Vydejte se za odpočinkem kousek za české hranice do lázeňského města Świeradów-Zdrój. V Park Hotelu KUR & SPA **** vás čeká relax přímo u lázeňského parku. V hotelové restauraci si navíc pochutnáte na bufetové snídani a servírované večeři.

O ubytování

Park Hotel KUR & SPA **** najdete jen 8 km od českých hranic v polském městečku Świeradów-Zdrój. Toto malebné lázeňské městečko v srdci Jizerských hor je ideální destinací pro odpočinek v přírodě. Pobyt v lázních si užijete i díky nabídce procedur v hotelu.

Lázně Świeradów-Zdrój jsou známé svými minerálními prameny, jejichž léčivé účinky byly objevené již v roce 1572. V centru města se nachází 80 metrů dlouhá kolonáda, lázeňský park a krásný lázeňský dům. Nechybí ani aquapark (1,3 km) se spoustou atrakcí a wellness služeb.

Okolí hotelu ocení hlavně milovníci přírody a turistiky. Jizerské hory protíná hustá síť cyklistických i turistických tras, které vás zavedou na krásná místa. Navštivte třeba oblíbené atrakce hned za městem – stezku korunami stromů (750 m), horu Stóg Izerski (5 km) nebo vodopád na řece Kwisa (3,8 km). Daleko to nebudete mít ani do polských Krkonoš, kde vyšplháte na nejvyšší horu Sněžku (41 km) nebo se pokocháte vodopádem Szklarki (20 km).

V zimě vás potěší blízkost skiareálů, které nabízejí perfektní podmínky pro zimní sporty. Děti a začátečníci si vystačí s lyžařským vlekem Bambino Ski (700 m), přání pokročilých lyžařů zase splní středisko SKI & SUN Świeradów Zdrój (1,1 km) s 2,5 kilometru sjezdovek.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z pohodných a stylově zařízených pokojů s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a fénem. Chybět nebude psací stůl, šatní skříň, televize, trezor, rychlovarná konvice a chladnička. Spolehněte se také na bezplatné připojení k WiFi.

Vybírat můžete z těchto možností:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard (17–30 m2) s dvoulůžkovou postelí. Prostorný pokoj se vším, co potřebujete k pohodlnému pobytu ve dvou.

  • Dvoulůžkový pokoj Superior (20–30 m2) s dvoulůžkovou postelí, posezením se dvěma křesly a rozkládací pohovkou, kterou lze využít jako přistýlku pro dva hosty. Prostornější pokoj pro náročnější hosty, kteří si potrpí na svém pohodlí.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s elegantním interiérem se podávají snídaně a večeře formou pestrého bufetu. Speciality šéfkuchaře si ale zde ale dopřejte kdykoliv během dne výběrem z menu. Pochutnáte si tu zejména na tradiční polské kuchyni připravované z čerstvých a kvalitních surovin.

Restaurace má dvě místnosti – Olivia a Stone a také slunnou terasu s výhledem na lázeňský park, která přímo vybízí k odpočinku se šálkem kávy. Na dobrou kávu nebo originální koktejly vás zve rovněž Lobby bar se stylovým interiérem.

Kde budete relaxovat?

Nechte se na chvíli hýčkat rukama profesionálů. V hotelu si dopřejete lázeňské procedury nebo masáže, při kterých se o vás postará zkušený personál.

Něco navíc

Na chodbách hotelů můžete obdivovat slavné malby polských umělců.

Park Hotel Kur & Spa ****

Park Hotel Kur & Spa ****

Orzeszkowej 2 , Świeradów - Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
W. BUCZYŃSKI SPÓŁKA JAWNA IČ: 230407930


+48 75 78 16 229

recepcja@parkhotel.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,7 km
Sjezdovka
1,1 km
Běžkování
1,1 km

Tipy na výlet

Lázeňské městečko Świeradów-Zdrój

Lázeňské městečko Świeradów-Zdrój Tip na výlet

Świeradów-Zdrój je příjemným lázeňským městečkem, které leží v oblasti Dolnoslezského vojvodství a obývá ho přibližně 5 tisíc lidí. Pro osud města byl klíčový rok 1572, kdy si berlínský lékař Leonard Thurneysser všiml léčivých účinků zdejších pramenů, což ovlivnilo budoucí směřování města směrem k lázeňským službám. Z místních památek stojí za vidění zejména kostel sv. Josefa postavený v roce 1899 v novogotickém stylu. Pokud budete mít chuť si zasportovat, k dispozici je zde hřiště pro minigolf, skate park nebo aquapark.

Více informací
Stezka v oblacích Świeradów-Zdrój
Stezka v oblacích Świeradów-Zdrój
Vodopád Szklarki
Vodopád Szklarki
Polské Krkonoše
Polské Krkonoše