Odpočiňte si ve vyhlášeném lázeňském městě Györ. Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa **** nabízí chutnou polopenzi v místní irsky laděné restauraci a krásné prostorné wellness centrum s velkým bazénem, vířivkou a saunami. Přijeďte se zrelaxovat.

O ubytování

Hotel Golden Ball Club **** se nachází ve středu malebného města Györ, na kraji parku Eötvös. Krásné prostředí je jako stvořené pro relaxační dovolenou, těšit se můžete na krásné historické památky i vyhlášené lázně.

Centrum města je plné barokní architektury a dominuje mu věž biskupského hradu a paláce Püspökvár (1 km). Nádherný panoramatický výhled na historické centrum si užijete i z vyhlášených termálních lázní Rába Quelle (1 km), které se rozprostírají se na soutoku řek Rába a Mošonský Dunaj. Nedávno prošly rozsáhlou rekonstrukcí, a v současnosti se tak jedná o jeden z nejmodernějších aquaparků v Evropě. Děti i dospělé jistě potěší také návštěva Zoo Xantus János (3,3 km), kde uvidíte mimo jiné vzácné bílé tygry.

Svou dovolenou můžete obohatit i zajímavými výlety – vyrazte třeba do chráněné krajinné oblasti Szigetköz (30 km), jejíž nádhernou přírodu můžete objevovat pěšky, na kole, na lodi i z koňského sedla. Na velké i malé dobrodruhy zde čeká také dobrodružný park Mosonmagyaróvár (35,6 km) s labyrintem lanových drah, lezeckými stěnami, trampolínami, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Nedaleko Györu najdete i lokalitu na seznamu UNESCO – Pannonhalmské arciopatství (22 km), které patří k nejstarším maďarským památkám a zaujme například knihovnou se 360 000 svazky a bazilikou s kryptou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z elegantních pokojů, který jsou, stejně jako zbytek hotelu, laděné do viktoriánského stylu. I přes historický styl nechybí ani vymoženosti moderní doby – každý pokoj je klimatizovaný, má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a nabízí WiFi pokrytí.

Pokoj Standard měří 18 m² a je vybavený manželskou postelí, psacím stolem, televizí s plochou obrazovkou, minibarem, trezorem a fénem.

Pokoj Standard s výhledem na park je stejně velký i totožně vybavený jako klasický pokoj Standard, z jeho oken ale budete mít nádherný výhled na park Eötvös s bujnou zelení a fontánou.

Pokoj Superior nabídne plochu 25 m², na které najdete manželské lůžko a rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka. Nechybí televize, minibar, trezor či fén.

Pokoj se spacím patrem nabízí ubytování až pro 3 osoby na ploše 38 m². Ve spodní části pokoje je rozkládací pohovka, psací stůl, televize, trezor a minibar, na spacím patře je potom umístěná manželská postel. V koupelně nechybí fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci nabízejí speciality tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně, kromě stálého jídelního lístku nechybí ani speciální týdenní menu. Všechny pokrmy si vychutnáte v krásném dobovém prostředí s atmosférou luxusu.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý odpočinek vám zaručí wellness centrum o ploše 1 400 m². Čeká v něm na vás vířivka a zážitkový, odpočinkový a dětský bazén. O perfektní prohřátí se v saunovém světě postarají finská, infračervená a parní sauna. Využít můžete také solné komory a samozřejmě relaxační zóny s lehátky.

Něco navíc

Aktivní jedinci ocení klimatizované hotelové fitness centrum o rozloze 250 m². K dispozici jsou i služby trenéra a výživové poradenství. Navíc zde najdete i 3 kurty na squash.

Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa ****

Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa ****

Szent István út 4. , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
​Golden Ball Club Kft. IČ: 08-09-012990


+36-96 618 100

info@goldenball.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,8 km