Načerpejte síly v obklopení krásné a tiché přírody i ve wellness. Polský Hotel Ewa Medical & Spa leží u Jizerských hor, jen 3 km od sjezdovky a blízko lázeňského městečka Świeradów Zdrój. Během pobytu si kromě lyžování a výletů do okolí užijete i chutnou polopenzi a neomezené wellness s bazénem. Zážitek ještě více zpříjemní půjčení Nordic Walking holí či sleva na vstup do solné jeskyně.

O ubytování

Hotel Ewa Medical & Spa se nachází na polské straně Jizerských hor pouze 3 km od českých hranic. Ihned vás okouzlí svou příjemnou klidnou atmosférou v obklopení lesů a kopců. V krásné okolní přírodě načerpáte nové síly. Vydejte se na rozhlednu na vrcholku Czerniawska kopa (2 km), odkud uvidíte malebný kraj pod sebou jako na dlani. Vedlejší horu Jizerský stoh (4,5 km) můžete zdolat pěšky, na kole, případně se nechat vyvézt lanovkou. V blízkém lázeňském městečku Świeradów-Zdrój (3,5 km) najdete lázeňský park a lázeňský dům se 45m věží i příjemnou kolonádu. Milovníky zimních sportů zajisté potěší, že lyžařský areál SKI&SUN Świeradów Zdrój leží jen 3 km od hotelu a oblíbená Ski Arena Szrenica ve Sklářské Porubě je vzdálena 22 km.

Kde budete spát?

Čeká na vás pohodlné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny satelitní televizí, WiFi připojením, telefonem, trezorem, lednicí a vlastní koupelnou se sprchou fénem, ručníky a setem kosmetiky.

Pokoje Comfort jsou zařízené podobně, navíc se ale dočkáte připravených županů a minerální vody. Z některých pokojů Comfort si také užijete nádherný výhled na okolní hory.

Na čem si pochutnáte?

Elegantní hotelová Restaurace Izerska má útulný interiér s krbem a letní terasu s panoramatickým výhledem. Těšte se na vynikající pokrmy polské kuchyně. Ráno si vychutnáte snídaně formou bufetu. Večer se podávají večeře v bufetové nebo servírované podobě. Za příplatek vám v restauraci připraví i vegetariánské, nízkobílkovinné či bezlepkové pochoutky. Po skvělém jídle si dopřejte víno nebo výbornou kávou z Itálie.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru snadno zapomenete na všechny starosti. Najdete zde vnitřní vyhřívaný bazén s umělými vlnami, vířivku a finskou saunu. Pokud zatoužíte po opravdu důkladném uvolnění, dopřejte si některou z lázeňských procedur, masáží nebo kosmetických ošetření.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká dětský koutek plný her a zábavy.

Něco navíc

Sportovně založení hosté budou zajisté nadšeni z fitness centra.

Dom Uzdrowiskowy Ewa Medical & Spa

Dom Uzdrowiskowy Ewa Medical & Spa

Spadzista 2 , Świeradów - Zdrój
Polsko

+48 757 840 500

uzdrowiskoewa@uzdrowiskoewa.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 13 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 3 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od lázní
2,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
6,8 km
Sjezdovka
3 km