dinoparkem, Starý Smokovec (6,4 km) s galerií optických iluzí Tricklandia, interaktivní expozicí Tatry vnútri a trenažerem závodního sáňkování FreeLine. Za památkami se můžete vydat do Kežmaroku (13,5 km), kde najdete Kežmarský hrad z přelomu 14. a 15. století, krásnou historickou radnici, vzácný kostel ze 17. století nebo Muzeum měšťanské bytové kultury s řemeslnými i uměleckými exponáty ze 17. až 19. století.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z útulných dvoulůžkových pokojů. Standardním vybavením každého pokoje je vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, fénem, župany a papučemi. V pokoji potom najdete manželskou postel nebo 2 oddělená jednolůžka, psacím stůl, malý stolek s posezením, minibar, televizi, trezor a telefon. Nechybí ani WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Gurmánská restaurace hotelu se pod vedením zkušeného šéfkuchaře specializuje na tradiční slovenská jídla, wellness kuchyni, zahraniční pokrmy i různé sezónní delikatesy. Snídaně a večeře se zde podávají formou bohatých bufetů, oběd si můžete objednat à la carte. K odpolednímu či večernímu posezení skvěle poslouží útulný Lobby bar s krbem nebo unikátní Jacuzzi bar.

Kde budete relaxovat?

Rozsáhlé hotelové wellness centrum (cca 1 000 m²) se skládá z Bazénového světa s velkým krytým bazénem, vodními atrakcemi, dětským brouzdalištěm a Jacuzzi barem s vířivkami a z Vitálního světa se 7 druhy saun (parní lázeň, infra sauna, mentolová inhalace, tatranská sauna, bylinková inhalace, římská parní sauna, venkovní finská sauna), tepidáriem, vnitřní i venkovní vířivkou, chodníkem Tatranská smršť a relaxační terasou. Dopřát si můžete i profesionální ošetření těla a tváře, včetně masáží a kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Děti se v hotelu bezpečně zabaví za každého počasí. Je zde pro ně připravení dětský koutek s hračkami i venkovní hřiště s houpačkami, trampolínou, pískovištěm a dalšími atrakcemi. Během prázdnin si navíc užijí bohatý program se zkušenými animátory plný tematických her a zajímavých aktivit.

Něco navíc

Chcete se na dovolené i trochu rozhýbat? Využijte plně vybavené fitness centrum s kardio stroji, posilovacími stroji a závažím. Můžete si také zahrát bowling a kulečník nebo využít multifunkční venkovní hřiště s umělým povrchem, fotbalovými brankami, basketbalovými koši a tenisovou sítí.

Kontakt Wellness Hotel ****

Kontakt Wellness Hotel ****

Stará Lesná 180 , Stará Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
KONTAKT M, s.r.o IČ: 36187976


+421 524 468 185

recepcia@hotelkontakt.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,2 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
10 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
3,2 km
Běžkování
2,5 km