Chcete se vyhřívat v termálních pramenech jen kousek od hotelu? Ubytování s bohatou polopenzí, vstupem do luxusního wellness a slevy na parádní aktivity v Jánské dolině, to je ideální dovolená. Děti do 11,99 let ZDARMA.
Chcete se vyhřívat v termálních pramenech jen kousek od hotelu? Ubytování s bohatou polopenzí, vstupem do luxusního wellness a slevy na parádní aktivity v Jánské dolině, to je ideální dovolená. Děti do 11,99 let ZDARMA.

Rodinná dovolená šitá na míru v hotelu Strachanovka***

Hotel Strachanovka*** se nachází v Jánské dolině, v malebném kraji Liptov. Lokalita je hojně navštěvovaná a známá svými krásami, termálními prameny a skvělými možnostmi celoročního vyžití.

Stylový dřevěný hotel srubového stylu vám nabízí komfortní ubytování uprostřed Nízkých Tater. Čekají na vás čisté a nově zařízené pokoje, které disponují TV/SAT, připojením na internet, WC a sprchovým koutem.

Těšte se na vynikající polopenzi, která se podává ve stylové restauraci. Snídaně (7:30 - 10:00 hodin) a večeře (18:00 - 20:00 hodin) se podávají formou bufetu, nebo se servírují (dle počtu ubytovaných).

Chcete se cítit jako v ráji? Wellness centrum „Rusnácka Baňa“ je tím pravým pro vaši regeneraci a relax. Vstup do wellness zóny máte každý den na 2 hodiny a čeká na vás finská a bylinková parní sauna, jacuzzi, ochlazovací káď a Kneippova koupel.

Termální prameny a Tatralandia

Z hotelu to máte blízko k termálním pramenům, do jeskyní i aquaparku. Prostě lokalita šitá na míru pro rodinnou dovolenou v kterémkoli ročním období.

  • V Liptovském Jánu vyvěrá 7 termálních pramenů, z nichž je nejzajímavější pramen Rudolf. Tímto pramenem jsou naplňovány bazény na termálním koupališti v Liptovském Jánu, které je vzdáleno asi 500 m od hotelového zařízení.
  • Pokud si chcete zadovádět a unavit vaše děti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia.
  • Skvělý je také Permon's Paradise, kde najdete sauny, vyžití pro děti, ale také vířivku, plavecký a relaxační bazén i tobogán.
  • Další možnost koupání se vám naskýtá v Thermalparku Bešeňová.

Liptovský Ján je také skvělým místem pro turistiku, cykloturistiku a výlety.

Doporučujeme navštívit:

  • Demänovská jeskyně svobody a ledovcová jeskyně - jedinečný pohled na krápníky, které dokazují sílu přírody vás zaručeně okouzlí.
  • Stanišovská jeskyně v Liptovskom Jáne - 871 m dlouhá jeskyně je přírodní památkou, kromě krápníků uvidíte i křišťálově čistá jezírka.
Hotel *** Strachanovka

Hotel *** Strachanovka

Liptovský Ján 2067 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DEMS spol. s r.o. IČ: 36464881


+421 907 465 567

info@strachanovka.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování