Navšvíli jste někdy rakouské Korutany? Obdivujte přírodu s horskými jezery a ubytujte se v Panoramadorf Saualpe ***, kde máte také snídani či polopenzi a vstup do bazénu a saun. Ještě lépe se vám bude toulat se slevovou kartou a turistickými holemi.

O ubytování

Hotel Panoramadorf Saualpe *** je krásný hotel stojící v Norických Alpách na jižním svahu nad městečkem Eberstein. Do Klagenfurtu a k jezeru Wörthersee je to zhruba 45 minut jízdy autem. To však není to jediné, co v tomto bohatém okolí můžete prozkoumávat, určitě absolvujte túru (anebo alespoň její část) Diex – Gretschitz – Brückl - St.Oswald – Lölling, která vede okolo hradu a několika nádherných vyhlídek, projeďte se na kole po některé z místních cyklostezek, navštivte město Eberstein s jeho hradem, kostely a bylinkovou zahrádkou (2,6 km), anebo zavítejte k dalším Korutanským jezerům (cca 45 km). Nejbližší skiareál, Klippitztörl, se pak nachází 20 km, ale vyžití nabízí fantastické.

Kde budete spát?

Pokoje Standard (23 m²) jsou vybaveny satelitní LCD televizí, WiFi připojením, rádiem, trezorem a koupelnou se sprchou a fénem. Chybět nebude ani posezení, pohovka a župan. Některé pokoje mají také balkon.

Pokoje Family (40 m²) jsou prostornější a skládají se ze dvou ložnic. Celkem nabízí 4 pevná lůžka a přistýlku v podobě rozkládacího gauče, ubytují tedy až 5 osob.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci ochutnáte korutanskou kuchyni, čekají vás snídaně formou bufetu a čtyřchodové večeře. K hotelu patří také farma, a tak se můžete těšit na vejce od slepic z volného výběhu, domácí výrobky z kravského, kozího a ovčího mléka, sezónní ovoce i čerstvé bylinky.

Kde budete relaxovat?

Ke klidné dovolené patří také lenošení ve wellness. To si zde dopřejete v krytém plaveckém bazénu, finské a parní sauně nebo v relaxační místnosti. Občerstvit se můžete v sauna baru.

Cestujete s dětmi?

Pokud cestujete s dětmi, oceníte dětské hřiště i možnost pobavit se v dětské ZOO.

Panoramadorf Saualpe ***+

Panoramadorf Saualpe ***+

St. Oswald 4 , Eberstein
Rakousko

+43 4264 83210

welcome@panoramadorf-saualpe.com

Check In
od 13:30
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 17 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od jezera
22 km
Zastávka
6 km
Sjezdovka
24,6 km