Vydejte se poznat krásu polských Tater a ubytujte se v přepychové Wille Grand Karpatia poblíž termálních lázní. Kromě útulných pokojů vás čekají bohaté snídaně, nebo i lahodné večeře v rámci polopenze. Za příplatek relaxujte v sauně a vířivce. Jedno dítě do 18 let má navíc pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Willa Grand Karpatia se nachází ve vysokohorské vesničce Murzasichle a ze svých oken nabízí nádherné výhledy na vrcholy od Belianských Tater přes Západní Tatry až po Vysoké Tatry. V blízkosti penzionu se nachází potok a spousta tras pro výlety pěšky, na kole, s kočárkem i na in-line bruslích. Vydejte se na výlet třeba k největšímu jezeru Vysokých Tater Morskie Oko (16 km), na hrad Niedzice (30 km) nebo zdolejte některý z nedalekých vrcholů. V blízkém městečku Zakopané (9 km) najdete oblíbený lyžařský areál, nádhernou promenádu Krupówki, světově proslulý trh Pod Gubałówką i řadu historických budov. V zimě jistě oceníte, že nejbližší ski areál je od penzionu vzdálen jen 1 km. Další lyžařská střediska leží v Małe Ciche (7 km) či v letovisku Bukowina Tatrzańska (8 km), kde najdete i termální lázně s aquaparkem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve stylových pokojích s vůní dřeva. Na výběr jsou dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky a tří a čtyřlůžkové pokoje, které jsou ideální pro pobyt s dětmi. Pokoje jsou vybaveny pohodlnými lůžky, posezením, skříní, LCD televizí, WiFi připojením, balkonem s posezením a vlastní koupelnou se sprchou či vanou i fénem.

Na čem si pochutnáte?

Vila disponuje dvěma multifunkčními jídelnami. Jedna z jídelen je vybavena krbem, který zvláště v zimě vytváří opravdu kouzelnou atmosféru. Podává se zde tradiční polská kuchyně v kombinaci s maďarskou. Velký důraz je kladen na čerstvost a lokální původ surovin. Každé ráno začnete snídaní ve formě bohatého bufetu. V případě polopenze se podávají tříchodové večeře s možností výběru z menu. Hosté mají také možnost využívat vybavený kuchyňský kout s lednicí, rychlovarnou konvicí, kávovarem, mikrovlnnou troubou a nádobím. V létě je možné využívat venkovní terasu.

Kde budete relaxovat?

Od května do září je pro hotelové hosty k dispozici zastřešený bazén. Za poplatek lze využít venkovní vířivku s horkou vodou či saunu.

Cestujete s dětmi?

Na velkém venkovním hřišti čeká na děti spoustu zábavy a her. V herně jsou k dispozici deskové hry, hádanky a hračky.

Něco navíc

Přímo v penzionu lze zapůjčit hole na nordic walking, kola a sportovní vybavení na míčové hry a badmintom. Součástí areálu je velká zahrada se zázemím pro táborák a grilování.

Willa Grand Karpatia

Willa Grand Karpatia

Budzowa 2 , Murzasichle
Polsko

Provozuje společnost:
KRY-MAR S. C. IČ: 361628026


+48 605 122 900

willakarpatia@willakarpatia.pl

Check In
15:00 - 23:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 10 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Baby friendly
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
4,8 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské TatryTip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Termální lázně Bukovina
Termální lázně Bukovina
Zakopane
Zakopane
Terma Bania
Terma Bania