Užijte si jedinečný zážitek v maďarské Ostřihomi. Ubytujte se v Portobello Wellness & Yacht Hotelu **** a vychutnejte si neomezený vstup do termálních a zážitkových lázní Aquasziget, které jsou s hotelem přímo propojeny vyhřívanou chodbou.

O ubytování

Portobello Wellness & Yacht Hotel **** se nachází v centru Ostřihomi. Obklopuje jej tiché a klidné prostředí ostrova Prímás, který leží na řece Malý Dunaj. Užijete si zde relaxační dovolenou, ale i spoustu zábavy a zajímavých atrakcí.

Centrum města Ostřihom tvoří množství historických budov v barokním, rokokovém a klasicistním stylu. Při procházce byste rozhodně neměli vynechat návštěvu baziliky sv. Štěpána (1 km), která je třetím největším kostelem v Evropě. Mezi oblíbené turistické cíle patří také Muzeum křesťanství (500 m) a Hradní muzeum (1 km) v prostorách zrekonstruované zříceniny hradního paláce nebo historická čtvrť Vodní město (800 m).

A daleko to nebudete mít ani za hranice – stačí přejít most Márie Valérie (400 m) a můžete objevovat krásy slovenského města Štúrovo. Mezi oblíbené místní atrakce patří termální koupaliště Vadaš a bronzová socha polského krále Jana Sobieského. K výletu láká také starobylé městečko Visegrád (22,7 km), ve kterém se odehrálo hned několik setkání historického významu, mimo jiné zde v roce 1991 vznikla Vyšehradská skupina (V4). Perlou městečka je pozdněgotický Královský palác.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve stylovém, moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji typu Superior. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou s fénem. V případě pobytu s dětmi si můžete připlatit za dva pokoje, které jsou propojené dveřmi.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na jídlech maďarské, mezinárodní i vegetariánské kuchyně. Stačí si vybrat z bohaté nabídky snídaní a večeří podávaných formou bufetu. Završit den pak můžete výborným drinkem v moderních prostorách lobby baru, který nabízí občerstvení, alkoholické i nealkoholické nápoje a kávu.

Kde budete relaxovat?

Budova hotelu je přímo spojena s vodním parkem s wellness Aquasziget, a tak budete mít zábavu i dokonalý odpočinek jen pár kroků daleko. Ve vnitřním vodním parku najdete zážitkový a relaxační bazén, vířivky, dětský bazén, infrasaunu a 2 tobogány. V letních měsících je v provozu venkovní koupaliště, kde kromě zážitkového bazénu s mnoha atrakcemi a 2 tobogány najdete dětský bazén i hřiště. K dispozici je také hřiště na volejbal a terasa s grilem. V saunovém světě se nachází mnoho druhů saun. Najdete zde také zážitkové sprchy a Kneippův chodník. Na výběr je široká nabídka masáží.

Cestujete s dětmi?

V hotelu rádi uvítají i malé hosty, pro které jsou připraveny postýlky, vaničky, jídelní stoličky i dětské menu v restauraci. Ve vnější i vnitřní části vodního parku najdete brouzdaliště a dětské bazény s atrakcemi. Větší děti si užijí spoustu zábavy na tobogánech. Součástí hotelu je také herna a venkovní hřiště. Připraveny jsou dále animační programy pro děti i celou rodinu.

Portobello Wellness & Yacht Hotel ****

Portobello Wellness & Yacht Hotel ****

Táncsics Mihály u. 5 , Esztergom
Maďarsko

+ 36 30 335 6518

info@portobello.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma na venkovním parkovišti, nebo 5 €/noc v garáži

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Vzdálenost od lázní
50 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
50 m