I když jsou Nimnice nejmladší slovenské lázně, mají rozhodně co nabídnout. Přesvědčte se o tom při pobytu v tichých dvoulůžkových pokojích v lázeňských domech ležících v blízkém lesoparku. Můžete se těšit také na polopenzi, pitnou proceduru či konzultace s lékařem. Pečlivě vybrané léčebné procedury a wellness s termální vodou vám navrátí ztracenou energii a harmonii.

O ubytování

V lázních Nimnica najdete kromě vkusné hlavní budovy Balnea Grand také upravený lesopark s romantickým jezírkem, který je ideální na relaxační procházky i pobyt v nerušené tichosti. V jejím okolí stojí také zrekonstruované lázeňské domy Manín, Caritas I, Caritas II, Veritas a Salvator . Z lázeňských domů to budete mít 50 až 150 m do hlavní budovy Balnea Grand, kde sídlí ambulance lékaře, jídelny Fiesta a Standardu, Medicínské wellness centrum, fitness, restaurace Impresia a také se tam provádí většina léčebných procedur.

A pokud se zrovna nebudete chtít nechávat opečovávat vyškoleným personálem, užívejte si procházky okolo blízké vodní nádrže Nosice, nebo vyrazte na krátké túry například na kopec Holíš či ke Kapličce sv. Marie. V zimě zapadněte do některého z lázeňských domů a relaxujte.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jedno nebo dvoulůžkových pokojích v lázeňských domech Manín, Caritas I, Caritas II, Veritas a Salvator. Všechny jsou zařízené identicky - poslouží vám v nich lednička, satelitní televize, telefon, trezor, WiFi připojení i fén, přičemž některé pokoje mají i balkon. Nechybí ani vlastní koupelna. Od hlavní budovy lázní Balnea Grand jsou vzdáleny 50 až 150 m.

Na čem si pochutnáte?

Výborné pokrmy si vychutnáte v místní restauraci. Můžete se těšit na bohaté bufetové stoly v jídelně Fiesta v budově Balnea Grand. Z nabídky si tu vybere skutečně každý - jídelna podává jak masitá , tak i bezmasá jídla , sladká i slaná. Pokud kromě skvělého jídla hledáte i příjemné posezení , navštivte zdejší restauraci Impresia. Potěší vás nejen bohatou knihovnou, příjemnou hudbou a krásným výhledem na okolí , ale hlavně kvalitním jídlem a vybíraným vínem . Navštivte také jídelnu Standard (v hlavní budově) nebo Cafeterii Paris.

Kde budete relaxovat?

V Lázních Nimnica nebudete mít nouzi o blahodárné wellness a procedury . V medicínském wellness centru (v budově Balnea Grand) se nechte rozmazlovat léčivou vodou s příjemnou teplotou okolo 33 až 35 °C . Bude na vás blahodárně působit ve vířivkách, tropických sprchách nebo v bazénu s masážními tryskami . Skvěle vám padne i návštěva sauny, můžete zde relaxovat v bylinné, parní, infra nebo finské sauně . Procedury vám dopřeje zkušený a zdravotnický vzdělaný personál pod dohledem lékaře . Z Nimnic se proto vrátíte domů jako znovuzrození.

Cestujete s dětmi?

Pokud se na pobyt chystáte s dětmi, potěší vás dětský koutek, kde se do sytosti vyřádí.

Něco navíc

V lázních Nimnica se nebudete nudit ani po absolvování všech procedur a wellness. Zabavte se při bowlingu, kulečníku či stolním tenise nebo si zajděte na svůj oblíbený drink do baru s krbem . Tiché zábavě přeje čítárna .

Kúpele Nimnica

Kúpele Nimnica

Kúpele Nimnica , Nimnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Kúpele Nimnica, a.s. IČ: 31638708


+421 424 608 608

rezervacie@kupelenimnica.sk

Check In
7:00 - 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za poplatek 1,6 - 3 €/den (při pobytu do 5 dní) nebo 1,6 €/den (při pobytu na 6 a více dní)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
40 km