Dovolenou v Hotelu Magura u Ždiaru - v centru Belianských Tater - si zamilujete. V ceně jsou bohaté snídaně i večeře a slevy do aquaparku, na wellness a splav řeky. Děti jistě nadchne vstup do dětského světa Guličkovo.

O ubytování

Hotel Magura najdete v Monkovej dolině v obklopení lesů. Jde proto o skvělou volbu, pokud tedy toužíte po klidné, ničím nerušené dovolené v přírodě. Z hotelu se snadno dostanete do Ždiaru (2 km) – centra tradiční architektury a folklóru a pokud vás zajímá místní kultura a historie, vynechat byste neměli ani Muzeum Ždiarsky dom (1,7 km).

Navštivte v také krásnou Stezku korunami stromů Bachledka (6,5 km) – 1,2 km dlouhý visutý chodník, prohlédněte si Belianskou jeskyni (8,6 km), coby jedinou přístupnou krápníkovou jeskyni v Tatranském národním parku, nebo si udělejte krátkou túru na Slodičovský vrch (3,4 km). Vydat se můžete i k jezeru Skalnaté pleso (28,6 km), kam vás z Tatranské Lomnice (18,4 km) doveze lanovka, a k nedalekému Obrovskému vodopádu (27 km), který měří až 20 metrů.

V zimě si užijete dlouhé hodiny na sjezdovce v některém z lyžařských středisek, například ve Ski Monkova Dolina jen 700 m od penzionu. Na dosah budete mít také Skicentru Strachan (3,8 km) se 7 sjezdovkami, Ski centrum Strednica (4,3 km) s 15 sjezdovkami a více než 70letou tradicí nebo středisko Bachledka Ski & Sun (5,5 km) s 8 sjezdovkami a sáňkařskou tratí. Odpočinout si potom můžete v Thermal parku Vrbov (31,3 km) nebo v AquaCity Poprad (32,5 km).

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom ze 73 komfortně zařízených pokojů s možností přistýlky. Ve všech vám poslouží televize, telefon, WiFi připojení a vlastní koupelna se sprchou. Některé pokoje mají také balkón. Ubytovat se můžete také v prostranných rodinných pokojích se stejným vybavením. Z většiny pokojů budete mít výhled na hřebeny Belianských Tater.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Hotelu Magura je známá výbornou gastronomií. Slovenské i mezinárodní speciality připravuje šéfkuchařka z lokálních surovin, díky čemuž jsou všechny pokrmy naprosto delikátní. V létě vám bude ještě více chutnat na venkovní terase, objednat si tu můžete i lahodnou italskou kávu a dezert. K dispozici je i denní bar.

Kde budete relaxovat?

Příjemné chvíle v Hotelu Magura rozhodně strávíte i ve wellness centru s vířivkou pro 4 osoby, finskou a infra saunou. Dopřát si můžete také odpočinek na masážním křesle nebo profesionální relaxační masáž.

Cestujete s dětmi?

O zábavu pro děti je postaráno, najdete zde dětské hřiště, houpačky a dětský koutek Guličkovo.

Něco navíc

Dospělí se zase zabaví ve společenské místnosti, klubovně s billiardem, při stolním tenise i stolním fotbalu. Nechybí ani hřiště na volejbal a fotbal či možnost grilování.

Hotel Magura **

Hotel Magura **

Monkova dolina 475 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
M&R MAGURA s.r.o. IČ: 36517933


+421 524 780 511

recepcia@magurahotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Zastávka
1 km
Aquapark
32 km
Sjezdovka
0,7 km
Běžkování
0,7 km