Užijte si dovolenou v moderním penzionu Limbový dvůr s nádherným výhledem na Vysoké Tatry. V ceně strava, láhev vína a také sleva na vstup do populárního termálního koupaliště s deseti bazény.

O ubytování

Poloha rodinného penzionu Limbový dvor vás bezpochyby nadchne. Nachází se v úžasné lokalitě Vrbov s dechberoucím výhledem na Tatry a vyhledávaným Thermal Parkem Vrbov hned u Vrbovského rybníku jen necelé 4 minuty jízdy od penzionu. Nádherné turistické cíle najdete nejen v okolí, ale například i v nedalekém Národním parku Slovenský raj (30 km), navštivte Važeckou jeskyni (42 km) i Dobšinskou ledovou jeskyni (43 km), Štrbské pleso (44 km) či Pieninský národný park (45 km). Pokud vás láká historie a města, navštivte 7,2 km vzdálené město Kežmarok s jeho proslulým hradem, pokud by vám relax ve Vrbově nestačil, zajeďte 15 km do popradského aquacentra Aquacity Poprad. V zimě nevynechte lyžovačku ve Ski park Tatranská Lomnica (18,2 km).

Kde budete spát?

Penzion nabízí moderní ubytování v pokojích se satelitní TV s plochou obrazovkou, WiFi připojením, rádiem a pracovním stolem se židlí. V pokojích nechybí samostatná koupelna se sprchou. Celková kapacita penzionu je 22 osob, a tudíž je ideální pro ty, kteří hledají klid.

Na čem si pochutnáte?

V jídelně penzionu si dopřejte chutné snídaně formou bufetu, případně i večeře. Všem hostům je však k dispozici také vlastní kuchyně s nádobím, kdyby si chtěli přichystat něco sami.

Cestujete s dětmi?

Myslí zde i na vaše nejmenší, v zahradě Limbového dvora se nachází prolézačky, skluzavka, houpačka a malý kolotoč.

Něco navíc

Ve společenské místnosti najdete krb, bar, TV a společenské hry na vypůjčení. V létě si poseďte na venkovní terase s grilem.

Limbový dvor

Limbový dvor

Vrbov 153 , Vrbov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Ing. Jozef Kušmirek ml. IČ: 46879323


+421 948 070 232

limbovydvor@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,2 km
Sjezdovka
18 km