Dopřejte si aktivní dovolenou v rakouských Alpách v Penzionu Savisalo *** s českým personálem. V oblíbené turistické lokalitě v Ramsau am Dachstein se těšte na snídani i vstup do sauny a parní sprchy. Pro děti je zde dětský koutek a hřiště.

O ubytování

Vydejte se na dovolenou do Penzionu Savisalo ***, který najdete v oblíbené turistické lokalitě v Ramsau am Dachstein v rakouských Alpách. Řadí se mezi jeden z mála penzionů v zahraničí, ve kterém se nemusíte bát jazykové bariéry - obslouží vás totiž český personál. Přestože je penzion obklopen horami, stále to budete mít do centra Ramsau pouze 2 km a jen 10 minut jízdy do Schladmingu, vyhledávaného sportovního a turistického centra této oblasti. V létě se po túrách po okolních kopcích s nádhernými vyhlídkami okoupete v Ramsauském jezeře, v zimě si pak můžete vybrat z několika lyžařských středisek - jedno z nejbližších je nejbližší Ramsau am Dachstein (cca 2,8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 12 dvoulůžkových pokojů s televizí s českými programy, minibarem, trezorem a vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha). Většina pokojů je navíc vybavena balkónem, ze kterého si můžete vychutnat nádherný výhled na Schladminské Taury.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci se můžete těšit na snídaně formou švédských stolů a večeře se salátovým bufetem, polévkou a výběrem ze dvou chodů. Jídla jsou vždy výtečná domácí kuchyně doplněná o pravé plzeňské pivo. K dispozici je pak navíc široký výběr moravských, rakouských, italských i francouzských vín.

Cestujete s dětmi?

Přijeďte s dětmi, je zde pro ně k dispozici dětský koutek.

Penzion Savisalo ***

Penzion Savisalo ***

Leiten 324 , Ramsau am Dachstein
Rakousko

Provozuje společnost:
Savisalo GmbH IČ: FN463362s


+420 732 649 952

info@savisalo.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Česky hovořící personál
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,3 km
Vzdálenost od jezera
3,2 km
Zastávka
6,7 km
Sjezdovka
3,7 km