Dopřejte si nevšední zážitek při koupání v přírodním jeskynním komplexu. Zázemí pro vaši dovolenou naleznete v Ambrózia Szálláshely és Étterem *** s domácí atmosférou, polopenzí a láhví vína na uvítanou.

O ubytování

Hotel Ambrózia Szálláshely *** se nachází v malebném Miskolci (česky Miškovci) na severu Maďarska. Vydejte se objevit krásy třetího největšího maďarského města na pobyt plný výletů, zážitků i odpočinku. Při procházce si můžete prohlédnout nejstarší budovu ve městě – kostel Avas (4,6 km) a poté vystoupat na nedalekou rozhlednu, odkud je překrásný výhled. Na hlavní třídě Széchenyi utca (7 km) najdete spoustu obchodů, restaurací a kaváren. Dominantou Miskolce je ovšem gotický hrad Diósgyőr (10 km) z 12. století, kde je kromě dobových interiérů k vidění výstava voskových figurín, mincovna a rytířská aréna.

Den plný zábavy si užijete v nedalekém zábavním parku Adventure park Miskolctapolca (300 m), na bobové dráze (500 m) nebo v Zoo Miskolc (14 km). Součástí expozic Muzea Ottó Hermana (15 km) je více než 600 000 artefaktů z oblastí archeologie, mineralogie, umění, historie a etnografie. Dokonalým místem pro příjemné vycházky, projížďky na kole či vodní sporty je městské jezero Csorba (13 km). Milovníci přírody by si rozhodně měli udělat výlet do Národního parku Bükk, který se rozprostírá hned za městem. Ve 200 let starých bukových lesích je mnoho jeskyní a žije zde mnoho chráněných živočichů. Do nedaleké obce Lillafüred (16 km) ležící v Bukových horách se můžete svézt pravděpodobně nejkrásnější úzkorozchodnou železniční tratí v celém Maďarsku.

Ani v Miskolci jako v jiných maďarských městech nechybí termální lázně. A najdete tu hned dvoje: unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca (400 m) a Ellipsum Adventure (800 m). Druhé jmenované jsou ovšem až do odvolání uzavřeny. Za relaxací i památkami můžete vyrazit také do nádherného historického města Eger (65 km), který je ideálním cílem pro celodenní výlet. Jedinečné kouzlo má Miskolc v zimě, kdy zde probíhají populární vánoční trhy, během kterých vypadá město jako z pohádky. Během adventu se městem můžete projet speciální vánoční tramvají, která byla již několikrát oceněna jako nejkrásnější vánoční tramvaj v celé Evropě.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních pokojů s výhledem do zahrady. Každý pokoj je klimatizovaný, má vlastní koupelnu a nechybí v něm WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj Standard 2+0 je kromě pohodlné postele vybavený také šatní skříní, pracovním stolem s židlí, televizí, minibarem a křeslem k posezení. V koupelně najdete sprchový kout umyvadlo a WC. Pokoj neumožňuje přistýlky.

Dvoulůžkový pokoj Standard 2+1 nabízí stejný komfort jako předchozí varianta, můžete tak počítat s televizí, minibarem, šatní skříní, pracovním stolem a koupelnou se sprchou, umyvadlem a WC. Navíc ale tento pokoj umožňuje také přistýlku na rozkládací pohovce.

Třílůžkový pokoj 3+0 se skládá ze 2 místností, ani zde nechybí televize, minibar, šatní skříň, pracovní stůl či koupelna se sprchou, umyvadlem a toaletou.

Čtyřlůžkový pokoj 4+1 je také tvořen 2 místnostmi, navíc je do něj možné přidat i přistýlku, ubytuje tak až 5 osob. Vybavení ve formě televize, šatníku, minibaru, psacího stolu a koupelny se sprchovým koutem a WC je i zde samozřejmostí.

Na čem si pochutnáte?

Ráno začnete snídaní ve formě bufetu. Pokud vás přes den přepadne hlad či chuť na něco dobrého, bude vám k dispozici příjemná hotelová restaurace. Pochutnáte si především na specialitách maďarské kuchyně. Večer se zde podávají servírované večeře s polévkou, salátem a dezertem.

Kde budete relaxovat?

Hotel své vlastní wellness centrum nemá, během pár minut se ale dostanete do unikátních jeskynních lázní Miskolc Tapolca s léčivou termální vodou. Ve vnitřní části si zaplavete ve 2 termálních a římském bazénu, bazénu pod hvězdnou oblohou či jeskynním bazénu. Venkovní část nabízí 3 dětské bazény, zážitkový jezerní bazén a plavecký bazén. V areálu o ploše 3,6 ha najdete také 2 finské sauny, 3 infrasauny, parní lázeň, nabídku masáží a relaxační procedury.

Ambrózia Szálláshely ***

Ambrózia Szálláshely ***

Görömbölyi út 14 , Miskolc
Maďarsko

+(36-70) 632-9090

info@ambroziatapolca.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,4 km