Zavítejte do polských Tater a místního střediska Zakopané. Ubytujete se v apartmánech Szlakami 5 Dolin a užijete si dovolenou s chutnou snídaní či polopenzí a skvělými výletními cíly na dosah. Po dni stráveném objevováním krás národního parku se navíc můžete těšit na úžasný relax v horké sauně.

O ubytování

Apartmány Szlakami 5 Dolin najdete na kraji Tatranského národního parku, v populárním polském středisku Zakopané. Do centra Zakopaného se odsud dostanete příjemnou procházkou. Srdcem města je oblíbená promenáda Krupowki, lemovaná tradičními dřevěnými horskými domy. Kromě spousty obchodů, restaurací a kaváren zde najdete vyhlášené tržiště Gubałowka, kde nabízejí nejrůznější řemeslné výrobky i místní delikatesy. K návštěvě dále láká muzeum voskových figurín, aquapark nebo Tatranská zoo.

Díky poloze jen 400 m od Tatranského národního parku se jedná o ideální výchozí bod pro turistiku v Tatrách. Ze Zakopaného se můžete nechat vyvézt lanovkou na nedalekou horu Gubałówka. Na jejím vrcholu je několik restaurací, vyhlídka či bobová dráha a vede z něj řada značených turistických tras. K oblíbeným turistickým cílům patří Kasprowy Wierch, vodopád Siklawica nebo ledovcové jezero Mořské oko. Zakopané je zároveň rájem zimních sportů. Nejbližší ski areál Polana Szymoszkowa nabízí 16 km sjezdovek všech obtížností. Po dni stráveném na svazích nebo turistikou si můžete odpočinout v termálních lázních Chochołowskie.

Na čem si pochutnáte?

Během pobytu si pochutnáte na specialitách regionální kuchyně i oblíbených mezinárodních jídlech.

Kde budete relaxovat?

Po dni plném aktivit si můžete dopřát zasloužený relax v místní horké sauně.

Cestujete s dětmi?

Pro rodiny s dětmi je v ubytování k zapůjčení postýlka, elektronická chůvička, vanička, ohřívač lahví, přebalovací pult, plastové nádobí a další vybavení.

Szlakami 5 Dolin Zakopane

Szlakami 5 Dolin Zakopane

ul. Bogdańskiego 18B , Zakopane
Polsko

Provozuje společnost:
PI Apartments Sp z o.o. IČ: 382064372


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Aquapark
3,1 km
Sjezdovka
3 km
Běžkování
2,4 km

Tipy na výlet

Podmořský svět Zakopane

Podmořský svět Zakopane Tip na výlet

Nahlédněte do tajů podmořského světa v Zakopanem. Ocenárium je perfektním místem pro rodiny s dětmi, tajemní a pestrobarevní podvodní tvorové totiž budou fascinovat malé i velké. Podmořský svět v Zakopanem je trochu ukrytý v ulicích, byla by však škoda ho s dětmi nenavštívit. Prohlédnout si tu můžete akvária s různými druhy podmořských živočichů i další atrakce jako obrovské mraveniště s tisíci mravenci hemžícími se v vybudovaných uličkách. Nově také můžete využít audiovýkladu, díky kterému se dozvíte spoustu zajímavostí o zvláštnostech podmořského života.

Otevírací doba:

  • pondělí až pátek
  • od 10:00 do 19:00

Vstupné:

  • základní vstup: 19 PLN (100 Kč)
  • zvýhodněný vstup: 15 PLN (75 Kč)
Ski Polana Szymoszkowa
Ski Polana Szymoszkowa
Szymoszkowa
Szymoszkowa
Tržnice Gubałówka
Tržnice Gubałówka