Přímo u přehrady Sĺňava si užijete komfortní pobyt v Hotelu Korekt ***. Na své si přijdou milovníci vodních sportů a k dispozici jsou i tenisové kurty a biliard. Během celého pobytu můžete neomezeně využívat venkovní bazény. Až dvě děti mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Korekt *** leží hned u vodní nádrže Sĺňava nedaleko oblíbeného lázeňského města Piešťany. Kromě relaxu v lázních si užijete procházky po (nejen lázeňských) památkách města, množství turistických stezek a bohaté sportovní vyžití. Zajděte si třeba na bowling, zahrát tenis, zabruslit na inline dráhu nebo vyzkoušet vodní sporty na přehradě Sĺňava (150 m).

V Piešťanech vyzkoušejte termální lázně (2,8 km) a projděte se krásným lázeňským parkem nebo po kolonádě. Uvidíte zde Fontánu čtyř prezidentů (2,4 km), přejdete Kolonádový most (2,5 km) a podíváte se na sochu Lamače berlí. Nevynechte ani Balneologické muzeum (2,8 km) s expozicemi věnovanými historii města, dějinám lázeňství a slovenským minerálním vodám. Celý výlet můžete spojit s ochutnávkou minerální vody, která v Piešťanech vyvěrá.

Delší výlet si udělejte k malé krasové jeskyni Čertova pec (9,1 km) nebo na zříceninu hradu Tematín (22,3 km). Podívat se můžete také na Čachtický hrad (22,9 km), kde žila nechvalně známá hraběnka Báthoryová, nebo na Smolenický zámek (41 km), jehož výstavba skončila v roce 1953, a je tak nejmladším zámkem na území bývalého Československa.

Zalyžovat si v zimě zajeďte do Ski Bezovec cca 21 km od hotelu. K dispozici budete mít 6 sjezdovek různých obtížností, středisko je vhodné pro začínající i pokročilé lyžaře a snowboardisty. Vyzkoušet můžete i Ski centrum Kálnica Piesky (29 km), kde se dá díky kvalitnímu travnatému porostu lyžovat nejen na sněhu, ale i na trávě.

Kde budete spát?

Hotel poskytuje ubytování v nově zrekonstruovaných apartmánových pokojích s balkónem, ze kterého se pokocháte výhledem na bazén nebo rekreační park. Apartmány se skládají z obývacího pokoje, ložnice a velké koupelny se sprchovým koutem a toaletou. V ložnici najdete manželskou postel královských rozměrů, v obývací části potom rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka pro 2 osoby. Součástí vybavení je i TV, lednice, fén a trezor.

Na čem si pochutnáte?

Vychutnejte si polopenzi v hotelové restauraci, kde si snídani i večeři vyberete z bohatého bufetu (v případě nižší obsazenosti se večere servíruje jako tříchodové menu). Vyzkoušet můžete i speciality z grilu a pravou dovolenkovou atmosféru zajistí osvěžující drink na letní terase při příjemném osvětlení až do pozdních večerních hodin.

Kde budete relaxovat?

V letních měsících se celá rodina skvěle zabaví u venkovního bazénu (18 m x 5,5 m) s dětským bazénem (4,5 m x 4,5 m) a vodou o teplotě 23 - 27 °C. U bazénu jsou k dispozici lehátka k relaxaci a slunečníky.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí nejen v dětském bazénu, ale také na venkovním dětském hřišti s prolézačkami a trampolínou.

Něco navíc

Hotel má 3 vlastní antukové kurty, na kterých si hosté mohou zahrát tenis za zvýhodněnou cenu. K dispozici je i velká travnatá plocha ideální na volejbal, badminton a fotbal.

Hotel Korekt ***

Hotel Korekt ***

Odborárska 4114 , Banka
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Hollý Milan IČ: 30096308


+421 903 715 811

recepcia@hotelkorekt.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 €/noc - Pes nebo kočka do 6 kg, po domluvě s recepcí.
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
0,9 km