Zima v horách regionu Dachstein, slunce odrážející se od alpských vrcholků, čistý vzduch a spousta možností turistiky, to je dovolená v Hotelu Pruggererhof ***. V ceně jsou i chutné snídaně a večeře se salátovým bufetem, vstup do sauny.

O ubytování

Hotel Pruggererhof *** leží na úpatí hory Galsterbergalm v turisticky oblíbeném regionu Dachstein-Tauern a jen 15 km od Schladmingu. Parádní aktivní dovolenou zde prožijete bez ohledu na roční období.

V létě si užijete skvělé turistické i cyklistické stezky, které vedou přímo okolo hotelu. Mezi oblíbené trasy patří například Pruggern-Moosheim-Pruggern (6 km) a Pruggern-Aich-Pruggern (10 km). Na cyklisty čeká populární cyklostezka Ennsradweg R7 a dalších 500 km značených tras různých obtížností. Za návštěvu v okolí stojí také nádherný vodopád Riesach (27,7 km), rekreační park Holiday Park of Aich (4,3 km) s možností koupání nebo adrenalinový park Gröbming (3,6 km).

V zimě si náležitě užijete skiareál Galsterbergalm (5 km) se skibusem od hotelu zdarma, 13,5 km sjezdovek všech obtížností a 7 km dlouhou sáňkařskou tratí. Otestujte i lyžařské středisko Hauser-Kaibling (7 km) s dětským parkem Wollis Kids Park o rozloze 2,4 hektaru a 1 460 m dlouhou sjezdovkou XXL funslope, nebo Schladming Planai (15 km) s překážkovým Superparkem.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj měří cca 20 m² je vybavený manželskou postelí, televizí, minibarem, psacím stolem, stolkem s posezením a WiFi připojením. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a balkon nebo francouzské okno. Do pokoje je možné přidat také přistýlku.

Rodinný pokoj nabízí stejné vybavení jako dvoulůžková varianta, tedy televizi, minibar, psací stůl, stolek s posezením, WiFi připojení, koupelnu se sprchou a balkon/francouzské okno. Je ale větší (34 m²), rozdělený na dvě samostatné ložnice a ubytuje až 5 osob na 4 pevných lůžkách a 1 přistýlce.

Na čem si pochutnáte?

V místní stylové restauraci si každý den pochutnáte na specialitách regionální i mezinárodní kuchyně. Kdykoli během dne si můžete dát na baru také nápoj nebo třeba kávu s dezertem. Součástí restaurace je terasa s krásným výhledem, kterou si užijete hlavně ve slunečných dnech.

Kde budete relaxovat?

Po celodenním poznávání regionu jistě přijde vhod malé wellness s relaxačním lehátky a saunou, která vás parádně prohřeje.

Hotel Pruggererhof ***

Hotel Pruggererhof ***

Oberdorf 6 , Pruggern
Rakousko

Provozuje společnost:
Hotel Pruggererhof GmbH IČ: FN535066m


+43 368 523 838

info@pruggererhof.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
3 km