Přijeďte za romantikou a wellness do Polska. Nemusíte daleko, jen 10 minut od hranic s ČR vás čeká moderní ubytování v 3* Wellness & SPA Werona s vířivkou, saunou, parní lázní a polopenzí, která se podává v krásné restauraci formou bufetu.

O ubytování

Hotel Wellness & SPA Werona *** najdete v samotné srdci polského lázeňského města Duszniki-Zdrój, které se nachází v Dolním Slezsku pouze 6 km od hranic s Českem. Příjemná chuť místních minerálních vod proslavila město široko daleko, dopřejte si její blahodárné účinky i vy.

Okolo hotelu se rozprostírá rozkvetlý lázeňský park se zpívající fontánou, kde se od roku 1948 koná slavný Mezinárodní Chopinův festival vážné hudby. Tehdy šestnáctiletý Fryderyk Chopin se zde totiž v roce 1826 úspěšně vyléčil. Významnou architektonickou památkou a chloubou lázeňského městečka je Chopinův dvůr (180 m), ve kterém během své léčby slavný skladatel koncertoval.

Léčivá voda z místních pramenů pomáhá s léčbou vředových onemocnění žaludku a střev, dýchacích cest, neplodnosti i pohybového aparátu. Klidné prostředí a lázeňské procedury vám přinesou úlevu od stresu a pomohou zapomenout na běžné starosti. Pro odreagování můžete navštívit unikátní muzeum papírenství (2 km). Zajímavým turistickým cílem je rovněž Stezka mizejících řemesel v nedalekém Kudowě-Zdroji (17,4 km). Místní malý skanzen vystavuje upomínkové předměty starých řemesel, jako je tkalcovství, kovářství či hrnčířství.

V okolí města Duszniki-Zdrój oceníte bohaté příležitosti k turistice, cykloturistice i lezení v klidné přírodě. Poblíž se nacházejí Soví (50,5 km) a Bystřické hory (24 km), které sousedí s Orlickými horami na českém území. Zajímavým zážitkem bude také výlet za skalními labirinty, masivy a jeskyněmi v proslulém Národním parku Stolové hory (11,3 km). Vystoupejte tu třeba rovnou na nejvyšší pískovcový vrchol střední Evropy – Velkou Hejšovinu s nadmořskou výškou 919 metrů (13,7 km).

V zimě můžete vyrazit za perfektní lyžovačkou do nedalekého střediska Ski Zieleniec (10 km). Areál se nachází na polské straně Orlických hor a nabízí 22 kilometrů skvěle upravených sjezdovek různé náročnosti. Zimní radovánky si tu tak dosyta užijí začátečníci i pokročilí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném, moderně zařízeném pokoji Standard (15 m²) se zvukotěsnými okny. K vybavení pokoje patří pohodlná manželská postel či dvě oddělená lůžka, televize, WiFi připojení, rádio, telefon, set na přípravu kávy a čaje, lednice psací stůl a vlastní koupelna se sprchou a fénem.

K dispozici jsou také pokoje Deluxe, které mají totožné vybavení, navíc však mají balkon s posezením, kde můžete relaxovat.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová Restaurace Werona je zaměřena na vynikající polskou, italskou i mezinárodní kuchyni připravovanou z čerstvých lokálních surovin. Velký důraz je kladen nejen na chuť, ale také na výživnost pokrmů. Na své si přijdou milovníci masa i vegetariáni. Ráno si zde vychutnáte bohaté snídaně ve formě bufetu. Během dne je možné vybírat speciality z jídelního lístku. Večer se podávají večeře s bufetovou, nebo servírovanou podobou (dle obsazenosti hotelu).

Kde budete relaxovat?

O regeneraci vašeho těla i mysli se postará hotelové wellness, kde najdete finskou i parní saunu, bazén a vířivku. Dopřát si můžete i řadu léčebných a kosmetických procedur včetně masáží a balneoterapie.

Cestujete s dětmi?

Personál hotelu vám na přání ochotně zapůjčí vybavení pro děti jako postýlku, vaničku či židličku. Spousta her na malé hosty čeká v herně.

Něco navíc

V hotelu je zázemí pro hraní bowlingu, kulečníku a stolního tenisu. Pokud jste rádi aktivní i během dovolené, je zde pro vás fitness.

Wellness & SPA Werona ***

Wellness & SPA Werona ***

ul. Zielona 12a , Duszniki Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Wellness and Spa Werona S.C. Wioleta i Krzysztof Onyszczuk IČ: 021035953


+48 74 811 62 30

kontakt@werona-spa.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,4 km
Sjezdovka
10 km
Běžkování
10 km