Dopřejte si vskutku lázeňský zážitek na pobytu v Hunguest Hotelu Freya *** propojeném přímo s termálními lázněmi Zalakaros. Na dovolené si dosyta užijete bazénů i vodních atrakcí díky každodennímu vstupu do lázní. A v letních měsících se můžete těšit také na neomezený vstup k bazénům venkovním.

O ubytování

Hunguest Hotel Freya *** se nachází v malebném městečku Zalakaros. Chodbou je přímo propojen s lázeňským areálem Zalakaros Spa, a tak stačí si na pokoji obléci župan a vyrazit za dokonalým relaxem a zábavou. Okolí hotelu nabízí mnoho možností pro výlety. Vydejte se na procházku na rozhlednu Kilátó (2 km), ze které budete mít nádherný panoramatický výhled na jezero Balaton (34 km). Navštivte také třeba buvolí rezervaci Kápolnapuszta (14 km), aquapark (1 km), zoologickou zahradu (15 km) nebo ostrov Kányavári (16 km) na jezeře Kis-Balaton. V blízkém Galamboku (3 km) najdete rybník s možností rybaření i skanzen. Za návštěvu rozhodně stojí nádherné lázeňské městečko Hévíz (32 km) se slavným biotermálním jezerem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s balkonem. K vybavení pokoje patří klimatizace, televize, WiFi připojení, telefon, minibar a vlastní koupelna s vanou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se zaměřují na speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. K lahodným jídlům si můžete vybírat ze široké nabídky vynikajících místních vín. Každý den se podávají snídaně a večeře formou bufetu. Oblíbený drink a lehké občerstvení na vás čeká v lobby baru hotelu.

Kde budete relaxovat?

Hotel je chodbou přímo propojen s termálními lázněmi Zalakaros Spa o celkové ploše více než 5 000 m², z toho 1 500 m² vodních ploch. V obrovském parku plném stromů a květin se nachází kryté i venkovní bazény, termální bazény, zážitkové bazény, vířivky i řada atrakcí a hřišť. Prohřát se můžete v saunovém světě, kde najdete finskou, aroma, infra i parní saunu. Odpočinout si pak můžete v relaxační zóně uvnitř či na sluneční terase. Dopřejte si také některou z mnoha masáží a lázeňských i kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Vyrážíte na dovolenou s dětmi? V lázeňském areálu na ně čeká více než 60 vodních atrakcí, vodopády, tobogány a dětské hřiště. Uvnitř pak najdete rozlehlou relaxační zónu a sauny s teplotou 40 - 45 °C, které jsou vhodné i pro rodiny s dětmi. Součástí lázní je také dětský koutek.

Hunguest Hotel Freya ***

Hunguest Hotel Freya ***

Termál út 7 , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 13-10-041729


+36 93 340 125

rezervacio@hotelfreya.hunguesthotels.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
100 m
Zastávka
50 m
Aquapark
100 m