Chcete si odpočinout od starostí a nechat se hýčkat? Vyrazte do Hotelu Pancho ****! V luxusním prostředí hotelu zažijete dokonalou relaxační dovolenou. Své tělo i mysl zregenerujete v krásném wellness centru a pochutnáte si na vynikající polopenzi nebo dokonce soft all inclusive. V okolí uvidíte působivou Pancho Arénu a starobylé Arboretum Alcsúti, zajet si můžete i do Budapešti, která je odsud cca 40 km.

O ubytování

Hotel Panco **** najdete v malé maďarské obci Felcsút zhruba 40 km od Budapešti. Největším lákadlem v okolí je Pancho Aréna (850 m), kde se konají především fotbalové zápasy. Za návštěvu ale stojí i pokud nejste zrovna zarytým fanouškem kopané, je totiž označovaná za jeden z nejkrásnějších stadionů světa a kromě nádherného vyřezávaného dřevěného stropu zde najdete také 200 let starou kapli nebo výstavu olympijských medailí. A pokud se, inspirovaní sportovním prostředím, budete chtít i trochu protáhnout, zajděte si do zážitkového parku Alcsútdobozi (6,8 km) s lanovými drahami a dalšími atrakcemi nebo na 18jamkové golfové hřiště Pannonia Golf & Country Club (7,7 km).

Naopak klidnější program vám nabídne jízda po úzkorozchodné železniční trati Vál-völgyi. Celá trasa měří necelých 6 km a zaručí vám výhled na krásná okolní místa. Jednou ze zastávek je dokonce nedaleké Arboretum Alcsúti (6,7 km), založené v roce 1820, které je údajně nejstarším anglickým parkem v Maďarsku. Na celkové ploše 2,5 hektarů se rozkládá nádherná podívaná, která vás okouzlí v každém ročním období. Objevování krás místního kraje můžete završit návštěvou vinice a vinných sklepů Borutat, Körpince-, Kecskegödör- a Sóskúti út ve městě Etyek (20 km), kde kromě vynikajícího vína ochutnáte i další lokální alkoholické nápoje, domácí sýry, šunky, čokolády a jiné pochutiny.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z pohodlných dvoulůžkových pokojů typu Standard o velikosti 25 m². V hotelu jich najdete celkem 35, z toho 1 je bezbariérový. Interiér pokojů je vzdušný a laděný do neutrálních barev, všechny jsou klimatizované a mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Každý také disponuje vlastním balkónem s posezením, odkud budete mít krásný výhled do přírody. K vybavení dále patří 2 postele (100x200 cm), které mohou být spojené do prostorného dvoulůžka, velkoplošná televize, minibar, trezor a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace pod vedením šéfkuchaře Rolanda Váradima vám splní všechna vaše gastronomická přání. Těšit se můžete na pokrmy z kvalitních surovin, které potěší oko i žaludek. Základem je snídaně a večeře formou bohatých bufetů.

Kde budete relaxovat?

V nádherném prostředí wellness centra se dokonale zrelaxujete. Na aktivnější hosty čeká 25metrový plavecký bazén, ten pravý odpočinek potom zažijete v horké vířivce pro 6 osob nebo v saunovém světě s finskou saunou pro 14 osob, infrasaunou pro 4 osoby a parní lázní pro 10 osob. Samozřejmostí je ochlazovací bazének a v letních dnech si můžete oddechnout na čerstvém vzduchu, díky slunné terase. Relaxaci můžete doplnit nápojem či smoothie, které vám rádi připraví na recepci wellness centra. K dispozici je navíc i zajímavá nabídka masáží.

Hotel Pancho ****

Hotel Pancho ****

Fő utca 176. , Felcsút
Maďarsko

Provozuje společnost:
Puskás Ferenc Sport Hotel Nonprofit Kft. IČ: 0709014990


+36-22-252-119

recepcio@hotelpancho.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7 km
Vzdálenost od jezera
8 km
Zastávka
90 m