Vychutnejte si slovenskou metropoli stylově a na úrovni díky nadstandardnímu ubytování blízko centra. Všechny památky a krásná místa budete mít na dosah ruky. Navíc vás čekají bohaté snídaně a láhev sektu na uvítanou.
Vychutnejte si slovenskou metropoli stylově a na úrovni díky nadstandardnímu ubytování blízko centra. Všechny památky a krásná místa budete mít na dosah ruky. Navíc vás čekají bohaté snídaně a láhev sektu na uvítanou.

Luxusní ubytování jen kousek od centra Bratislavy

Stylový Hotel Kotva má perfektní dostupnost - snadno se sem dostanete autem, vlakem i autobusem z celé České republiky. Hotel má výbornou polohu mezi letištěm, autobusovým nádražím a centrem.

Jen 100 m od hotelu se nachází zastávka MHD, která vás dopraví cca za 15 min. do centra Bratislavy.

Hotel Kotva sídlí v prosvětlené budově a je přímo přepychově zařízen. Vybavení pokojů i hotelu naplňuje nejvyšší standardy ubytování - pokoje jsou krásně zařízené, mají vlastní sociální zařízení a LCD TV. Vybrat si můžete i prostorný dvoupokojový apartmán s kuchyňkou a velkou koupelnou (v ložnici se nachází manželská postel, v obývacím pokoji pevné lůžko a sedací souprava). Apartmány jsou vhodné pro rodiny.

Hotel nabízí ubytování s nepřetržitým provozem, barem a bezplatným parkováním hlídaným kamerovým systémem. Personál je zde velice milý a ochotný. Ráno vás čeká chutná snídaně výběrem z menu.


Hotel se těší výbornému hodnocení mezi hosty. Na portále Booking.com má hodnocení "Skvělé" se ziskem 8,7 bodů z 10 možných.


Bratislava nabízí pro každého něco

V Bratislavě je toho spousta k vidění. Malé, avšak krásné historické centrum s množstvím stylových kaváren a restaurací je ideální pro poznávání i odpočinek. Dominantou je Bratislavský hrad, který se tyčí nad městem a také stojí za návštěvu.

Vydejte se k Michalské bráně, ve které se nachází Muzeum zbraní nebo k jedné z nejstarších budov v Bratislavě, kterou je Stará radnice (nachází se tam Muzeum města Bratislavy). Pokud vás láká umění, neměli byste vynechat Slovenskou národní galerii ani Galerii města Bratislavy. V okolí je také spousta kostelů, hradů a plno dalších muzeí.

Hotel Kotva

Hotel Kotva

Rádiová 4042/49 , Bratislava
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Jan Kotvas KOVOS IČ: 34405399


+421 2 44 250 685

motelkotva@gmail.com

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná