Vyrazte za termálními prameny tentokrát do Rakouska. Příjemnou dovolenou strávíte v penzionu Solens Land Guest House *** jen 600 metrů od Family Thermal Spa Stegersbach se 14 bazény, na vstup máte slevu. Během pobytu vás čekají snídaně i chvíle s vínem.

O ubytování

Solens Land Guest House je stylový penzionu uprostřed rakouské přírody a jen 600 metrů od termálních lázní Stegersbach. Jižní Burgenlandsko nabízí také krásnou přírodu a je místem původu unikátního rakouského vína Uhudler, které můžete na pobytu také ochutnat. Přímo okolo ubytování vede cyklostezka, napojte se na ni a prozkoumejte okolí rakouského Stegersbachu ze sedla. Okoupat se můžete v nedalekých Strandbad Burgau a Badesee Rauchwart (cca 7 km) a zámek Güssing stojí rovněž za návštěvu. V zimě to k nejbližšímu skiareálu budete mít cca 11 minut jízdy autem.

Kde budete spát?

Pokoje Panorama jsou moderně zařízené, najdete na nich satelitní TV, minibar, stůl i vlastní koupelnu se sprchou, WC a fénem. Pokoje mají také balkón, ze kterého budete mít krásný výhled na okolní kopcovitou krajinu. Pokoj Family pro rodiny se skládá ze dvou propojených pokojů Panorama. Penzion disponuje bezbariérovým přístupem.

Na čem si pochutnáte?

Ráno vás vždy čeká bohatá snídaně formou bufetu s dobrotami od místních farmářů, dodávají například čerstvý chléb a vejce. Za hezkého počasí si můžete snídani vychutnat na terase s výhledem do zahrady a na okolní lesy.

Solens Land Guest House ***

Solens Land Guest House ***

Neudauer Straße 66 , Stegersbach
Rakousko

+43-650-330-1014

office@solensland.com

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Částečná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,1 km
Zastávka
1,5 km