Ubytujte se v hotelu s vlastním termálním pramenem, nechte se hýčkat ve wellness s bazény, vířivkou i saunami a posilněte se díky polopenzi. Klid vám dodá také tenis a péče o zdejší zvířata. Přitom jste jen půl hodiny od centra Budapešti.

Věděli jste, že...?

Rodiče současného majitele před více než 38 lety hledali vhodný prostor, aby si mohli pořídit koně. A tak narazili na tuto budovu. Aby mohla být využívána také pro ubytování, udělali novou doškovou střechu a hotel neustále rozšiřovali a opravovali. Bohužel během rekonstrukce v roce 1990 došlo k požáru a budova musela být přestavěna. A tak vznikl Nyerges Hotel Thermal ***superior, který je největším dvoupatrovým hotelem s doškovou střechou ve střední Evropě.


O ubytování

Nyerges Hotel Thermal *** superior se nachází zhruba půl hodiny jízdy od centra Budapešti (40 km). Je tedy ideální volbou pro ty, kteří chtějí mít maďarskou metropoli na dosah, zároveň si ale rádi užijí relaxaci v příjemném venkovském prostředí. Projděte si Monorskou vinařskou stezku nebo chráněnou oblast Jupiterský les (5,9 km), navštivte stovky let staré paství Vigadó (3 km) a vyzkoušejte degustaci vín v místních sklípcích.

Samozřejmě nesmíte vynechat výlet do maďarského hlavního města. Mezi hlavní turistická lákadla Budapešti patří Budínský hrad, budova Parlamentu, bazilika sv. Štěpána či Rybářská bašta. Navštívit můžete také spoustu muzeí, galerií a divadel, svézt se druhým nejstarším metrem na světě nebo si město prohlédnout z Budapešťského řetězového mostu či Gellértovy hory.

Kde budete spát?

Ubytováni bude v komfortním dvoulůžkovém pokoji typu Standard s nábytkem v dobovém stylu. Pokoj má plochu 20 m² a je vybavený manželskou postelí (160x200 cm) nebo 2 jednolůžky (90x200 cm). K dispozici budete mít také televizi, telefon, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem a bidetem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Albion s příjemnou atmosférou a terasou si můžete vybírat z nabídky plné tradičních domácích specialit maďarské kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Výjimečnou relaxaci nabízí hotel díky vlastnímu termálnímu prameni o teplotě 40 °C, který vyvěrá z hloubky 700 m. Wellness zahrnuje venkovní i krytý bazén, vířivku, finskou saunu a sluneční terasu.Místní termální pramen působí zejména jako:

  • úleva od svalových potíží (artróza, bolesti zad),
  • rehabilitace po ortopedickém zákroku,
  • pomocná léčba kardiovaskulárních onemocnění.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí zábavu na 2 venkovních hřištích a v mini zoo s poníky, oslicí a ovečkami. V hotelu jsou navíc k dispozici stolní hry, omalovánky aj.

Něco navíc

Hotel nabízí bohaté možnosti vyžití, včetně tenisového kurtu, stolního tenisu, badmintonu, kulečníku a mini fotbalového hřiště. Také si zde můžete půjčit kola na výlety nebo si objednat jízdu kočárem.

Nyerges Hotel Thermal ***superior

Nyerges Hotel Thermal ***superior

Hegyessy Tanya 3 , Monor
Maďarsko

+36 29 410 758

info@nyergeshotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
40 km
Vzdálenost od jezera
10 m
Zastávka
0,9 km