V Kolibě Kamzík si užijete perfektní dovolenou obklopení krásnou přírodou Vysokých Tater, která přímo láká k výletům a procházkám, jen 240 m od galerie optických iluzí TrickLandia a 950 m od nejbližší sjezdovky. Ubytujete se v komfortním studiu či apartmánu, užijete si chutnou snídani formou bufetu a dostanete i slevy do restaurací. Dítě do 6 let má navíc pobyt i se snídaní zdarma.

O ubytování

Kolibu Kamzík najdete v největší osadě Vysokých Tater, Starém Smokovci, jen kousek od Popradu a Tatranské Lomnice. Užijete si zde tu pravou horskou atmosféru, lyžování, pěší túry i relaxaci v přírodě Tatranského národního parku.

Vysoké Tatry jsou oblíbenou destinací hlavně mezi lyžaři. Nejbližší lyžařské středisko, Jakubkovu lúku, budete mít jen necelý kilometr od ubytování. Najdete zde 2 modré sjezdovky o celkové délce 1 km, vhodné hlavně pro začínající lyžaře. Další menší středisko, Pod Lesom, je vzdálené jen 3 km. Náročnější lyžaře potom osloví Lyžařské středisko Tatranská Lomnica (6 km), kde mohou pokořit jednu z nejstrmějších sjezdovek na Slovensku, černou sjezdovku Lomnické sedlo s převýšením až 1 300 m. V části areálu Tatranská Lomnica - Skalnaté Pleso (7,6 km) potom najdete také dětský indoor park Kamzíkovo.

Nedostatku vyžití se nemusíte bát ani v teplejších měsících. Milovníci adrenalinu si užijí bobovou dráhu Tatrabob (6,4 km) a s dětmi můžete vyrazit třeba do aquaparku Aquacity Poprad (12,8 km), galerie trick-artu a optických iluzí TrickLandia (240 m) nebo do Dinoparku Tatry (2,9 km). Krásy tatranské přírody můžete náležitě obdivovat při výšlapu na Hrebienok (2,3 km), ke Skalnatému plesu (7,6 km) nebo ke Studenovodským vodopádům (4 km). A pokud vás na pěší výlety příliš neužije, nechte se na Hrebienok vyvézt lanovkou, nebo se projeďte Tatranskou elektrickou železnicí, která spojuje Poprad, Starý Smokovec, Štrbské Pleso a Tatranskou Lomnici.

Kde budete spát?

Ubytujete se v renovovaném, moderně vybaveném studiu nebo apartmánu s vlastní koupelnou a kuchyňským a jídelním koutem. Ve všech pokojích budete mít k dispozici také WiFi připojení.

Studio měří 25-35 m² a je vhodné pro 2–4 osoby. Skládá se z obývací části s televizí a rozkládací pohovkou, která poslouží i jako přistýlka pro 2 osoby, kuchyňského koutu s vybavením (chladnička, mikrovlnná trouba, varná konvice, stůl s židlemi), spací části s manželskou postelí nebo 2 jednolůžky a koupelny se sprchovým koutem a WC.

Apartmán je větší (35 - 40 m²), ubytuje až 4 osoby a má samostatnou ložnici s manželskou postelí, poskytne tedy více soukromí. Obývací část je opět propojená s kuchyňským/jídelním koutem a nechybí pohovka (vhodná na spaní pro 2 osoby), televize, lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice a jídelní stůl. V koupelně je prostorný sprchový kout.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně se servírují formou bohatého bufetu přímo v kolibě (7:30 - 9:30), na výběr budete mít z teplých i studených pokrmů, pomazánek, cereálií, čerstvého pečiva, ovoce či zeleniny. Oběd a večeři si můžete vybrat z jídelního lístku restaurace Koliba Kamzík, která se specializuje na tradiční slovenskou kuchyni. Čekají na vás poctivé domácí halušky, kapustnica, slané i sladké pirohy a jiné dobroty, nechybí ani vegetariánské nebo dětské menu.

Pokud preferujete spíše mezinárodní chutě, zajděte si do restaurace Olívia zaměřené především na italskou kuchyni. V menu najdete pizzy, těstoviny i saláty a zajímavý výběr vám nabídne také vinný lístek restaurace.

Aplend Koliba Kamzík

Aplend Koliba Kamzík

Starý Smokovec 8 , Starý Smokovec
Slovenská republika

Provozuje společnost:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421 902 244 111

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
12,8 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1,4 km